Edhe un mbreme isha me Liverpoolin, dhe isha i bindur se do kalonte, po ja qe chelsi beri loje me te mire, dhe them se e meritoj kualifikimin, dhe i uroj suksese ne finale![]()
Edhe un mbreme isha me Liverpoolin, dhe isha i bindur se do kalonte, po ja qe chelsi beri loje me te mire, dhe them se e meritoj kualifikimin, dhe i uroj suksese ne finale![]()
Ndeshja midis Liverpool dhe Chelsea ishte spektakolare.Doja te fitonte Liverpool,po nuk ishte e thene. Dhe pse jam tifoz i Arsenalit,per Liverpool kam shume simpati si ekip.Habitem kur ndokush e shan apo flet per disnivel te lojes se Liverpool.Ky Liverpool eshte nje ekip gjigand.Jep shpirtin ne fushe.Liverpool eshte ekipi qe ne 2005 deri ne minuten e 60 ishte 3 gola ne disavantazh ndaj Milanit dhe fitoi Kupen e kampioneve,eshte ekipi qe ne 8-she ne ndeshjen e dyte kunder Arsenal ne minuten e 85 e pa veten te eleminuar dhe ne fund te ndeshjes arriti te kualifikohej me dy gola diference,eshte ai ekip qe ne ndeshje kunder Chelsea shenoi ne minuten e 117 golin e dyte,dhe nuk ka tifoz te Chelseat qe mos te pranoje qe mbeti ne ankth edhe pse kishte vetem dy minuta loje te mbetur.Sepse te gjithe e dinin qe luanin kunder Liverpool te madh,kunder Liverpool qe nuk dorezohet kurre,kunder Liverpool te permbysjeve te medha.Liverpool vitet e fundit ka tregu qe eshte nje nga gjigandet e futbollit evropian.Respekte ketij ekipi te madh dhe gjithe fansave te tij.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
E meritonte ekipi i Chelsea finalen.
Urime
Ti sado larg tė shkosh mos harro njė premtim, kudo qė tė jesh do jesh shpirti im...
Epo dhe qajme nganjehere... Po te pakten qajme per eliminimin ne gjysme finale , nuk qajme per eliminimin ne 16-she.
As nuk lutemi per te kapur zonen championsMegjithate mos u merzit se merrni UEFA Cup vitin tjeter.
Ti kthehemi ndeshjes Chelsea-Lpool... Lpool pati goxha raste dhe nuk e mohon dot. Gjithashtu ju mohua edhe nje penallti.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Krijoni Kontakt