Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27

Tema: Te Dua

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802

Te Dua

cfar vlere i ipni fjales te dua?
    nje fjal qe thjesht del nga goja si te gjitha tjerat apo ka nje kuptim me te madh?
    nje fjal qe thuhet ne nje histori e re dhe humb gjat viteve qe kaloen bashk me partnerin dhe nuk thuhet me "se e din vet aji/ajo", apo nje fjal qe kemi nevoje te ndegjojme edhe per dit?
    mos luj se sta quj

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une pervete dua ta ndigjoj per dite dhe kur te plakemi te dy prap dua ta ndigjoj per dite pse jo...per mua ka shume shume vler...une per vete kam dashur 7 muaj ne fillim deri sa ti them TE DUA burrit tim....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Te shqiptaret [dhe ne kete forum kuptohet] se fjala te DUA nuk ekziston, munde te thuashe ndonje fjali serbish apo anglisht I love you, por shqip um um, dhe si e tille edhe tema mbyllet.hahaha

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    une pervete dua ta ndigjoj per dite dhe kur te plakemi te dy prap dua ta ndigjoj per dite pse jo...per mua ka shume shume vler...une per vete kam dashur 7 muaj ne fillim deri sa ti them TE DUA burrit tim....
    i shkreti cka heq 7 muj..thonte "po kjo me don apo me ka xhan?jo se po qe xhan ka me xhan macen se sa mua.."

ne un si ty e mendoj..per dit e dua ta ndegjoj edhe kur te plakem..nje fjal qe me del nga goja per here te pare me kuptimin e sajt
    mos luj se sta quj

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga dardaniAU Lexo Postimin
    Te shqiptaret [dhe ne kete forum kuptohet] se fjala te DUA nuk ekziston, munde te thuashe ndonje fjali serbish apo anglisht I love you, por shqip um um, dhe si e tille edhe tema mbyllet.hahaha
    po shqiptar jemi po fjalen un e njof..kto tjeret se thojn se mahen per burra un kshu un ashtu dhe kur vjen funi i lajn pjatat grus ne shpi!!

temen ma myll shoku im clay_more si gjithmone..se dun vetem tema politike
    mos luj se sta quj

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    i shkreti cka heq 7 muj..thonte "po kjo me don apo me ka xhan?jo se po qe xhan ka me xhan macen se sa mua.."

ne un si ty e mendoj..per dit e dua ta ndegjoj edhe kur te plakem..nje fjal qe me del nga goja per here te pare me kuptimin e sajt
    po me te then te drejten ka vujt pak sic e thuan dhe ti a me do mua kjo apo ka me shume xhan macen.....ka lezet kur te thot i fejumi ose e fejuara te dua kur cohesh ne mengjes ose para se te flesh ose kur flet ne telefon...si thu ti?

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po shqiptar jemi po fjalen un e njof..kto tjeret se thojn se mahen per burra un kshu un ashtu dhe kur vjen funi i lajn pjatat grus ne shpi!!

temen ma myll shoku im clay_more si gjithmone..se dun vetem tema politike
    bravo tamom e ke then

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    po me te then te drejten ka vujt pak sic e thuan dhe ti a me do mua kjo apo ka me shume xhan macen.....ka lezet kur te thot i fejumi ose e fejuara te dua kur cohesh ne mengjes ose para se te flesh ose kur flet ne telefon...si thu ti?
    ka lezet po se kam provuar se me timen skemi arrit deri ke mengjesi bashk..po sigurisht qe do me pelqente pa diskutim!ne telefon ka cik turp me e thon po prap kur e thot e thot me zemer dhe me mjafton..
    buh..gjera qe mua personalisht me ndrojn diten kur i ndegjoj se jemi pak shum romantik ne ktej dhe jetojm per keto gjera..

besoj se cuna si jemi aji i jot pas 4 oresh te ka thon te dua..sdim ne te bejm politik me ju

tamon?pse flas kot un kshu?se di si i pjell kto tema..dhe sa tjera kam po si vej se mi heqin..dhe se mbushen gjithmone me goca dhe kur mi lexo fejumja ca nuk menon ;P
    mos luj se sta quj

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ka lezet po se kam provuar se me timen skemi arrit deri ke mengjesi bashk..po sigurisht qe do me pelqente pa diskutim!ne telefon ka cik turp me e thon po prap kur e thot e thot me zemer dhe me mjafton..
    buh..gjera qe mua personalisht me ndrojn diten kur i ndegjoj se jemi pak shum romantik ne ktej dhe jetojm per keto gjera..

besoj se cuna si jemi aji i jot pas 4 oresh te ka thon te dua..sdim ne te bejm politik me ju
    po pse paska turp ne tel me? per kundrasi une ne tel ne fillim u beja trime por kur shkoja ne itali qe e takoja bo sa turp kam pas..
    jo me jeni cuna te mire ju nuk beni politik jo

po e fejmuja jote esht ketu ne forum apo je vetem ti i regjistruar?

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    jo eshte dhe ajo po ne rrolin e 007 qe investigon mir ca them ca nuk them dhe vetem kur ja fut:"kush eshte ajo qe te shkrujti?ca ka midis jush?"

turp,frik..emociona qe cdo histori ka ne fillimin e sajt dhe qe koha kalon dhe heq...kshu me pelqen ta mendoj!

duhet te jemi politikan me ju se te fikni deren..kurse un per vete hudhem me kaptin pa dit se ku bi se skam frik gje..po duhet duhet te mbahemi ne se pastaj fluturoni ju ;P
    mos luj se sta quj

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •