Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar mė parė nga king of queens Lexo Postimin
    te gjithe shtetet perendimore i respektojne me shume se USA...

me gjej ekuivalenten e guantanamos, per kanadane, italine, francen, gjermanine etj!!!!!!!!!!!
    Kur ėshtė nė lojė siguria kombėtare, humanizmi nuk ka vend. Ēėshtjet qė kanė tė bėjnė me tė dhe metoda qė ndiqet e cila ėshtė ''Makiaveliste'' nuk i serviren publikut tė gjėrė, pasi gjėnden pėrherė nėn ombrellėn e Top Secret. Askush nuk mund tė flasi me siguri pėr ekzistencėn e Guantanamove tė tjerė nė Europėn Perėndimore. Edhe mund tė ekzistojnė, nė shkallė mė tė rėndė brutaliteti.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    (Sqarim: Mas pari une po bej mjaft keq qe po mirrem me politike, se une e konsideroj veten besimtar kristian, e sipas Bibles te krishteret nuk jane pjese e kesaj bote...)

Pyetja eshte kush eshte me me rendesi, jeterat e njerezve apo 'zbatimi i ligjeve ndaj disa personave qe jane betuar te vrasin njerez por edhe te vetvriten ne rrugen e fese dhe perendise se tyre (qe nuk eshte aspak i tyre aq sa jam une)'?!

Po sikur me ate vendin ne Amerike qe u be qytet dhe qe aty prodhohej bomba berthamore, shume pak njerez e dinin se ekzistonin te tjeret nuk lejoheshin te dilnin nga baza per shkak se USA deshironte fshehtesi te plote.

Pastaj keta persona kishin njohuri per shume akte terroriste qe do te kryheshin ne te ardhmen, por me tortura ata u detyruan te tregonin dhe u shpetuan mjaft jetera njerezish.

Ne fund erdhi Hiroshima dhe Nagasaki...

Po te zbatoheshin rregullat nderkombetare edhe miliona njerez tjere do te vdisnin, por kjo nuk d.m.th. ShBA ka bere mire qe ka bombarduar qytetet me bomba atomike. Pra eshte qeshtje morale e individit, individi gabon, grupi gabon, krejt populli e shoqeria mund te jete gabim...
    Te dyja jane keq, nganjehere e zgjedhim te keqen me te vogel. Te dyja moralisht te gabuara. A nuk u bombardua Gjermania ne kohen e Hitlerit, vetem ne qytetin e Dresdenit u vrane ne mes 24 mije e deri 40 mije qytetare gjermane, shumica nuk kishin te benin direkt me luften. Dhe na flisni per burgun e Guantanamos kur ka miliona tjera padrejtesi qe jane bere e po behen sot e kesaj dite... Mos te flasim per Turqine, qe zhduki 1.5 milione armene, mbi 300.000 mije shqiptare, miliona te tjere i asimiloi, te tjeret i gjysem asimiloi etj, shkatrroi dhe e shkaperderdhi nje komb vigan (e forte per ate kohe ne ballkan) per ate kohe, hajde te hapim tema edhe per keto, se paku te zgjohet edhe ajo ndergjegje qe u ka mbet disa personave.

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga Hėnor_ Lexo Postimin
    Kur ėshtė nė lojė siguria kombėtare, humanizmi nuk ka vend. Askush nuk mund tė flasi me siguri pėr ekzistencėn e Guantanamove tė tjerė nė Europėn Perėndimore. Edhe mund tė ekzistojnė, nė shkallė mė tė rėndė brutaliteti.
    lexo mire ato qe kam shkruar. kam thene qe problemi kryesore i ketij burgu nuk jane torturat. keto po qe ekzistojne patjeter. problemi kryesore eshte se ndodhet ne kuba kunder deshires se ketij shteti. e kam thene 10 here. mendon vertete qe gjermania, italia apo ndonje shtet tjeter kane nje ekuivalente te guantanamos ne ndonje vend tjeter dhe sidomos kundra deshires se ketij vendi? une e kam te veshtire ta besoj.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga king of queens Lexo Postimin
    lexo mire ato qe kam shkruar. kam thene qe problemi kryesore i ketij burgu nuk jane torturat. keto po qe ekzistojne patjeter. problemi kryesore eshte se ndodhet ne kuba kunder deshires se ketij shteti. e kam thene 10 here. mendon vertete qe gjermania, italia apo ndonje shtet tjeter kane nje ekuivalente te guantanamos ne ndonje vend tjeter dhe sidomos kundra deshires se ketij vendi? une e kam te veshtire ta besoj.

Sa shpejt e harron historine e hidhedh direkt tek Amerika...i harrove kampet Gjermane, Ruse, Vietnameze, Koreane apo Japoneze neper vende te ndryshme ku njerzit trajtoeshin si eksperimente apo vetem Amerika quhet, gjith te tjeret falen?

Guantanamo Bay eshte pjese e Amerikes, prone e leshuar me qera e bere ne 1903 dhe se cfare bejn aty nuk i takon as Kubas e asnji vendi tjeter!

Kuba si vend komunist nuk ka te drejte te flasi per te drejtat e njeriut, ironia anti-Amerikane
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    ti niko vete e the .....sapo krahesove ameriken me rregjimet me te ashpra 100 vjecarin e fundit.

as une sdo isha aq i padrejte ndaj amerikes .

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Historia rreth vdekjes sė ish-kryeministrit komunist Mehmet Shehu
    Nga BlueBaron nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 20-03-2014, 11:58
  2. Shpėrthen pas njė zjarri makina e njė gazetari
    Nga ^SHIU^ nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  3. Analiza dhe komente pėr zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  4. Kadare: Lufta e parė morale u bė nė Kosovė
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 03-01-2007, 10:27
  5. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •