Nje pyetje e thjeshte kjo. Nese po, cila marke e makinave?!
Po, tërhiqen nga makinat e bukura.
Varet nga marka e makinës.
Jo, nuk tërhiqen nga makinat e bukura.
Nje pyetje e thjeshte kjo. Nese po, cila marke e makinave?!
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
brooklyn2007 fillimisht te vlersoj shume per guximin qe more dhe e hape kte tem tek votimet nevend te humorit.
cadillac escalade e zeze me xhama te zinj meshin te bardh dhe portable dvd player 9" brendapse kishe ndermend te blije makine per te gjetur femer ti? lol
Ca jan kto pyetje aman. Femrat sot kemi makinat tona sna intereson shume ca ka nje mashkull. Vetem nqs do te vesh ne shqipri te gjesh ndo nje fshatare te humbur se ato sikur terhiqen pak nga makinat e shtrenjta mesa kam degjuar.
Une nuk bej diskriminim ne sondazhe. Opinionin mund ta japin te tera llojet e femrave. Qe nga fshataret e qytetaret e deri tek .............. Me nje fjale te tera llojet
""""pse kishe ndermend te blije makine per te gjetur femer ti? lol"""
Si dihet, vera po vjen
P.S. Meshkujt mund te japin opinione gjithashtu
Si dihet, vera po vjen
Pse pa makine te shtrenjt nuk je i zoti te gjesh femer ti? Ne rast te till jo makina, po as aroplan ste shpeton.
megjithate suksese![]()
Fierake, une nuk thashe qe pa makine nuk gjen femer. Nje makine e bukur te ben me terheqes ne syte e femrave?!. Kjo ishte pyetja. Dhe s'me duket dhe pa llogjik kjo gje sepse edhe nje rrobe e bukur te ben terheqes, edhe nje parfum i mire, edhe etj etj. Pra ketu nuk po pyetet per aftesite personale oratorike te nje njeriu por per paraqitjen e jashtme te tij![]()
brooklyn pra dhe un tu pergjigja qe jo makina e bukur nuk e ben me terheqes ne syt e mi nje mashkull.
Makina e mire thjesht e ben nje mashkull te duket i pasur. Shume femra terhiqen nga siguria financiale kshu qe do ta kesh me te leht ti besh pershtypje shumices femrave (nqs ato lloj femrash qe terhiqen nga leku te interesojn).
e jo.nuk eshte e vertete,qe femrat terhiqen pas makinave te bukura(nuk dua te pergjithesoj).
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
si stha nje po mor jahu..... s'doli njera materialiste ne forum![]()
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
mendoj qe po ,
ne mercedes veqanerisht
mendoj se eshte ceshtje paktike; ja provojeni njehere ne ndonje autobianchi psh.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Krijoni Kontakt