Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Filozofia e barazise se islamit ishte strategji asimilimi ndaj kombeve te tjere, ku arabi nen petkun e kultures se vete - islamit, kerkon vellazerim me kombet e tjere, qe s'kane asgje te perbashket me te. Po te vini re historine e ndertimit te shteteve, kombet myslimane jane kombet e fundit qe formuan shtet dhe vetedije kombetare, pasi ata kishin zhdukur kulturat e tyre autoktone per ti zevendesuar ato me kulturen magjypo-arabe. Kjo mendesi anti-shtet solli qe shoqerite islame te ruanin format primitive te organizimit, ne fise e sekte, dhe vetem nje diktature e eger mund ti disiplinoje kombet islame ne shtet, sic duket sot ne shume shtete arabe, e sidomos sic ishte dhe eshte ne Irak.

Shqiptaret nuk jemi arab, dhe as qe kemi gje te perbashket me magjypet e arabise. Si te tille ne s'kemi pse moralin e magjypit qe i sherben nevojave dhe menyres magjypo-arabe te te jetuarit ta kthejme ne universal dhe ta aplikojme mbi veten tone. Perse duhet te barazohem une, qe jetoj ne mes te Europes me magjypin e Buharase? Ku ka valle dicka me perverte se kjo vellazeri, qe nuk ka asgje natyrale ne te?

Si ka mundesi qe shqiptaret te marrin mesime morali nga arabet a mos valle morali i kultures shqiptare nuk eshte ne nivelin e duhur per ju. E kujt po i rruhet se ju te quani racist duke valvitur flamurin magjypo-arab.

Nqs ketu dikush ti do ta quaje veten arab, apo zezak, atehere me quani mua RACIST se do ta kem per krenari, por ama jo-shqiptar s'me thua dot, se nuk jam une ai qe behem vella dhe barazohem me kulturat barabaro-aziatike duke harruar ate te vendit tim.

Zhdukni islamin, shpetoni Shqiperine.
    Si more s lodhesh me kesi gjera , a s te vje turp me kallzue gjithe kete urrejtje a ke naj postim ti pa urrejtje apo vetem keshtu di apo ja keni friken sigurisht sepse e din qe eshte e verteta dhe te dhemb

Boll ma mos me shit pallavra kristiane ne emer te shqiptarise se je e mbani ate te shqiptaris ik shiko veten se qfare shkruan se le nam lol.
    Aha po me italianin barazohesh . Me kristianet pergjithesi . Po ulet bie mundohesh te thuash diq po ja ngul vetit .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldonel : 14-04-2008 mė 21:12

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Filozofia e barazise se islamit ishte strategji asimilimi ndaj kombeve te tjere, ku arabi nen petkun e kultures se vete - islamit, kerkon vellazerim me kombet e tjere, qe s'kane asgje te perbashket me te. Po te vini re historine e ndertimit te shteteve, kombet myslimane jane kombet e fundit qe formuan shtet dhe vetedije kombetare, pasi ata kishin zhdukur kulturat e tyre autoktone per ti zevendesuar ato me kulturen magjypo-arabe. Kjo mendesi anti-shtet solli qe shoqerite islame te ruanin format primitive te organizimit, ne fise e sekte, dhe vetem nje diktature e eger mund ti disiplinoje kombet islame ne shtet, sic duket sot ne shume shtete arabe, e sidomos sic ishte dhe eshte ne Irak.

Shqiptaret nuk jemi arab, dhe as qe kemi gje te perbashket me magjypet e arabise. Si te tille ne s'kemi pse moralin e magjypit qe i sherben nevojave dhe menyres magjypo-arabe te te jetuarit ta kthejme ne universal dhe ta aplikojme mbi veten tone. Perse duhet te barazohem une, qe jetoj ne mes te Europes me magjypin e Buharase? Ku ka valle dicka me perverte se kjo vellazeri, qe nuk ka asgje natyrale ne te?

Si ka mundesi qe shqiptaret te marrin mesime morali nga arabet a mos valle morali i kultures shqiptare nuk eshte ne nivelin e duhur per ju. E kujt po i rruhet se ju te quani racist duke valvitur flamurin magjypo-arab.

Nqs ketu dikush ti do ta quaje veten arab, apo zezak, atehere me quani mua RACIST se do ta kem per krenari, por ama jo-shqiptar s'me thua dot, se nuk jam une ai qe behem vella dhe barazohem me kulturat barabaro-aziatike duke harruar ate te vendit tim.

Zhdukni islamin, shpetoni Shqiperine.

Zarathustra ... (QUOTE ) Zhdukni islamin ,shpetoni Shqiperine .

1) Faraoni e quante vehten s'i Zot .. u zhduk !!

2) Komunizmi ishte sistem shoqerore ateiste , u zhduk !!!

3) Hitleri ishte fuqi fashiste , ateiste, u zhduk!!

4) Shqiperia ,ishte shtete ateiste per nje kohe te caktuare , i dime te gjithe pasojat negative qe ishin ne Shqiperi. Pasojat negative vazhdojne, vazhdojne .

Krijuesi nuk eshte i pa kujdes'shem per crregullirat qe ndodhin ne kete bote . Ata qe e merituane te zhduken ne kete bote u zhduken .

Shume kombe dhe kultura gjuhe te ndryshme u zhduken ne kete bote. Bota nuk e ndien mungesen e tyre ,pore jeta vazhdon duke i zavendesuare me te tjere .

Familjet e Skenderbeut ,Ismail Qemalit ,Fan Nolit, u asimiluane ,pore kombi shqipetare vazhdon te jetoje .

Zarathustra !!! Beni dallimin ne mes te islamit dhe kombit arab !! Beni dallimin ne mes te islamit dhe kombit shqipetare !!

Nuk do t'a quaja rracizem komentin tuaj ,pore fobi te pa kontrolluare qe kerkohet zhdukja e nje religjioni ku numeron afer 2, miliarde njeres ne bote.:

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar mė parė nga TeovaMas Lexo Postimin

Zarathustra ... (QUOTE ) Zhdukni islamin ,shpetoni Shqiperine .

4) Shqiperia ,ishte shtete ateiste per nje kohe te caktuare , i dime te gjithe pasojat negative qe ishin ne Shqiperi. Pasojat negative vazhdojne, vazhdojne .

Krijuesi nuk eshte i pa kujdes'shem per crregullirat qe ndodhin ne kete bote . Ata qe e merituane te zhduken ne kete bote u zhduken .

Shume kombe dhe kultura gjuhe te ndryshme u zhduken ne kete bote. Bota nuk e ndien mungesen e tyre ,pore jeta vazhdon duke i zavendesuare me te tjere .

Familjet e Skenderbeut ,Ismail Qemalit ,Fan Nolit, u asimiluane ,pore kombi shqipetare vazhdon te jetoje .

Zarathustra !!! Beni dallimin ne mes te islamit dhe kombit arab !! Beni dallimin ne mes te islamit dhe kombit shqipetare !!

Nuk do t'a quaja rracizem komentin tuaj ,pore fobi te pa kontrolluare qe kerkohet zhdukja e nje religjioni ku numeron afer 2, miliarde njeres ne bote.:
    Cfare po na derdellit kot. Une nuk kerkoj zhdukjen e islamit nga arabia, eshte kultura e tyre le ta mbajne, une kerkoj zhdukjen e islamit nga trojet shqiptare, pasi ka rene si kolere per 500 vjet dhe na ka lene te fundit ne Europe, ne cdo aspekt, na zhduku cdo identitet dhe kulture autoktone shqiptare.

Komunizmi ishte kaq i eger dhe radikal ne Shqiperi fal mendesise islame qe gjeti tek shqiptaret. Islami predikon vellazeri nen islam edhe me zezakun e me magjypin, edhe sllavin, po keshtu edhe komunizmi predikoi vellazeri me kombe qe ne nuk kishim interes te lidheshim sic ishte Rusia. Komunizmi gjeti ambient te pershtatshem tek ne sepse ne ishim shoqeri qe nuk e njihte jeten dhe demokracite perendimore dhe keshtu nuk mund te zgjidhte. Ja perse komuniteti katolik ne Shqiperi beri edhe rezistencen me te madhe anti-komunizem.

Nuk ka dallim mes islamit dhe kombit arab. Islami eshte kulture e kombit arab, shpreh ndjenjat, rregullat, normat dhe traditat e kombit arab, dhe rregullon jeten e njerezve ne shkretetire. C'pune ka islami me shqiptaret? Shqiptaret kane Kanunin, kane traditat e tyre, kulturen e tyre, perse shkojne e perqafojne kuranin e magjypeve, perse falen arabisht, perse kendojne dhe dredhin zerin si arabe, perse rregullojne mardheniet e tyre familiare e shoqerore si arabe? Une po ta bej dallimin mes islamit dhe shqiptarizmit, dhe po te them se islami do te na e zhduke kulturen shqiptare.

Kombi shqiptar vazhdoj te jetonte fale figurave te krishtera dhe kultures se tyre. Nuk ka asnje figure myslimane te kultures shqiptare deri sa dolen Frashellinjte edhe keta bektashi, pra jo myslimane te mirefillte. Rilindja Kombetare kishte si figure qendrore Skenderbeun e krishtere(athleta cristi), pa te cilin frymezimit kombetar do ti mungonte boshti dhe pika e perbashket.

Si te mos kem une urrejtje per nje kulture magjype pergjegjese per shkaterrimin e integritetit europian te kombit tim, dhe integrimin e tij ne arabine e xhahileve? Une kam nje hero kombetar qe frymezon nje komb te tere me rezistencen e tij anti-islam, ti cfare ke?

Sigurisht qe une dua te barazohem me italianin, gjermanin dhe cdo komb europian. Une ua kam zili nivelin e jeteses, kulturen e pasur, identitetin e paster, e cdo gje tjeter. Si mos te dua une te barazohem apo te arrij nivelin e kultures se kombeve europiane? Une jam europian, ju nqs ndiheni arabe, duhet ta kuptoni se po jetoni ne vend te gabuar, keshtu qe udhe te mbare per ne arabi.

Perjashtuar Maska e besi84
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Nuk me qudite fakti, se pse fshihet shkrimi i im, pa kurnifar arsye, por se pse atehere shkrimi i alibabes qe eshte plot ofendime e urrejtje lejohet tvuhet nball, dhe nuk preket nga askush....turp, kjo ska fare te beje me moderimin....

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Cfare po na derdellit kot. Une nuk kerkoj zhdukjen e islamit nga arabia, eshte kultura e tyre le ta mbajne, une kerkoj zhdukjen e islamit nga trojet shqiptare, pasi ka rene si kolere per 500 vjet dhe na ka lene te fundit ne Europe, ne cdo aspekt, na zhduku cdo identitet dhe kulture autoktone shqiptare.

Komunizmi ishte kaq i eger dhe radikal ne Shqiperi fal mendesise islame qe gjeti tek shqiptaret. Islami predikon vellazeri nen islam edhe me zezakun e me magjypin, edhe sllavin, po keshtu edhe komunizmi predikoi vellazeri me kombe qe ne nuk kishim interes te lidheshim sic ishte Rusia. Komunizmi gjeti ambient te pershtatshem tek ne sepse ne ishim shoqeri qe nuk e njihte jeten dhe demokracite perendimore dhe keshtu nuk mund te zgjidhte. Ja perse komuniteti katolik ne Shqiperi beri edhe rezistencen me te madhe anti-komunizem.

Nuk ka dallim mes islamit dhe kombit arab. Islami eshte kulture e kombit arab, shpreh ndjenjat, rregullat, normat dhe traditat e kombit arab, dhe rregullon jeten e njerezve ne shkretetire. C'pune ka islami me shqiptaret? Shqiptaret kane Kanunin, kane traditat e tyre, kulturen e tyre, perse shkojne e perqafojne kuranin e magjypeve, perse falen arabisht, perse kendojne dhe dredhin zerin si arabe, perse rregullojne mardheniet e tyre familiare e shoqerore si arabe? Une po ta bej dallimin mes islamit dhe shqiptarizmit, dhe po te them se islami do te na e zhduke kulturen shqiptare.

Kombi shqiptar vazhdoj te jetonte fale figurave te krishtera dhe kultures se tyre. Nuk ka asnje figure myslimane te kultures shqiptare deri sa dolen Frashellinjte edhe keta bektashi, pra jo myslimane te mirefillte. Rilindja Kombetare kishte si figure qendrore Skenderbeun e krishtere(athleta cristi), pa te cilin frymezimit kombetar do ti mungonte boshti dhe pika e perbashket.

Si te mos kem une urrejtje per nje kulture magjype pergjegjese per shkaterrimin e integritetit europian te kombit tim, dhe integrimin e tij ne arabine e xhahileve? Une kam nje hero kombetar qe frymezon nje komb te tere me rezistencen e tij anti-islam, ti cfare ke?

Sigurisht qe une dua te barazohem me italianin, gjermanin dhe cdo komb europian. Une ua kam zili nivelin e jeteses, kulturen e pasur, identitetin e paster, e cdo gje tjeter. Si mos te dua une te barazohem apo te arrij nivelin e kultures se kombeve europiane? Une jam europian, ju nqs ndiheni arabe, duhet ta kuptoni se po jetoni ne vend te gabuar, keshtu qe udhe te mbare per ne arabi.
    Po leje be se me keto shkrime te gjata alla komuniste te cilet folnin shum e ne thelbe skishin gje , koler na ka ra kryt e ton dhe jo islami po kryt e ton kuptoje mire kete edhe pse supozoj e din kete .Ti me kete do te thote qe urren shumicen e shqiptarve sepse ne te tille jemi , deshe apo nuk deshe ti prandaj logjiko pak.
    Rregulllat jane rregulla te fese edhe ti nuk i ke te tuat por te fese qe i perket mos ma luaj rolin e budallait ketu.Namin e keni ba ju mos vet po ajt njerzit e menqur flasin ndryshe . Po Skenderbeun qe ja rrasan kepen mas mbrami po te njejtet kristianet ne krye me papen e shtin ne luft me turkun edhe pse kishte armpushim per ta shpetuar veten , ja se qfare deshiron te perqafosh , ti me permend turkun une te permend papen dhe ketu ndryshojn gjerat sepse papa paraqet ate me te vertet kristiane kurse turqit e kishin marr Islamin prandaj ja shiko si ta fut feja juj , qka me marr mjerimin qe e kishin ne mesjet ja qfare te bene feja juj kthehu pak dhe hapi syte te shohesh qfare feje ke me te vertet e mos me fol ketu se kinse keto jane kristiane sepse te gjithe e dime qe zhvillimi i tyre nuk ishte rezultat i fes kristiane po ishte largimi nga ajo dhe ne qfare thirr ti ne mjerim ta kthesh shqiperin ne kohen e mesjetes europiane prandaj mos fol ketu pa argumente sepse edhe ne dime nuk hajm bar ketu mos u tut per keta , dhe ishin mu keta muslimanet qe i japen shum europianeve ne shkenc dhe ne te gjitha fushat dhe si ateher keta jane injorant pasi te gjitha i ke marr nga ta po nejse per vete e ke ne deshiron ta kuptosh apo jo.
    Nese deshiron te barazohesh me ta grahi e puno e mos me fol budallalliqe po puno dhe keshtu ec perpara duke punuar po n ekemi deshir me nejt kokerrshpine e pastaj ehhhhhhhhhhhh qka u be , edhe si kristian nuk e rrit nivelin e jetes po duke punuar andaj kjo e jotja e fundit rrezohet .Shih shih ti minoriteti me ben mua ec per Arabi po je ne mend apo ja fut kot , a e din qe ti je pakic ne Shqiperi mu si jevgjit qaq keni dhe jevgu te te thot ik ne Afrik qfar do i thoje ti le se le nam lol me keto fjal tua qe ne thelb nuk kane logjik po fundja per veti e ke .

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Racizmi nuk shfaqet vetėm nė ngjyrėn e lėkurės apo nė urrejtjen etnike, racizmi shfaqet edhe nė formėn e anti-semitizmit, urrejtjes qė myslimanėt kanė ndaj popullit tė Izraelit, edhe pse ata arabėt qė janė myslimanė janė po semitė si izraelitėt.

Shėn Kozma Etoliani, u predikonte shqiptarėve nė shekullin e XVIII: Njerėzimi njeh tre ligje: ligjin e natyrės sė judenjve, ligjin e mishit tė myslimanėve dhe ligjin e frymės sė tė krishterėve. Ai judeu beson se njeriun e ndot ushqimi qė fut nė gojė dhe njė nga mėnyrat e praktikimit tė besimit tė judenjve ėshtė edhe ushqimi kosher i pastėrt. Ai myslimani ashtu si ai judeu beson se njeriun e ndot edhe mishi i derrit, por shkon edhe njė shkallė mė tej, duke diktuar se si duhet tė ushqehen pasionet e trupit/mishit tė njeriut: sa gra duhet tė kesh, kur duhet tė agjerosh e kur jo, duhet tė lutesh 5 herė nė ditė etj si kėto qė i gjen nė Kuran. Kurse ai i Krishteri ndjek atė ligjin e Frymės sė Shenjtė qė flet pėr faljen dhe lutjen pėr armiqtė tanė, kthimin e faqes tjetėr, ndihmės ndaj tė vobektėve, lutjes pa pushim drejtuar Perėndisė, marrjen e Trupit dhe Gjakut tė Zotit tonė Krisht pėr faljen e mėkateve tė shpirtit dhe pėr shėrrimin e tij.

Krishtėrimi ėshtė besimi mė i lartė nė sytė e Perėndisė, dhe nė tė njėjtėn kohė ėshtė besimi mė i vėshtirė pėr tu praktikuar pasi ėshtė e lehtė pėr njeriun tė vėrė nėn kontroll botėn e tij tė jashtme qė e rrethon, por nuk ėshtė fort e lehtė tė kontrollojė shpirtin e tij, ti diktojė mendjes atė qė Perėndia ka mbjellė nė zemrėn e tij.

Albo
    pajtohem 100% me Albon keto fjal i them edhe une
    Zoti ėshtė dashuri

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Muslimanet nuk i urrejn izraelitet, po izraelitet urrejn muslimanet. Mos harro se izraelitet gjithmon kan gjetur streh te muslimant. Dhe tani e sheh gjith bota se qka po bojn Ēifutet ne palestin, po shihet kush kend po e urren, prandaj ti mos shiko gjithmon te fajsosh muslimanet dhe Islamin, ben mir te shikosh pak fen tende te "persosur" e cila i urren pa mas Shqiptaret, dhe bekon kriminelet e luftes

p.s - me qe ra fjala te kjo feja ortodokse, me tregon pse me hoqe videon qe pata postuar ketu ? (Mos me thuaj qe ajo nuk i kontribon tolerances)
    Albo nuk i perkrahi as Izraelitet e as muslimanet por thjesh trgoi per tolerancen qe ka krishterimi se sa tolerant jan te krishteret ne pergjithsi une e kam hapur nje teme "Toleranca fetare " vetem per ju qe po mendoni qe sa here po flitet kunder muslimaneve po thoni ne kete menyre po kontriboni ne prishjen e tolerances
    Zoti ėshtė dashuri

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Aha po me italianin barazohesh . Me kristianet pergjithesi . Po ulet bie mundohesh te thuash diq po ja ngul vetit .
    Me italianin barazoheni ju. italianė arabė, turq, etj qė tė gjithė njėsoj janė tė huaj.

Harrove edhe disa shtete tjera:

1) Kalifati i Muhamedit qė nuk la asnjė pasardhės.
    2) Kalifati i Abasidėve qė sot nuk dihet ku ka met kjo dinasti
    3) Kalifati i Emevitėve (sot nuk ėshtė askund)
    4) Sulltanati i Osmanėve (qė na rjepi 500 vite)

Tė gjitha kėto ishin perandori multiraciale, dhe nė sot nuk janė askund.

Edhe ato shtete apo sisteme qė pėrmende ti hyjnė nė njė grup me kėto qė pėrmenda unė. Janė shtete multiraciale dhe si tė tilla janė tė destinuara tė zhduken. Sepse mungon homgjeniteti biologjik mes njerėzve. Njerėz qė kanė gjene jashtėzakonisht tė ndryshme, nuk kanė edhe kohezion, prandaj nuk mund tė ketė qėndrueshmėri njė shoqėri e tillė.

Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Me italianin barazoheni ju. italianė arabė, turq, etj qė tė gjithė njėsoj janė tė huaj.

Harrove edhe disa shtete tjera:

1) Kalifati i Muhamedit qė nuk la asnjė pasardhės.
    2) Kalifati i Abasidėve qė sot nuk dihet ku ka met kjo dinasti
    3) Kalifati i Emevitėve (sot nuk ėshtė askund)
    4) Sulltanati i Osmanėve (qė na rjepi 500 vite)

Tė gjitha kėto ishin perandori multiraciale, dhe nė sot nuk janė askund.

Edhe ato shtete apo sisteme qė pėrmende ti hyjnė nė njė grup me kėto qė pėrmenda unė. Janė shtete multiraciale dhe si tė tilla janė tė destinuara tė zhduken. Sepse mungon homgjeniteti biologjik mes njerėzve. Njerėz qė kanė gjene jashtėzakonisht tė ndryshme, nuk kanė edhe kohezion, prandaj nuk mund tė ketė qėndrueshmėri njė shoqėri e tillė.

Hej Ali baba !!!

Une keto shembulla i dhashe , s'a per t'a kuptuare me lehte se nje shoqeri qofte fetare apo kombetare qe bene crregullime ne toke zhduket ,dhe kjo zhdukje eshte ligje natyrore.

Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

Hej Zarathustra !!!

Historikishte shqipetaret ishin populli i pare qe e luftuane islamein ne evrope (lexo historine e Skenderbeut )

Historikishte shqipetaret ishin populli i pare ne evrope qe kundershtuane komunizmin (lexo historine e shume demostratave te pergjakura ne Kosove )

Kurre shqipetaret sulmonin islamin ,katoliket dhe ortodokset evropiane ,na sulmonin s'i kombe mbrapa shpine me tradhetite e tyre.

Kurre shqipetaret ishin katolik, evropianet s'i besim te vetin kishin , vetimen dhe diellit, bile bile ne disa raste ata besonin ne gurres te cmuare .

Kush e ndau popullin shqipetare ne kater shtetet e ballkanit ???

Kombin shqipetare e copetoi , konferencat e klubit te katolikeve ne konferencat Berlinit, Parisit dhe Londres.

Kush po i perbus shqipetaret aktualishte ne evrope ???

Aktualishte shqipetaret s'i nje kombe, po perbuzen nga klubi i katolikeve (BE)

S'i munde qe vetem Shqiperia, mbetet jashe familjes se bashkuare Evropiane (BE ) ?????

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Civilizimi nė Islam
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 01-11-2013, 09:18
  2. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  3. Sheikh Muhamed Nasuridin Albani
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 11:01
  4. Kerkese muslimaneve
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 21-07-2006, 03:33
  5. Islami NdĖrmjet Lindjes E PerĖndimit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-05-2005, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •