Po e solli ai fisniku, po siç po shihet nuk e lejon por e ndalon.Ligjin e gjeti njeri ku ishte më?
Mgjtht ka munci të keqinterpretohet se fjalët "seks" dhe "gjini" kanë kuptime të ndryshme.
Po e solli ai fisniku, po siç po shihet nuk e lejon por e ndalon.Ligjin e gjeti njeri ku ishte më?
Mgjtht ka munci të keqinterpretohet se fjalët "seks" dhe "gjini" kanë kuptime të ndryshme.
E kam sjellur ligjin dhe nenin kushtetutes ketu me heret shiko diku me heret postimet.
Ja dhe burimet: ligji ne fuqi http://www.assembly-kosova.org/commo...2004_32_al.pdf
Gjithashtu: www.kushtetutakosoves.info shiko ne nenin 37
Ndryshuar për herë të fundit nga Denzel : 15-04-2008 më 18:47
E lexova çfarë është shkrujt para, po atë frazën e kisha me ironi për dy opinionistët mas meje, në kuptimin se "për çfarë po japin opinion kur ligji që thotë fisniku ekziston veç në menjen e fisnikut, ose të myslove në përgjithësi".Gjë që subjektivisht i bi me tregu i predispozim psikologjik dhe nevojë të brendshme të myslove me u marr me kët punë.
Një shëtitje e rastit në pavijonin e të çmendurve tregon se besimi nuk provon kurrgjë — Fridrih Niçe
Ndoshta problemi eshte te formulimi i gabuar, qe le hapesire per keqinterpretime, se ne ne Kosove, s'kemi arrite deri ne kete nivel te "progresit".
E mund te ndodh qe ka qene edhe me ndikimin e ketyre nderkombetareve qe i kemi ketu. Ndoshta ndonjeri prej tyre do ta coje Kosoven drejt e ne Amsterdam..se ne Kosove une nuk kam degjuar te kemi kesi "tipash".
Ne Kosove ka keso tipash sa te duash por ti nuk mund ti ndalosh nje gje te tille. Sepse askujt nuk mund tia kontrollosh jeten se si ta jetoj.
Pra ne mundemi te mos bejme ligji sepse nuk jemi si shoqeri qe pranon dicka te tille por nuk do te thote qe do ti ndalojme te drejtat dhe lirit tjera.
Jo, une hera e pare qe po degjoj prej teje qe paska kesi tipash ne Kosove, edhe ate bile sa te duam. Dhe, ku u ndalova une dicka? Sa prej anes sime vec te trashegohen dhe pashe zotin mos harroni me na thirre ne dasem..
..
...
!
Per cfare lirie je duke folur, per pallavrat evropiane per mos-diskriminim?Pra ne mundemi te mos bejme ligji sepse nuk jemi si shoqeri qe pranon dicka te tille por nuk do te thote qe do ti ndalojme te drejtat dhe lirit tjera.
Nuk duhet te kete diskriminim, por as edhe INKURAJIM!
P.S. Ceshtja e ketyre tipave nuk eshte se ka te beje me ceshtje gjenetike apo hormonale, por ata kane problem me State of Mind! Andaj, shoqeria kosovare nuk duhet te lejoje futjen e kesaj gangrene ne mesin e saj.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 18-04-2008 më 04:21
Mire e kan bere, sepse te pakten Amerika i shikon me nje sy tjeter kur shikon kete ligj. Le te jete si ligj, se sbesoj se do dale ndonje cift homoseksualesh e te martohet ne Kosove.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Nevojiten 2000 tulla, 5 thasë çimento, 1000 tjegulla, dhe 20 trerë për ndërtimin e Dhomës së Gazit.
Pastaj nevojitet dhe një derë e hekurt, për të mbyllur mirë dhomën. Nevojitet dhe një bocë me gaz në mos dy boca.
Sa kushtojnë këto?
Krijoni Kontakt