Close
Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 230
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Kam verejt nje leshim ndoshta nga ana e atyre qe kan pregadit forumin :

Komuniteti musliman
    Besimtarėt myslimanė mblidhen nė kėtė forum pėr tė diskutuar dhe ndarė me njėri-tjetrin mėsimet fetare dhe experiencat e tyre tė jetės.

Komuniteti orthodhoks
    Ne kete forum, te gjithe besimtaret orthodhokse shqiptare diskutojne ne lidhje me fene e tyre dhe ndajne me njeri-tjetrin eksperiencat e besimit te tyre.

Komuniteti bektashi
    Nė kėtė forum besimtarėt bektashij shqiptarė mblidhen pėr tė mėsuar mė shumė mbi besimin e tyre dhe pėr tė rejat e komunitetit tė tyre.

Komuniteti katolik
    Besimtaret katolike shqiptare mblidhen ne kete forum per te diskutuar rreth fese se tyre dhe per te ndare me njeri-tjetrin eksperiencat e tyre fetare.
    .
    .
    .
    Pra tek gjitha komunitetet shkruan SHQIPTARE , vetem tek Komuniteti musliman , nuk permendet fjala shqiptar. Jo qe me pengon , sepse ne komunitetin musliman ndoshta shkruajn edhe turq , boshnjak e ku di un , por pse eshte ber vetem tek muslimanet , sepse edhe te ortodokset ndoshta mblidhen edhe ndonje grek ose vlleh apo jo ? katoliket , ateistet , protestantet... poashtu

Pershendetje dhe besoj seshte ber per ndonje qellim te keq , ndoshta eshte vetem nje leshim.
    Siq shihet,verejtja e Drinit eshte me vend.
    Une per vete, ne fillim mendova se eshte fjala per nje leshim te pa qellimshem.
    Mirepo, u bene tri-kater dite nga lajmimi dhe leshimi ne fjale nuk eshte permisue!
    Nga kjo,vetvetiu del pyetja:

si mendojne kryesuesit e forumit;ne qe jemi te besimit islam a jemi shqiptare a s`jemi?

Kjo faqe interneti ka probleme me ca reklama palidhje qe futen vend e pa vend ne shfletuesin e internetit. Sa here hap forumin, papritur fillon e me dergon ne faqe tjeter per tjeter. Para nja 5 minutash po lexoja nje teme, kur t'ia plase papritur muzika, britma, zhurma kot me kot qe dukej qe vinin nga shfletuesi internetit, po se nga tamam nje Zot e di. Le qe ngeli duke ma bllokuar kompjuterin sa here e hap kete faqe. O i zoti i forumit, beji derman
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Kjo faqe interneti ka probleme me ca reklama palidhje qe futen vend e pa vend ne shfletuesin e internetit. Sa here hap forumin, papritur fillon e me dergon ne faqe tjeter per tjeter. Para nja 5 minutash po lexoja nje teme, kur t'ia plase papritur muzika, britma, zhurma kot me kot qe dukej qe vinin nga shfletuesi internetit, po se nga tamam nje Zot e di. Le qe ngeli duke ma bllokuar kompjuterin sa here e hap kete faqe. O i zoti i forumit, beji derman

shto qe eshte dhe plot viruse, na merziti.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Nje menyre per te shmangur sado pak keto shqetesimet me vlere te ngrituar ketu eshte te heqesh Java Script nga Browser.
    p.sh ne Firefox Tools, Internet Options, Content dhe hiq check mark nga Enable Java Script te ndihmon, problemi eshte qe te duhet ta ndryshosh sa here shkon ne nje faqe tjeter se shumica kane nevoje per te.
    Kalofshi mire.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,281
    Postimet nė Bllog
    22
    Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Pra tek gjitha komunitetet shkruan SHQIPTARE , vetem tek Komuniteti musliman , nuk permendet fjala shqiptar.
    U korrigjua gabimi. Nuk ishte dicka e qellimshme, thjeshte nj pakujdesi nga ana e stafit. Pershkrimi i forumeve u be pa iu kushtuar vemendjen e duhur.

Albo

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,281
    Postimet nė Bllog
    22
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Sa nuk i pelqeni ju reklamat, nuk i pelqejme as ne. Por duke qene se anetaret e forumit nuk bejne donacione te mjaftueshme per te mbuluar shpenzimet e forumit, detyrohemi qe te vendosim reklamat ne forum. Pjesmarrja dhe trafiku ne forum eshte gjithmone ne rritje.

Albo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Une kam dy Ip ne Shtepi dhe kur identifikoesha me pare ne forum me njeren Ip llogaria ime qendronte e hapur edhe kur futesha nga Ip-ja tjeter.
    Pra une futesha ne llogarine time nga dy kompjutera te ndryshem ne te njejten kohe. Ndersa tani kam vene re qe kur identifikohem tek njeri nuk jam me i identifikuar tjetri dhe anasjelltas. Por mund te identifikohem edhe tek tjetri dhe ti mbaj te hapur te dy njkohesisht. Pra eshte njesoj sikur une ti jap paswordin tim nje miku ne gjermani dhe te punojme te dy ne te njejten kohe ne te njejten llogari.

Por kjo gje nuk me ndodh me disa faqe te tjera pasi qe me del menjeher nje dritare ku me thot se ti ke hyre nga nje kompjuter tjeter ne kete llogari prandaj nuk me lejon hapjen e saj.

Keshtu qe mendoj se egsiton nje program qe ben kete pune dhe qe kjo faqe nuk e ka por nuk e di se sa e rendesishme eshte ky fakt per kete faqe.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Sa nuk i pelqeni ju reklamat, nuk i pelqejme as ne. Por duke qene se anetaret e forumit nuk bejne donacione te mjaftueshme per te mbuluar shpenzimet e forumit, detyrohemi qe te vendosim reklamat ne forum. Pjesmarrja dhe trafiku ne forum eshte gjithmone ne rritje.

Albo
    Pershendetje Albo,
    Une te pergezoj per punen qe ke bere gjate gjithe ketyre viteve duke krijuar, mirembajtur Albasoul ne sherbim te gjithe Shqipatreve kudo qe ndodhen. Nuk e di pse por keto reklamat e fundit qe jane vendosur tek Forumi jane shume te felliqura dhe sa vjen edhe me shume po me zbehin deshiren per ta vizituar. Une e kuptoj shume mire se duhen financime dhe nuk ka asgje te keqe nqs reklamat nuk do te ishin te ketij lloji.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Ka nje vit kjo verejtja nga nje prej moderatoreve te xhamise se forumit, dhe duhet te kete ndonje problem teknik sepse nuk eshte hequr me te skaduar (shih figuren e bashkangjitur). Do t'i kerkoja admineve ta heqin kete verejtje (mbase edhe moderatorin lol):
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522
    prej se jam rigjistruar ketu kam qen me heret nuk kom pas probleme asnjeher edhe template qekjo e kuqe me pelqen

Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Misioni i Forumit Shqiptar
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 19-01-2025, 07:16
  3. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  4. Pershtypjet tuaja per versionin e ri te forumit
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 00:46
  5. Publikohet portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •