E cfar tju them kur un kam gjetur disa radjo ketu ne oneline dhe me teper ose me mir #radoi-one mbase bej gabim ose ndonje budallalek qe eshpreha ketu ndofta se njifni kjo me pelqen me shum ketu
Faleminderir Borshi ne Emigrim
top albaniaa
radio kosoven
radio vatin
radio haracina
mu music
radio visari
E cfar tju them kur un kam gjetur disa radjo ketu ne oneline dhe me teper ose me mir #radoi-one mbase bej gabim ose ndonje budallalek qe eshpreha ketu ndofta se njifni kjo me pelqen me shum ketu
Faleminderir Borshi ne Emigrim
Normale qe top albania radio.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Top abania radio nr1
Liberté, égalité, fraternité
Top albania pak fare.
Me shume House Of Arts dhe me shume fare Radio Dj What's up albakarta...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Top Albania Radio![]()
Kete degjoj .
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Radio Kosoven kur kam kohe per Radio ...
vetem kete e di me frekuenca ;(
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Radio visari me shum![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Radio Visari me shume, edhe pse nuk ndegjoj shume radio kohet e fundit![]()
Sui generis
Un vetem kete Top AlbaniaRadio e njoh ne internet? Si eshte e mundur qe asnje prej shqiperis nuk ka Radio edhe ne internet qe mund ta ndegjojm apo ka por un si kam gjet ende?
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
nese doni te beni nje sondazh vendosini te gjitha radiot qe ekzistojne ne shqiperi, dhe sondazhi do te jete me efektive, ekzistojnem mbi 70 radio ne te gjithe shqiperine, po gjithmone me e mira mbetet radio NEW PLANET 89-FM, degjojeni dhe do ngeleni te kenaqur, ju pershendes
Krijoni Kontakt