BDI
PDSH
BDSH
BDK
PPD
I nderuar!!!
Unë fare mirë e hapa sondazhin, ti e ke reduktuar, pse e bën këtë se di, pyetja jote është pak sa e çuditshme! Ti e din mirë se cila parti mungon. Sondazhi im ishte:
BDI
PDSH
PPD
BDSH
BDK
Asnjërën
Stafi i Forumit Shqiptar: Nuk lejohen të reklamohen adresat me lidhje jashtë faqeve të këtij forumi.
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 16-04-2008 më 09:58
Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit
Padyshim qe PDSH do fitoj,ka liderin me te shquar.
Vota ime shkon per PDSH,plasni ju tjetert![]()
"T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,
ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"
PDSH :P
Vota ime![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
PDSH
Gjithashtu dhe vota ime![]()
Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)
BDI- PARTIA ME E MADHE SHQIPTARE NE MAQEDONI
Në pyetjen për cilën parti do të votonit nëse nesër do të mbaheshin zgjedhje parlamentare, nga gjithsej 1.129 të anketuar të përfshirë në mënyrë të barabartë nga gjashtë rajone zgjedhore në Maqedoni, 23,6 për qind do të votonin për VMRO-DPMNE-në. Për BDI-në janë deklaruar 9,9, për LSDM-në 9,8 për qind nga të anketuarit, PDSH-ja ka 5,1, ndërsa 18,8 për qind nga të anketuarit nuk do të votonin për asnjë parti politike.
Kryeministri, Nikolla Gruevski, sipas rezultateve nga anketa e kryer, është në krye të listës me 59,7 për qind nga të anketuarit të cilët pozitivisht janë shprehur në pyetjen se si është mendimi i tyre për politikanët. Me 34,6 për qind për të cilin pozitivisht janë shprehur është Tito Petkovski, ndërsa Radmilla Sheqerinska me 32,2 për qind është në vendin e tretë, përqindje në pajtueshmëri me rezultatet nga anketa telefonike e kryer nga Instituti për demokraci.
MENDUH THAÇI- Politikani më negativ!
Nga të anketuarit 22,2 për qind janë shprehur pozitivisht për liderin e BDI-së, Ali Ahmetin, ndërsa 16,7 për qind për liderin e PDSH-së, Menduh Thaçi. Mendim negativ për Ali Ahmetin kanë 70.4%, ndërsa për Menduh Thaçin e PDSH 74.8%. Me këtë rejting edhe definitivisht dëshmohet se Menduh Thaçi është karakteri më destruktiv në skenën politike në Maqedoni.
Nuk votoj fare te gjith lafarak jan !
Jufka ime ...
BDI-ja --- do kete 17 deri 19 Deputete
PDSH-ja --- do kete 7 deri 9 Deputete
BDSH-ja --- do kete 1 deri 3 Deputete
Ky eshte parashikimi im per rezultatin e zgjedhjeve.
Jay Jay ne postimin 55 ke perdor fjalor te pahishem te gjithe ketu mund ta lexojne.
Modest ne te vertete e ke drejte se e kam harruar PPD-ne jo me ndonje qellim por ja qe mbase kjo parti me ka dal nga mendja.Do te tentoj ta rregulloj gabimin.
Te gjitheve.
Duhet ta dini se atmosfera parazgjedhore nuk do te thote sharje dhe ofendime dhe ju lus te gjitheve sa me shume te permbaheni.Eshte kollaj te shash ne nje duel virtuel si ky por mbetet shija e keqe per te gjithe.Ta mbajme nivelin civilizues te bashkebisedimit.
Krijoni Kontakt