Padyshim qe PDSH
BDI
PDSH
BDSH
BDK
PPD
Padyshim qe PDSH
Nuk bojm muhabet PDSH fiton...
Ani de po a ishte pdsh ne kualicion pse tash u duehn zgjedhjetm e nese vjen prap pdsh qka pritni prap zgjedhej, jo mor vllezer regjimi i arber gjaferit esht regjimi i njejt i ibrahim rugoves me miloshin se ndryshe nuk mund ti vazdhohet afati hajdutve ne kualicion at dit qe mori Pdk ne kosov ato dit u shpall Pavarsija kemi hanger edhe ne te zit e ullirit pe hajnat e rugoviqe ae 18 vjet i kemi pas ne pushtet keta bir qena kudra te serbis mnese shkoni edhe ju ashtu edhe ju 18 vjet do te pritni te drejta por un ju them se ju duhet te punoni per ndarje e jo te drejta .
Se me nej torisht me sllav e klysh te tyre hajna te fjalve boshe vetem per ti rujt vendet dhe te afermit e tyre ne pushtet se shkon gjithmon kungulli per mbi uj,sa per vrasjet ne kohen e tranzicionit bdi do te thoja se kush ka lip hsum ka mar hiq kush ka punu me mend prap do te jet aty mos haroni qyqarllakun dhe interesat shpihunat ishalla behet mir por si mund t ebehet mir kur tri parti keni dhe asnje se perkrahet kur keni te beni me qeshtje dhe te drejta shqiptare , ata vet sdojn te bejn zgjidhje per popull se krimet e tyre jan shum thell per ti la me fjal.
Kosova është Zemra e Shqipërisë !
BDI-BDSH do te ishte mire te dalin se bashku dhe do te kishin fitue dikund rreth 22-25 deputet
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Ju e keni fjalën!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Modesti : 14-04-2008 më 05:05
Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit
Anketë e Institutit për Demokraci: VMRO – DPMNE dhe BDI me rejting më të lartë
Shkruar: 14/04/2008 - 11:53
• Numri më i madh i qytetarëve është prononcuar se do të kishin votuar për VMRO DPMNE-në 26.3%, pason BDI-ja me 9.9%, LSDM-ja me 9.8% dhe PDSH-ja me 5.1%. Të gjitha partitë tjera kanë rejting nën 1 %.
VMRO DPMNE vazhdon të gëzojë përkrahjen më të madhe të qytetarëve. Kështu tregon edhe anketa e fundit e Institutit për Demokraci nga Shkupi e realizuar gjatë kësaj fundjave.
LSDM-ja në opozitë edhe më tej shënon rejting të ulët. Vetm 9.8 % e qytetarëve do të kishin votuar për këtë parti. Tek partitë shqiptare BDI-ja gëzon përkrahjen më të madhe të elektoratit. Rezultatet tregojnë se rejtingu i kësaj partie në opozitë është dyfisht më i lartë se i partisë në pushtet PDSH.
Në pyetjen, për cilën parti do të kishit votuar nësë zgjedhjet parlamentare mbahen nesër, numri më i madh i qytetarëve është prononcuar se do të kishin votuar për VMRO DPMNE-në 26.3%, pason BDI-ja me 9.9%, LSDM-ja me 9.8% dhe PDSH-ja me 5.1%. Të gjitha partitë tjera kanë rejting nën 1 %.
Në pyetjen e njëjtë para fillimit të fushatës zgjedhore në 2006 rezultatet e anketës e po këtij instituti që u treguan si të saktë flitnin keshtu: VMRO DPMNE-ja gëzonte përkrahjen e 17,6 % të elektoratit, LSDM-ja 13,2% , BDI-ja 7,8 % dhe PDSH-ja 4,7%. Rejting mbi një për qind atëherë gëzonin edhe PRSD-ja e Tito Petkovskit 3.8% dhe Partiaa për Ripërtritrirjen e Maqedonisë me 2,5 për qind , PPD-ja 1.4 % ndërsa rejtingu i tyre tani është nën 1 %.
Në anketën e Institutit për Demokraci kanë marrë pjesë 1.129 qytetarë , 73 % prej tyre maqedonas, 23 shqiptarë dhe rreth 4 për qind kanë qenë pjesëtarë të bashkësive tjera etnike në vend.
Bedri Rexhellari
HISTORI E KESAJ TOKE
LARRE ME GJAKUN E SHOKEVE
Sa tema duhet te hapen me te njejtin subjekt? Apo se lexoni fare forumin kur hapni tema?
Moderator Shkupi zgjohu ku je!!
Krijoni Kontakt