A ndikon dashuria ne ndryshimin e karakterit ton , si ndikon ajo per keq apo per mire ??
Sa i madh eshte ky ndryshim ??
Ju lutem permbahuni temes !
Shume
Pak
Aspak
Varet
A ndikon dashuria ne ndryshimin e karakterit ton , si ndikon ajo per keq apo per mire ??
Sa i madh eshte ky ndryshim ??
Ju lutem permbahuni temes !
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Menyra se si dashurojme eshte pjese e karakterit tone. Dashuria si ato qe ecin keq , si ato qe ecin mire thjesht na japin pervoje, na sherbejne si nje vaksine per rastet e ardhshme, pershembull menyra se si e perballon apo administron dashurine e pare nuk eshte e njejte me ate te dyten , te treten e keshtu me rradhe.
Zakonisht zhgenjimet na bejne mosbesues, na bejne ta shohim boten pak me ndryshe, por mbetemi gjithmone ne, fitojme pervoje, por karakterin nuk e ndryshojme.
Votova per "Varet".
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 15-04-2008 mė 16:24
Ouuuuuuuuuuu Shume nuk e shef ti behemi te eger![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
une votova shume, por tash varet se sa e do personin, une votova per veten si jam tash, kam ndryshu aq shum sa e kam msu edhe ni shprehje te re qe " kurr nuk duhet te thuhet kurr per dicka" kam then shum gjera, por tash i kam ndryshu totalisht. cka spo bejshe per ate qe e do.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
mua me ka ndryshuar shume !!! ne thelb jam i njejti po disa gjera me kane ndryshuar !!! tani nuk mendoj me vetem per veten por mendoj per dy !!! me ka ndryshuar per mire qe mos zgjatem me shume !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Une mendoj qe dashuria na ndryshon shum.
Kur jemi te dashuruar adrenalina ngritet, organet qmenden dhe asht nji destabilizim total i mendjes dhe fizikut.
ajo me kohen vjen duke u stabiluzu.
shembull:e shof nji njeri qe ep konferanca te shumta asht i shkelqyshem i mrekullueshen ai ndrit nga dija dhe mirmbajtja e qe dy here e shof diqka si zogu pa krah.....i thash a je mir? tha jam nda nga ajo ose ajo iku me tha ....
-------------------------------------------
Thojn dashuria te ap krah,po edhe nese ik ajo ti then krahet....
--------------------------
Tema e konferences se sontme ishte per ushqim,edhe ushqimi paska shum rendesi per jeten si dashuria,kur han mir flen mir qohesh mir ke menden e koncentrume, ke organet ne harmoni.
----------------------
Ah sa veshtir me ba nji rrug te gjat me dashurin ?....me perserit qdo her nuk asht e udhes ,
por boni qka te mundi pa dashuri mos rrini...edhe ushqim korekt ....
gjithshka por pa yndyr pa sheqer pa krip
e dashuria i ka drejt te gjitha..........
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Shume te ndryshon
Kur je i dashuruar!!... te qesh fytyra ,jo me goja ,plot gjallri je brenda vetes ...
te duket se po fluturon edhe kur je duke ecur!te ndryshon ne cdo aspekt,mendoi.
Diten kur tė kam pėrcjell...shpirtin tim,me Ty...e lashė!
Shume nese dashurojm vertet ...
Krijoni Kontakt