Alienated.
Fare mirė mund tė klikosh me klik tė djathtė mbi linkun dhe nė dritaren qė hapet kliko ''Hape nė tab tė ri''. Nėse ti pėrdor Explorer 7 apo edhe Firefox i ke kėto opsione.
Gjithė tė mirat.
ns
Alienated.
Fare mirė mund tė klikosh me klik tė djathtė mbi linkun dhe nė dritaren qė hapet kliko ''Hape nė tab tė ri''. Nėse ti pėrdor Explorer 7 apo edhe Firefox i ke kėto opsione.
Gjithė tė mirat.
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Faleminderit i nderuar Albo per nje pergjigje te mundshme,dhe une si anetare e ketij Forumi me gjithe qenien time,kam bere perpjekje,dhe akoma bej,qe ti zbatoi rregullat,e ni drejtuesi te drejt stafi,e kur ai/ajo ve ne dukje ne pergjigje korrekte?
Madje e jo si puna e asaj fare "Fiorit si dhe atij tipi Deliriumi" e kur gjenin kohen t'mi fshinin postimet,(akoma pa vajtur ne post)!?
kjo me mundonte,fakti se nuk e dija kujt ti drejtohem ma per kete? pase ju sigurishte qe raportet i keni pasur lidhur me njeri tjetrin? (madje provokimet qe mu bejshin po nga vete koleget tuaj te stafit)pa ndoni arsye?perse ju nuk muart as nje veprim qofte dhe me te voglin,ne fakt per t'then nje fjal?
meqse nuk e di se sa keni qen i informuar personalishte ju Albo?
apo mund te mos kan ren ne sy as ato,mesazhe qe une ua kam derguar drejt Forumit Shqipetar....ndonse herave tjera kur ju kam shkruar thjeshte per ndoi problem qe kisha qofte teknike apo tjera, ne address te Forumit gjithe me jan kthyer pergjigjet....
madje,(ekziston mundesia qe jan fshire nga tjetri,per ti humbur gjurmet)sikurse dhe nga ketu publike qe mu fshijshin menihere,
.....Fatmiresishte kete mir e dinin dhe nga disa anetar, te cilet kan hasur ti lexoin ankesat e mia,nderkohe dhe nga ata/o qe filluan t'me perkrahin ua jen fshire postimet ne te njejten gje si mua!
Si mund te jete nje gje e tille,(qe dikujt ti fshihen) e dikujt mos ti fshihen postimet rrethe problemeve, cilat do qofshin? ne fakt une kam hasur njemije ankesa qe jen bere dhe nga anetar te ndryshem,madje ato jen te pa fshira akoma dhe sot
...I nderuar Albo shtroi pyetjen? se cili jeni apo cili ishit, pak sa kryesus per t'marrur vendime mbi probleme,(si do qe te jen te medha apo te vogla) lidhur me anetaret e ketij forumi....?!
dhe se pikerishte ti nuk je ne dijeni per disa gjera qe i behen ni anetari/e,(ndonse te behen prapa shpinde)?
e kur nje dite ti i zbuloni sikur dhe nuk te duket e drejte kjo?
a je ne gjendje qe dhe ata koleget tuaj qe tju jepeni shqelma,ps..ne fakt qe ju e keni cekur dhe per anetaret, atehere mendoi se nje gje do duhet te jete dhe per vete ju stafin'a?
p.s. fjalen kam per ata qe nuk punoin ne menyre ideale,apo korrekte si t'them...?
...dhe nje gje them ketu, para teje dhe gjithe lexuesve, se une gjate atyre diteve,dhe muaj... (kam qen shum e trazuar) nga problemet qe pata,mund t'them nga vet ju stafi...fakti se nuk dualt asnjeri prej jush t'pakten t'me drejtoheni me nje fjale se ku eshte problemi,dhe se une sikgurishte qe kam qen e ne gjendje te pergjigjem pyetjes?
ps..jasht ketyre kolegve tuaj (Fiorit dhe Deliriumi qe u kombinojshin aqe mir ne mes veti) pra ku ishit ju Albo qe nuk i keni verejtur keto gjera?!
prap e them se nuk e di cili jeni ma kryesuasi per t'dhen ni pergjigje mbi ankesat e cilit qoft anetari/e?
megjithate,sa shofe ketu mbrenda kesaj teme te hapur, me se shumti u jen drejtuar juve i nderuar Albo,madje dhe une e pashe te arsyeshme qe te drejtohem per disa probleme ketu, qe kisha pikerishte nga ju stafi drejtuas, dhe qe akoma me cillen...!
Keshtu qe me duhet nje perkrahje per t'zgjedhur akoma disa probleme nga ju....nuk eshte nevoja te bejm rremuje per asgje,me duket se jemi njerez ketu,dhe se kemi nje gjuhe te shquar shqipe qe lirshem te komunikoim per hallet dhe per problemet ne mes veti....per ta ndihmuar njeri tjetrin ne gjitha rrethanat....e jo per tu fyer me fjale te pahijshme,pak a shum per t'gjetur nje gjuhe te perbashket vllazerore shqipetare...per mos dalur jasht gjuhes dhe Kombit ton te paster shqipetar...mendoi se kjo na ndihmon dhe se kjo na qon drejt udheve me te mira ne perberje te njeri tjetrit apo jo....? Faleminderit ne mirekuptim....
Sinqerishte
hajla
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Problemi qe hasa ka qene tek ngarkimi i nje imazhi per firmen. Pasi e vendosa me permasat dhe madhesine e duhur si me upload si me direct link me nxirrte nje error qe thoshte: Unable to Save Image
Invalid recipient username. Please press the back button, enter the correct username and try again. Click Here to See the Members List
Per adminet, kjo esht pa perkthyer..
klm
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Faleminderit pėr raportimet!
Po merremi me pėrkthimin e forumit.
Gjithė tė mirat!
Jeta ime, mban emrin e saj..
- Invalid recipient username. Please press the back button, enter the correct username and try again. Click Here to See the Members List
- Allow Replies from Non-Buddies
- Your options are currently set to accept private messages only from users on your buddy list. If you send a message to a user not on your buddy list, they will not be able to reply to you.
Send message to users even if they are not on your buddy list.
3 tek dergimi i nje mesazhi te ri...
Nr4 esht kur shikon reputacion e vetes!
Flori
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Flori : 20-12-2007 mė 20:45
Femra ne Sex:
Ora ne forum esht gabim
![]()
Femra ne Sex:
Mirėseerdhe Alienated.
Na vizituat pėr herė tė fundit: nė datėn 19-03-2008, ora 21:46
Mesazhet Private: 0 tė Palexuar, Totali 8.
Nderkohe qe PC im thote qe ora eshte 1:21 PM![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Krijoni Kontakt