jo po Gomari i fundit s'ka nevoje te lidhet pfff
jo po Gomari i fundit s'ka nevoje te lidhet pfff
hahahahahahah o shoku dhe une spo e rruj fare por dije se ti i je afro shume![]()
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Ok athere,pasi ti nuk e specifikon une mund te zgjedh ne menyre arbitrare numrin e gomereve shtatzene.
pra une po e marr sikur kemi 40 gomere ku njeri eshte ne bark te nenes pra nuk e lidhim dot,dhe si rrjedhoje mund te lidhim vetem 39 prej tyre.Dhe ne momentin qe numri i gomerve qe mund te lidhim behet tek,zgjidhet edhe ceshtja.
pra po lidh 1 1 1 1 1 1 33.
Ndryshuar për herë të fundit nga imodhjom : 18-04-2008 më 06:28
Njani prej gomareve eshte zog gomari.
Njana prej gomareve eshte gomarice
kete gomaricen e lidhim, po zogu i saj nuk lidhet per peme po per gomaricen.![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
VAzhdoni vazhdoni te kerkoni ne date 1 maj do e jap pergjigjjen e kesaj gje e gjeze
...
X = Pema
G = Gomari
X - GGGGGGG
X - GGGGG
X - GGGGG
X - GGGGG
X - GGGGG
X - GGGGG
X - GGGGGGG
- dmth i kemi lidh ka 5 ose 7 gomar per 1 pem.
G
Kur ti shef ky tjetri krejt bashk nuk ka arsye me ik kshtu qe rrin bashk me ata edhe nuk ka nevoj me lidh :P
(Ose zgjidhja tjeter: Nji gomar nuk e lidh se e man vet aj "qobani")
Ndryshuar për herë të fundit nga Fidani16 : 28-04-2008 më 05:20
he re e gjetet jo eeeeeeee
ok po ju a them
sipas ligjeve te matematikes i bie qe dy nr tek kurre sado qe te mblidhen nuk japin 1 nr tek e duke pare gje e gjezen na falni per shprehjen se jemi te gjithe gomer
ca kam vujt sa ma thane zgjidhjen
![]()
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
O ASSASINS, po kete pergjigje ta dhame ne fillim me duket, nese nuk i ke lexuar akoma rishikoi.
Krijoni Kontakt