Liverpool - Barca finalja
Po kshtu shkohet ne finale mer, kur ne kampionat nuk fiton dot recreativon dhe mendon ta eliminosh manchesterin, sa me shum te qendroje Rajkard ne barcelone, aq me shume probleme, humbje, barazime.
Fc Barcelona
Manchester United
Liverpool - Barca finalja
Po kshtu shkohet ne finale mer, kur ne kampionat nuk fiton dot recreativon dhe mendon ta eliminosh manchesterin, sa me shum te qendroje Rajkard ne barcelone, aq me shume probleme, humbje, barazime.
Po mo djalosh , te Realit jane femra mir eke , ndersa ata te Braces jane vertet meshkuj , por me nje ndryshim te vogel , jane Gay lol....
Une per Man Unt nuk kam bere dhe as qe do bej asnjehere tifozllik , per vet faktin se ne angli une njof vetem Liverpoolin dhe Manchesterin por CITY i cili eshte shume her me famouse se Birraria e quajtur Man Unt![]()
Po ata qe te kane bere fitore 0-3 ne Madrid.... cfare jane ?! Hamshora![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.
Sa shume mu largove , me vjen keq qe u lodhe duke perdorur kujtesen tende e na cove ne 2005....Por edi mir se po te shofim historin ju keni qene gjithome Da shnorja jone....Kshuqe djalosh ngado qe te vertitesh ndac nga historia, e ndac nga e tashmja me kembet perpjet ndodheni lol.....
Ps: Kemi dhe rekordin kundra jush ne La Liga me ju 8-2![]()
Besoj se ekipi i Manchester United do kaloje per ne finale sepse me kete gjendje qe ndodhet Barcelona zor se do zej dhe vendin e dyte ne kampionat.
Krijoni Kontakt