me shume terhiqen nga tipi i njeriut , nese eshte interesant apo jo , nese ka makine te bukur po sdi si te sillet ska asnje fare vlere ....
Po, tërhiqen nga makinat e bukura.
Varet nga marka e makinës.
Jo, nuk tërhiqen nga makinat e bukura.
me shume terhiqen nga tipi i njeriut , nese eshte interesant apo jo , nese ka makine te bukur po sdi si te sillet ska asnje fare vlere ....
Varet nga tipi i makines.............Psh nje Lexus decappottabile ja merr mendet fare po tja benin dhurat per ditlindje!!
Dimmi cosa vedi?
Vedo gente stupida.
E come sono?
Vanno in giro pensando di essere normali.
Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 06-07-2011 më 07:23
Kur eshte e vjedhur shijon me shume!... nej Cheyenne :P
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Joo nuk eshte e vertete....
Me teper djemt terhiqen nga makinat e bukura se sa femrat...po te ecesh me nje djal rruges 500 her ko me t'thon qy qfar kerri(makine) e bukur
Ndryshuar për herë të fundit nga Mon.Alisa : 06-07-2011 më 08:55
"Effort creates intelligence."
Ka raste qe terhiqen,por me shume mvaret nga tipi qe e vozite,sado i bukur i shtrenjte te jete kerri nuk te ndryshon ai qe je ne te vertet&sjellje etj.
Me pelqen kjo qe kam. Nuk eshte e shtrenjte, por kam rene ne dashuri me te. Nuk me hyn asnje makine tjeter ne sy.![]()
![]()
Feelings change - memories don't.
po po ne ditet e sotme mendoj veq per ate luks mendojne....
E te me thoshnit per ndonje diamant sa kokrra e arres 24 karatsh,a per ndonje burim nafte diku ne Arabi,do te thosha ok.Por me flisni per nje grusht hekurash e teneqesh qe sot ka edhe i fundi i katundit!
Don't spend time beating on a wall, hoping to transform it into a door.
Krijoni Kontakt