Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 136
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    jashtë krishtërimi nga Shqipnia... fe krimbash arabie

shiqo miku im fét jan per nji kategori njerzish qe duhet te besojn te meditojn te besojn, siq jan studimet per tjeret te mesojn te ndihmojn popullin e mos ta vjelin popullin ishalla ka fétar se pa fé pa meshir ne ket kategori , tash po e dim mir qe fet na vin nga kontinenti arab , po pse kemi zgjedh fé te ndryshme , Per tu perqa ......Une mendoj qe te gjitha fét kan bazen e perbashket ....kan njo Zot kan nji qellim ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    land te lutem mor burr tregohu pak me shqiptar se nuk eshte nevoja per ofendime ketu , dhe ste kuptoj pse ofendon islamin , ste pelqen pune e jotja por sbene te ofendosh se ka tjere qe jan te asaj feje .

sa per einstein nuk ka qen musliman per aq sa dihet se ndoshta ne zemer e ka pranuar .

nje gje qe eshte e vertet ne kete shkrim tendin eshte se seriozishte shqiptaret po flas ketu per ne Kosove nuk jan 80% musliman siq duhet .
    Qdo i 2 ose i 3 i ri pine alkool dhe bejne shum gjera qe me fene islame jan te ndaluara si psh seks para martese dhe nuk mendoj se duhen te quhen musliman .

Kjo nuk eshte nje gje e mir por eshte nje e vertet qe duhet pranuar

Dhe ju kisha lut perseeri te gjith anetarve mllefin qe keni kunder islamit shfryni dikun tjeter dhe mos e shprehni me fjal banale

Perse te duket zoteri se sjellja ketu e fese islame si nje proces normal i botes shpirterore shqiptare nuk eshte irrituese dhe ofennduese per shqiptaret? Mos e shaj fene islame thua sikur e ke nderin e familjes tek feja islame? Jo mor zoteri, bindjet e tua islamike jane ofenduese per shume ketu dhe per vet qenien shqiptar.

Si mund te sjellesh ti si normale, nje kulture qe jo vetem eshte antagoniste me boten shpirterore shqiptare, por sot eshte kunder interesit te drejtperdrejte te shqiptareve kudo qe jane. Ti duhet te pranosh statusin e nje shtrese inferirore ne shoqerine shqiptare nqs kerkon ta barazosh kulturen e shqiptarit me ate te arabit dhe magjypit. Eshte irrituese zoteri kur nje shqiptar perqafon dhe beson sot tek kultura e terroristeve qelbanike si te jete kultura e vet!

Bindjet tuaja islamike ndikojne drejtpersedrejti edhe ne mireqenien e kombit shqiptar ne teresi. Kur ca falen si magjyp dhe jetojne jeten e magjypit, kane kulturen e punes se magjypit, rregullojne mardheniet e jetes si te jene arab etj etj shoqeria shqiptare paguan haracin duke mos arritur te thithe investiotore te huaj mjaftueshem, se sigurisht askush nuk do te investoje ne nje vend me kete kulture mesjetaro-barbare, sidomos kur kultura kristiane e shoqerive te hapura dhe demokratike predominon gjithe vendet rreth nesh.

Cdo qytetar ka nje detyrim para kombit te vet, detyrim ti sherbej interesit te ketij kombi kurse ju nuk ndjeni asnje te tille, pasi edhe lopa e di se interesi i Shqiperise nuk eshte ne arabi por ne perendim. Detyrimet tuaja jane ndej fese se arabit, por jo ndaj kombit. Vetem kur iu vjen flaka tek dera e shtepise kujtoheni per komb, dhe qe keni komb e identitet kombetar, ndryshe islamin e keni merak te parin. Turp, 100 here turp.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin

POR ME TE PERQARE SE VET MUSLIMANET NUK KA AS NJE FE NE BOTE A E DIN TI SE SA KAN LUFTUAR IRAK E IRAN SE KUARNI I KA SHTYRE TE BEJNE LUFTRA E SA TE BERQARE JAN VETE SHTETET ISLAMIKE O ZOTI IM ME SHUME SE 80 SEKTE (TARIKATE) NGA VETE MUSLIMANET e tashi edhe ne irak luftojn mes vete sunit e sheit e sa mospajtime nga vete muslimanet e secilit tarikat
    O i krishter

E humbe tolerancen edhe pse bindja qe ti ke nuk te jep ate.

Faleminderit

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Perse te duket zoteri se sjellja ketu e fese islame si nje proces normal i botes shpirterore shqiptare nuk eshte irrituese dhe ofennduese per shqiptaret? Mos e shaj fene islame thua sikur e ke nderin e familjes tek feja islame? Jo mor zoteri, bindjet e tua islamike jane ofenduese per shume ketu dhe per vet qenien shqiptar.

Si mund te sjellesh ti si normale, nje kulture qe jo vetem eshte antagoniste me boten shpirterore shqiptare, por sot eshte kunder interesit te drejtperdrejte te shqiptareve kudo qe jane. Ti duhet te pranosh statusin e nje shtrese inferirore ne shoqerine shqiptare nqs kerkon ta barazosh kulturen e shqiptarit me ate te arabit dhe magjypit. Eshte irrituese zoteri kur nje shqiptar perqafon dhe beson sot tek kultura e terroristeve qelbanike si te jete kultura e vet!

Bindjet tuaja islamike ndikojne drejtpersedrejti edhe ne mireqenien e kombit shqiptar ne teresi. Kur ca falen si magjyp dhe jetojne jeten e magjypit, kane kulturen e punes se magjypit, rregullojne mardheniet e jetes si te jene arab etj etj shoqeria shqiptare paguan haracin duke mos arritur te thithe investiotore te huaj mjaftueshem, se sigurisht askush nuk do te investoje ne nje vend me kete kulture mesjetaro-barbare, sidomos kur kultura kristiane e shoqerive te hapura dhe demokratike predominon gjithe vendet rreth nesh.

Cdo qytetar ka nje detyrim para kombit te vet, detyrim ti sherbej interesit te ketij kombi kurse ju nuk ndjeni asnje te tille, pasi edhe lopa e di se interesi i Shqiperise nuk eshte ne arabi por ne perendim. Detyrimet tuaja jane ndej fese se arabit, por jo ndaj kombit. Vetem kur iu vjen flaka tek dera e shtepise kujtoheni per komb, dhe qe keni komb e identitet kombetar, ndryshe islamin e keni merak te parin. Turp, 100 here turp.
    Mu a ty ?????
    Pike se pari edhe pse jam musliman une kurr nuk e harroj kombin tim dhe je kapur me njeriun e gabuar .
    Edhe nese te pengon feja ime ski qka e shan ti sepse une tenden edhe pse me pengon nuk te shaj e as te ofendoj pa marr parasysh a besove a jo . Dhe nuk ke as nje te drejt sepse nese ti nuk beson une besoj dhe shum te tjere dhe nese shan dhe ofendon ti fene time une e di qe nuk je shqiptar sepse shqiptaret gjithmon kan respektuar fene e tjetrit .

Nuk e kam te lidhur me familjen time por e kam te lidhur me shpirtin time dhe sa per mua shani dhe ofendoni por kjo tregon qfar niveli intelegjence keni , sepse kur te ofendojsh ti une edhe me shum bindem se feja e vertet eshte islami .

Jo kurr bindjet e mia per islamin nuk ndikojn ne interesin kombetar sepse pike se pari keto dy gjera nuk jan te njejta dhe sdi pse po mundoheni ti ngjasoni .
    Qysh lutem une gjat faljes kjo nuk ka kurrfar ndikimi ne idete e mia per kombin shqiptar . Don me thon ti vetem te krishteret jan ata qe mbrojn interesin kombetar . Kejt ku don te dalesh ti eshte se shqiptaret duhet te kthehen ne te krishter pse sepse keshtu do te mbrohet kombi , jo mor jo ti sun e shtin me zor te besoj nje popull te tere dhe nuk mund tja imponosh nje gje te till .

Edhe nje gje ku po e merr te drejten te flasesh per mue (sepse me je drejtuar) kur as nuk me njeh e as nuk e ki iden qfar familje kom .
    Pra te kisha thon mbylle at goje dhe kurr ne jeten tende mos gabo me fol ma per mue sepse nuk me njeh .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    po mos u qudit mo plako dhe as mos te mundon ky fakt qe islami eshte paqe vetem per islamiket ...
    As per islamiket bile, nese lexojme historine islamike shohim lufterat fetare ne mes vet myslimaneve se kush duhet ta drejtoje kalifatin, pra lufte civile atehere nese kjo na qenka paqe sic mashtrojne islamiket, s'po di cfare injorance u duhet ta thone kete.

Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    dhe qdo gje tjeter qi i rethon ne jet eshte luft , luft kunder djallit qdo gje jo islamike konsiderohet djallezore ....
    Po ne islam pedofilia hyjnizohet (Muhamedi e ka pare Ajshen, gruan e tij 9 vjecare duke e bartur engjejt), prostitucioni dhe seksi gjithashtu (edhe ne xhenet myslimanet besojne se i presin vasha te bukura), hudhja e vetes ne ere na qenka 'rruga e allahut', ndersa cka eshte jo-islamike eshte e shejtanit dhe duhet te luftohet me shpate. Xhihadi ne Kuran eshte terrorizem klasik, keshtu qe po ju le juve te vendosni se cka eshte islami:

1. 'Fe e Paqes' apo..

2. Kult i Terrorit.....

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin

Nuk e kam te lidhur me familjen time por e kam te lidhur me shpirtin time dhe sa per mua shani dhe ofendoni por kjo tregon qfar niveli intelegjence keni , sepse kur te ofendojsh ti une edhe me shum bindem se feja e vertet eshte islami .
    Jo i nderuar lexo e studio vet se askush nuk mundet te te bind se islami qenka feja e 'vertete' duke te ta ofenduar fene. Kur te mbetet nje besimtar qe te prese qe te tjeret duke ia 'ofenduar' fene e tij e t'ia rrise besimin, atehere perse po ankohesh?

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo i nderuar lexo e studio vet se askush nuk mundet te te bind se islami qenka feja e 'vertete' duke te ta ofenduar fene. Kur te mbetet nje besimtar qe te prese qe te tjeret duke ia 'ofenduar' fene e tij e t'ia rrise besimin, atehere perse po ankohesh?
    Jo mesia nuk e thash ne ate kuptim une qe besimi im rritet duke ma ofenduar fene , e more gabim . Por njerzit sikur qifti i zarathutres dhe nga njeher si ti qe nuk din tjeter veqse te ofendojn dhe te shajn , ateher e di qe jam ne besimin e drejt sepse ne islam nuk tolerohet sharja dhe ofendimi e ne krishterizem se di??

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga b3s1 Lexo Postimin
    SI duket ti djalosh,se eshte marre me te thene I KRISHTER,sepse nuk kane qene dhe as nuk jane kshtut te krishtert e vertet.
    Edhe me sa duket,nuk e dallon fjalen Musliman,dhe Islam,nuk quhet Feja Muslimane por Islame.
    Eshte profetesi e Muhamedit a.s. qe muslimant do te perqahen,perderisa nuk punojn me Kur'an dhe Sunet ( fjalet dhe veprat e Muhamedit a.s.),e ti ktu fol sikur din diqka,ty askush perpos argatve te dreqit nuk te meson ti thuash keto shpifje.
    10 vjet kane luftu Irani me Irakun,pershkak qe Amerika i ka perqare te 2 palet...
    A dreqi te tregoj per 80 sekte (tarikate) apo ti tregoj naj "Xhihadist",se keni marak neve Muslimanve me na ngjit shume emra,sepse vehten tuaj e shihni tek ne.
    Judaizmi do te ndahet ne 71 dege,vetem 1 Dege do te shkoje ne Parajse.
    Krishterimi do te ndahet ne 72 dege,vetem 1 Dege do te shkoje ne Parajse si dhe
    Islamizmi do te ndahet ne 73 dege,vetem 1 Dege do te shkoje ne Parajse,dhe ajo dege eshte rruga e te devotshmeve qe punojn se qka thote Kur'ani dhe Suneti.
    E sa per sekte apo tarikate,prap nuk i din dallimet.
    Sekti eshte diqka tjeter dhe tarikati eshte diqka tjeter.
    Fjala Tarikat dmth-ne rruge-rrugetim-drejtim,siq jane 12 tarikate kryesore,sipas 12imamve te tyre si psharikati Bektashi,Nakshibendi,Melami,Kaderi,Rufai, Mevlevi, ndersa Sekte jane:Ahmedinjt,Kadijanit,Bahait etj etj qe jane shume larg fese Islame ashtu sa eshte larg Dielli prej Tokes.... mirepo keta jane te devijuar,siq jane tek ju te devijuar edhe sekti i deshmitarve te Jehovait, Ku Klus Klan, Mormont etj etj...
    Ndersa tek lufta mes Shiitve (e jo Sheitve) dhe Sunitve nuk eshte tashti qe ja ka nis, por eshte qe 1400 vjeqare,qe deshiron me gjeresisht me te tregu rrjedhat se si ja ka nis fillimi i luftes,dergom mesazh privat,qe je i interesuar,nuk pritoj me te tregu gjere e gjate,si dhe te gjithe ju qe jeni te interesuar te dini,dergoni mesazh privat.
    Ne fund mund te them se paske probleme me shkrim,as pik e as presje askund nuk pash,gjithashtu kishe shume probleme me jashtqitje,sepse shpesh po u bojshe kaps,sepse po e prekshe shpesh KAPS LLYKIN ( CAPS LOCK ). upsss

ISLAM DMTH DHUNE

MUSLIMAN DMTH BESIMTAR I DJALLIT OSE SATANIST

KJO ESHTE E VERTETA
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    ISLAM DMTH DHUNE

MUSLIMAN DMTH BESIMTAR I DJALLIT OSE SATANIST

KJO ESHTE E VERTETA
    Kjo eshte e vertet sipas teje
    dhe ti si je duke u sillur je nje askush hiq qe ske asnje vler shqiptari pra fjala jote nuk luan aq shum rol te madh

i/e regjistruar Maska e udhetari
    Anëtarësuar
    31-07-2005
    Postime
    103
    ky krishterprizren duket si kamikaz biblik gati te sulmoi muslimanet pa lidhje fare
    cilesi sataniste te klasit te pare

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Profeti Ilia, Fuqia e Perëndisë - 20 korrik
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 20-07-2024, 12:11
  2. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  3. Mjerë për ju …zgjohuni, o ju të rinj !!
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Muhamedi dhe likujdimi i kundershtareve
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 17:54
  5. Vdekja e Profetit a,s
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 07:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •