Po, tërhiqen nga makinat e bukura.
Varet nga marka e makinës.
Jo, nuk tërhiqen nga makinat e bukura.
Makinat e bukura me terheqin syrin, normale, por thjesht nje shikim e aq. Nder markat qe me terheqin me se shumti jane BMW, Chrysler, Mazda.
La vita non si spiega, si VIVE!
[QUOTE=*~Rexhina~*;3144554]hahahah j&g wait till he grows up lol[/QUOTE
ahahahaha varet cfare makine do vlej kur te rritet lol. sikur te ishin te gjitha mendje boshe per te vrapuar mbas makinave nuk do kishte ngel mashkull pa blere makine te bukur. btw te vetme makina te bukura qe une i kushtoj vemendje jane ato ne auto show edhe ne dealers parking lot. ato qe jane ne rruge as me intereson.
I LOVE GOD
j&g
[QUOTE=****;3144576]yeah me too, tani po pash nje makin te bukur me pelqen objekti por jo personi qe e nget...(tani qe po shikoj foton qe vura, he does look a bit cute)
nje, por ne version me ta madh se ky djali qe vura un, ishte shoku i nje coworkers...dhe nejse kur erdhi nje dite ne pune filloj te fliste ore minute, pothuajse nje ore vetem per para, makinen e tij dhe motorcycle...nejse as po ja vija veshin, thjesht po beja gjasme sikur po e degjoja, kur do ikja, he made sure i saw his car and his motorcycle to show me he was not bluffing...i thash "oh that is nice" kur e pash, dhe ika...diten tjeter ky me thot "shoku eshte interesuar"..."ahh sorry"..."je e sigurt?"...."noo sorry"...dhe po mundohesha te ndryshoja muhabetin, dhe levizja me shpejt duke pretenduar sikur po beja pune lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Une kur dal me Bicikell vetem pse e kam BMX me shikojne femrat e leje po te dilja me BMW :P:P haha
Sigurisht se terhiqen nga veturat femrat por ka disa qe nuk ju kushtojne rendesi kerreve...
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
ncuk une kam pike te dobet bicikletat
Krijoni Kontakt