Close

Rezultati i Sondazhit: cilin nga subjektet politike do ta perkrahni ne zgjedhjet e parakohshme ne maqedoni

Votues
80. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • BDI

30 37.50%
  • PDSH

40 50.00%
  • BDSH

7 8.75%
  • BDK

1 1.25%
  • PPD

2 2.50%
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 166
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-01-2008
    Postime
    93
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Legjenda keshtu qendron puna per BDI-ne vecanarisht per Ali Ahmetin.

Ata erdhen ne pozit nga vota e popullit dmth ne vitin 2002 e meritoi te jete,pse? e meritoi sepse ishte partia qe doli nga lufta,qe premtoi shuum dhe populli i besoj vecanarisht zotri Ali Ahmetit,kishin ndegju shuum per te kinse kishe bere ndoshta edhe po nuk ja humbim meritat e luftes,dhe keshtu ashtu u zgjodh nga populli ok.Hyri ne qeveri me nje forc shuuum te madhe sepse kishte fituar zemrat e popullates,dhe krejt ata e ne menduam se do te punoj aq shuum sa qe asnje parti tjeter nuk ka punuar,dmth xhdo gje ishte ne duart e tyre,po ajo nuk u arrit te behet se di ndoshta nje 10% e asaj cka u duhete te behet u bo,por 100% e interesave te tyre u bon dmth fitojne ndonje lek,ndonje milionsh(shifer e vogel).

Tjetra zotri Ali Ahmetin ne zvicer e nxoren si te cmendet dmth ishte pakes si nga ana e cmenduris,dhe ketu erdhi u bo njeriu me i ditur dhe njeriu qe ju perkulen te gjithe shqiptaret e Maqedonis,dhe sa e di me ne fund ate doktorin zviceran e nxjeren se eshte i cmendur(te bdis).

Tash Bdi-ja kerkon zgjedhje te parakoheshme,ku ne plane te pare tash ishin 6 pikat e aritura ndermjet PDSH dhe Vmros,mua me duket shum interesante nje gje gjersa thuhet se na po na punojme per popull pse bojkotojn pse lipen zgjedhje te parakoheshme,pse nuk pritet te miratohen ata ligje dhe mandej te behen zgjedhjen a thua u ulet rejtingu ketyre,dhe ku do ndalesh tash dhe te mendojsh se bdi-ja e meriton te na udheheq neve si popull,dmth kjo behet krejt per karige e kurgje per popull.

Sjam i ndonjeres parti po BDI-ne e urrej,edhe pse ne kete rast e ula shuuum nuk dmth se jame PDSH apo ndonje parti tjeter.

Si per fillim per politik kjo ishte ndoshta ma tutje jemi edhe me mbrenda ndoshta edhe me lart,sjam politikan.
    Respekte per ata qe e respektojne vetin e vet se pari.
    Faleminderit shume, Black Mamba. Edhe une e kam plotesisht te njejtin mendim, me nje ndryshim te vogel...une jam me orientim pro-PDSH. Nejse...ajo eshte ceshtje e perceptimit tim personal. Sidoqofte, faleminderit shume per analizen e thukte dhe shume te qarte.

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Citim Postuar më parë nga Shkupi Lexo Postimin
    Cila parti te mungon ore modesti?
    I nderuar!!!

Unë fare mirë e hapa sondazhin, ti e ke reduktuar, pse e bën këtë se di, pyetja jote është pak sa e çuditshme! Ti e din mirë se cila parti mungon. Sondazhi im ishte:

BDI
    PDSH
    PPD
    BDSH
    BDK
    Asnjërën

Stafi i Forumit Shqiptar: Nuk lejohen të reklamohen adresat me lidhje jashtë faqeve të këtij forumi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 16-04-2008 më 09:58
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

bej ashtu si bej!
    Anëtarësuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga Shkupi Lexo Postimin
    Cila parti te mungon ore modesti?
    Mos me paralajmero me ata MP zotrote per gjera te kota, as kam share e as kam perdorur fjalor te pahijshem jo me shume se disa te tjere ketu, nese duash ne nje fare menyre te me ndalosh mos shkruaj ketu me trego te bej me te vertete vehten per te me perjashtuar!

Shih me sy,s`jam per ty! Maska e juliana_86
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    182
    Padyshim qe PDSH do fitoj,ka liderin me te shquar.

Vota ime shkon per PDSH,plasni ju tjetert
    "T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,

ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    PDSH :P

Vota ime
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Vështir Për Ta Kuptuar Maska e Dj_PiRoMaN
    Anëtarësuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    TeToVë
    Postime
    362
    PDSH
    Gjithashtu dhe vota ime
    Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    BDI- PARTIA ME E MADHE SHQIPTARE NE MAQEDONI

Në pyetjen për cilën parti do të votonit nëse nesër do të mbaheshin zgjedhje parlamentare, nga gjithsej 1.129 të anketuar të përfshirë në mënyrë të barabartë nga gjashtë rajone zgjedhore në Maqedoni, 23,6 për qind do të votonin për VMRO-DPMNE-në. Për BDI-në janë deklaruar 9,9, për LSDM-në 9,8 për qind nga të anketuarit, PDSH-ja ka 5,1, ndërsa 18,8 për qind nga të anketuarit nuk do të votonin për asnjë parti politike.
    Kryeministri, Nikolla Gruevski, sipas rezultateve nga anketa e kryer, është në krye të listës me 59,7 për qind nga të anketuarit të cilët pozitivisht janë shprehur në pyetjen se si është mendimi i tyre për politikanët. Me 34,6 për qind për të cilin pozitivisht janë shprehur është Tito Petkovski, ndërsa Radmilla Sheqerinska me 32,2 për qind është në vendin e tretë, përqindje në pajtueshmëri me rezultatet nga anketa telefonike e kryer nga Instituti për demokraci.

MENDUH THAÇI- Politikani më negativ!

Nga të anketuarit 22,2 për qind janë shprehur pozitivisht për liderin e BDI-së, Ali Ahmetin, ndërsa 16,7 për qind për liderin e PDSH-së, Menduh Thaçi. Mendim negativ për Ali Ahmetin kanë 70.4%, ndërsa për Menduh Thaçin e PDSH 74.8%. Me këtë rejting edhe definitivisht dëshmohet se Menduh Thaçi është karakteri më destruktiv në skenën politike në Maqedoni.

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anëtarësuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Nuk votoj fare te gjith lafarak jan !
    Jufka ime ...

BDI-ja --- do kete 17 deri 19 Deputete
    PDSH-ja --- do kete 7 deri 9 Deputete
    BDSH-ja --- do kete 1 deri 3 Deputete

Ky eshte parashikimi im per rezultatin e zgjedhjeve.

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Jay Jay ne postimin 55 ke perdor fjalor te pahishem te gjithe ketu mund ta lexojne.

Modest ne te vertete e ke drejte se e kam harruar PPD-ne jo me ndonje qellim por ja qe mbase kjo parti me ka dal nga mendja.Do te tentoj ta rregulloj gabimin.

Te gjitheve.

Duhet ta dini se atmosfera parazgjedhore nuk do te thote sharje dhe ofendime dhe ju lus te gjitheve sa me shume te permbaheni.Eshte kollaj te shash ne nje duel virtuel si ky por mbetet shija e keqe per te gjithe.Ta mbajme nivelin civilizues te bashkebisedimit.

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Votoni për Shqipërinë
    Nga XllokumiX në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 10-04-2007, 17:00
  2. Berisha: Shqipëria në BE qysh në 2010-ën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 02:17
  3. Agnesa Vuthaj në Miss World - VOTONI
    Nga StterollA në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 12-01-2005, 19:20
  4. Denisa Kola ne Miss Universe 2003 - Votoni
    Nga Turi72 në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 18-02-2004, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •