Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 14-04-2008 më 13:40
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Hajde per hajer i qofte Kushtetutes se Kosoves
o gomar po ti se pari mesohu ta shkruash mire fjalen shqip cdokush e pastaj merru me ''interpretime''. Po edhe ty te erdhi rendi me e interpretu kushtetuten.
Se pari dua te them qe une nuk kam sjellur 3 nene por vetem nje dhe ai eshte Neni 37 i cili ka tri pika.
Tani po te shkruaj edhe njehere piken e pare te nenit:
Ne baze te pelqimit te lire, cdokush gezon te drejten te martohet dhe te drejten qe te krijoj familje ne pajtim me ligjin.
E sheh aty ku kam bere me ngjyre te kuqe???? Aty te orienton tek ligji i miratuar ne Kuvend (perderisa ky ligj nuk ndryshohet nga ndonje ligj tjeter i votuar ne Kuvendin e Kosoves).
Prandaj jo rastesisht ata e kane shkruar ate pjesen e fundit te fjalise qe thote: ne pajtim me ligjin.
PS: Nje keshille, mos u merr me interpretimin e ligjeve se nuk eshte ky kurani te cilin ti e interpreton per mrekulli.
Kjo më bënë të qesh e të qaj në të njëjten kohë!
Kushtetuta e Kosoves ka aq shumë anomali në aspektin kombëtar , e ktu flitet për një nen të homoseksualëve!
Ju lutem!
Unë besoj se një shpikës , e gjeti kët far neni , për qëllim që të fus në lojë një bisedë rreth kësaj teme pa vlerë , kundër temave me rëndësi jetike kombëtare të cilat janë shkarravitur aq keq në kët kushtetutë sa do të shkoi shumë kohë e nuk do të arrihet të vijnë në vend gjërat e rëndësishme .
Po sa homoseksual na i paska Kosova?! Le të shkojn në r.s. e le të martohen e të zezohen , cfarë roli luan kjo gjë .
Ne kemi ,edhe ashtu ,shumë gjëra të tjera që janë gati në nivelin e dezhenerimit homoseksual dhe nuk ka pas nevoj për ndonjë nen në kushtetutë për të zhvilluar apo ndalur ato . Këta far homot nuk besoj se do të martohen tani pasi paskan një nen që pi lejojka .
Mos bini në kësi kurtha , kjo ishte qëllimi i¨zbulimit" të këtij fenomeni .
Le të shkruhet në kushtetutë se Kosova është shtet shqiptarë , e për kësi nene mos ta qajmë koken se ska kurhfar rëndësie kjo për vendin tonë.
Kili
SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII;..................SA TURP
PO E APROVOJNE NORMAL SE DUAN TE NDJEKIN LIGJET E EUROPES QE TE HYJNE SA ME SHPEJT,SMA MERR MENDJA QE DUAN POR SKAN NGA TIA MBAJNE SE KOSOVEN E DREJTON TJETER KUSH.
PO QE SNA SHKON FARE![]()
Popullit i ka ardhur pakoja ( e Ahtisaarit) e mbyllur. Në të ka qenë ky flamuri i ri, Kushtetuta edhe himni. Nuk ka pasur mundësi të zgjedh, kurse prijësit e Kosovës, lëre që i kanë pranuar si të tillë, por edhe janë përpjekur të na bindin të kënaqemi me to. mangësitë ( e pavarësisë)po shihen. Kufijt me Serbinë të pakontrolluar, udhëheqës serbë shëtisin nëpër Kosovë pa e pyetur askë, tash mbajnë zgjedhjet e Serbisë në Kosovë. Po arsyetohen se zgjedhjet do të mbahen vetëm në pesë (5) komuna. Njëjtë është si të mbahen në pesë, si në 25. Janë zgjedhje të huaja, porse mbahen të papenguara. Nuk qëndron as arsyetimi i ndërkombëtarëve se këto zgjedhje serbe as do të ndihmohen as do të pengohen.
Erdhi fundi botes, kjo eshte shenje e dites se qametit, kur ne Kosove lejohet martesa mes homosh.
Jam dakord me Blue_sky, ky eshte problemi i fundit qe duhet t'ju shqetesoje, ja shikoni tani se do mbajne njerzit rradhen ne bashki per tu martuar me seksin e njejte. Zgjidhni he burra probleme me te renda.
Nese je Ti Kali ,une Gomar Nuk jam ...(Mos Ofendo ,pa arsye)...
Ti Thua se e nenvizove atë fjali te atij neni qe thotë "ne pajtim me ligjin"(ok e pash kete),tash te shtrohet Pyetja ty,sipas cilit Ligj apo dispozite...d.m.th cili nen i clit ligj apo dispozitë e ndalon kete ,kete lloj martese te homosexualeve...sjelle kete nen qe te sqarohemi me mire...
Mos sjell nen te ligjeve te te cilat jan ne fuqi qe nga 2004,tash me kete kushtetuten e re ,ato ligje shpallen te pavlefshme...
Si pershembull ky...>>>
ky ligj ,prej qershorit te ketij viti,anulohet dhe humb efektet juridike,sepse vehet ne fuqi Kushtetuta e re e Miratuar,para Nje Jave...Ndersa ligji qe tashme eshte ne fuqi thote:
Ligji Nr. 2004/32
Neni 14. Martesa
(1) Martesa eshte bashkesi e regjistruar ligjerisht ne mes te dy personave te sekseve te ndryshme, me ane te se ciles ata lirshem vendosin qe te jetojne se bashku me qellim te krijimit te familjes.
(2) Mashkulli dhe femra kane te drejte te lidhin martese dhe te formojne familje pa ndonje kufizim ne baze te races, kombesise apo religjionit, si dhe jane te barabarte gjate lidhjes se marteses, vazhdimit te marteses dhe zgjidhjes se saj.
Ps: Mos u mundo te keqinterpretosh ,si don ti vetë,sepse kjo temë ne kosove,eshte temë diskutimi,dhe nuk jam une ai qe e interpretova kete ,sipas mendimit dhe bindjes sime,por kjo tashme eshte e mireditur ne opinion se nenet ne fjal lejojn martesen e homosexualeve...
Dhe mos flit sipas deshirave dhe epsheve tua...
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 15-04-2008 më 05:15
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Krijoni Kontakt