Close

Rezultati i Sondazhit: cilin nga subjektet politike do ta perkrahni ne zgjedhjet e parakohshme ne maqedoni

Votues
80. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • BDI

30 37.50%
  • PDSH

40 50.00%
  • BDSH

7 8.75%
  • BDK

1 1.25%
  • PPD

2 2.50%
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 166
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-01-2008
    Postime
    93
    Kuptohet...PDSH

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anëtarësuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Bdi ju ka ber shtet prap PDSH po ju kethen aty rygovisti arber gjaferi dhe klani i tij sekt menduh thaqi,para se t emendoni kujtoni ku ishet ku jeni dhe ndoshta sdo te jeni mdhe mos haroni bashkqeverisjen vjedhjen e votave pdsh me maqedont<
    Sod esht moment historik per bojkotimin e zgjedhjeve pa e dit se kush do te fiton sod dueht te ndaheni me maqedon dhe ti refuzoni gjdo gje maqedonase neser prap me ta bashk me nej sahan do te hani se vet pe kerkoni.

Shikone te ardhmen e kombit e jo te partis.
    Kosova është Zemra e Shqipërisë !

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga ABytyqi Lexo Postimin
    Bdi ju ka ber shtet prap PDSH po ju kethen aty rygovisti arber gjaferi dhe klani i tij sekt menduh thaqi,para se t emendoni kujtoni ku ishet ku jeni dhe ndoshta sdo te jeni mdhe mos haroni bashkqeverisjen vjedhjen e votave pdsh me maqedont<
    Sod esht moment historik per bojkotimin e zgjedhjeve pa e dit se kush do te fiton sod dueht te ndaheni me maqedon dhe ti refuzoni gjdo gje maqedonase neser prap me ta bashk me nej sahan do te hani se vet pe kerkoni.

Shikone te ardhmen e kombit e jo te partis.

Te gjithe kete qe ke shkruajtur, po te jetoje ketu tek ne, sdo e thoje keshtu por krejtesisht ndryshe. Ti nuk e din situaten ose gjendjen ketu tek ne qe te gjykosh reth dickaje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2008
    Postime
    19

Pdsh

Pa dyshim qe te gjith Shqiptaret do te votojn PDSH-ne, ketu nuk ka as fijen e dyshimit.

Ju pershendes dhe ju uroj nje kampanj te shkelqyer, dhe ju them qe fitorja e PDSH-se eshte e pa diskutueshme.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Maxi123 Lexo Postimin
    Pa dyshim qe te gjith Shqiptaret do te votojn PDSH-ne, ketu nuk ka as fijen e dyshimit.

Ju pershendes dhe ju uroj nje kampanj te shkelqyer, dhe ju them qe fitorja e PDSH-se eshte e pa diskutueshme.
    Pa dyshim qe je gabim...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Pershendetje te dashur miq, dhe ju te dashur kundershtare te mendimit tim.

Meqe Kuvendi i Maqedonise u leshua dhe u shpallen Zgjedhje te Parakoheshme, dhe ne pritje te fushatave te zjarrta mediatike e virtuale qe pritet te behen, une po lajmeroj qe deri ne pas Zgjedhjeve nuk do jem pjese e ketij forumi.

Per te evituar cfaredo problemi te metejshem me simpatizante e adhurues te partive te ndryshme, per te ruajtur shoqerine me ata qe s'mendojne si une ne politike, per te ruajtur nje fytyre me ata qe mund per shkaqe mospajtimesh t'i shajme ose t'i sulmojme.

Cfaredo perdorimi i emrit tim (Alienated) ne forum nga kushdo antar, per te me sulmuar ose pergojuar perderisa une jam shprehur qe do jem jashte kesaj, do llogaritet si akt qyqar dhe frikacak.

Ju falenderoj per mirkuptimin dhe do shihemi (ketu ne forum) ne fund te veres.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-01-2008
    Postime
    93
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Te gjithe kete qe ke shkruajtur, po te jetoje ketu tek ne, sdo e thoje keshtu por krejtesisht ndryshe. Ti nuk e din situaten ose gjendjen ketu tek ne qe te gjykosh reth dickaje.
    Ke plotesisht te drejte Rapsoul, kurse ti ABytyqi, si duket nuk e ke idene se si eshte gjendja ne fakt. Gjate kohes se BDI-se vendbanimet shqiptare u bene si lagjet e Kolumbise, vritej njeriu ne mes te dites. 500 shqiptare jan vrar ne kohen e qeverisjes se atyre, qe ti thua se na kan bere shtet. Ata mashtruan popullin duke i marre para per lufte, djemt ua mori per lufte, pastaj edhe votat. Populli iu dha cdogje atyre e per cka??? Tani del nje Fazli Veliu i cili shkel mbi varrin e deshmoreve dhe reciton poezi te mjerimit.
    BDI e kriminalizoi shoqerine shqiptare, o zoteri. Po une nuk te ze faj ty, se ti jeton ne Belgjike dhe shume lehte e ke te flasesh prej atje. Po, ti nuk e ke idene se jeta jone ka qen nje ferr i vertete. Per kete jam i bindur se PDSH do korre fitore te pakontestueshme ne zgjedhjet e ardheshme.

Demokracia e Re Maska e Progres
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    216
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Pershendetje te dashur miq, dhe ju te dashur kundershtare te mendimit tim.

Meqe Kuvendi i Maqedonise u leshua dhe u shpallen Zgjedhje te Parakoheshme, dhe ne pritje te fushatave te zjarrta mediatike e virtuale qe pritet te behen, une po lajmeroj qe deri ne pas Zgjedhjeve nuk do jem pjese e ketij forumi.

Per te evituar cfaredo problemi te metejshem me simpatizante e adhurues te partive te ndryshme, per te ruajtur shoqerine me ata qe s'mendojne si une ne politike, per te ruajtur nje fytyre me ata qe mund per shkaqe mospajtimesh t'i shajme ose t'i sulmojme.

Cfaredo perdorimi i emrit tim (Alienated) ne forum nga kushdo antar, per te me sulmuar ose pergojuar perderisa une jam shprehur qe do jem jashte kesaj, do llogaritet si akt qyqar dhe frikacak.

Ju falenderoj per mirkuptimin dhe do shihemi (ketu ne forum) ne fund te veres.

Ne njeren ane pajtohem me ty qe nuk duhet te banalizojme gjerat dhe ne kete proces duhet te jemi konstruktiv.Ti tregojme vlerat tona demokratike dhe pro evropiane.
    Por une prap do te kycem ne debat,do te shtyhem politikisht me forumistat,se vertet me vjen inat qe ata 2002-shin me 19 deputet nuk mundeshin ti mshojn grusht tavolines as Brankos e as Buckos.Kjo le te jete shance per ta jap lekcione BDI-se,se PDSH-ja me 11 deputet po ben marreveshje shume te frytshme per shqiptaret si ne perfaqsmin adekuat ne institucione ashtu edhe ne infrastruktur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2008
    Postime
    19
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Pa dyshim qe je gabim...
    Don te vertetohesh qe nuk jam gabim..,

PDSH nuk do ti mer dhe nuk i don votat e personave qe jane te Ciftit tend. Sepse ju jeni njerez te Branko Cervenkovskit dhe PDSH me bashkpuntor te Branko Cervenkovskit nuk ka bashkpunim dhe keta do te perjetojn vertet ferin.

Alienated
    Rruga e mbare.
    Suksese ne Politike, besojm se do japesh kontribut te madh ne BDSH.

PS- mos e haro ish firmen tende per politikanet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tigrimelara : 12-04-2008 më 19:01

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Votoni për Shqipërinë
    Nga XllokumiX në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 10-04-2007, 17:00
  2. Berisha: Shqipëria në BE qysh në 2010-ën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 02:17
  3. Agnesa Vuthaj në Miss World - VOTONI
    Nga StterollA në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 12-01-2005, 19:20
  4. Denisa Kola ne Miss Universe 2003 - Votoni
    Nga Turi72 në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 18-02-2004, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •