Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387

Talking Veq nje Plak/ė e ka Vozitur!!!

Nje Fenomen qesharak qe qdo ditė edhe me shume po behet me qesharak eshte fakti ,se kur dikush deshiron ta shes nje Automobil,thotė vazhdimisht se e kam bler ne Perendim (zakonisht Gjermain dhe Zvicer) dhe se eshte i ruajtur dhe se vetem nje Plakė e ka vozitur,d.m.th se kinse eshte i ruajtur mire dhe jo i demtuar pasi qe vetem nje Plak apo Plakushe e ka vozitur keshtu qe nuk mundet te jetė i amortizuar ajo makinė dhe keshtu vie deri te arritje e qellimit qe ta shes me shpejt Automobilin dhe me nje qmim me te favorshem...

Tash ky fenomen ne kosov i ka marrur permasat me qesharake te mundshme sa qe si taktik biznesi shfrytezohet nga tregetaret e automjeteve...

Forumist qfar mendoni per keto batuta qe po shendrrohen ne traditė...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    dhe se eshte i ruajtur dhe se vetem nje Plakė e ka vozitur,
    Eeee kte e kam degju shpesh edhe une, eshte ber si shprehje tani, (nje plak ka ec me te,e ka perdor shum pak) per kte shprehje, mendoj se eshte shprehje e goditur qe e kan gjet matrapazet per te shit makina. Por gjithsesi makina duhet pare mire e mire, jo vetem nga shprehja (e ka pas plakushi) lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Hhahah edhe kete e bejnė ...veq per ta shitur automobilin...

Po de se plakat gjermane dhe zvicrrane i ngasin avash avash automobilat e tyre dhe nuk i demtojnė...

hehe
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •