Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kualifikohet nė finalen e madhe tė CH.L. kėtė vit?

Votues
49. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Liverpool FC

30 61.22%
  • Chelsea FC

19 38.78%
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 115
    Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar mė parė nga JaCk_DaniELs Lexo Postimin
    Mundohu sa te dush lal per te nzjerr gjera te tjera.

Interi iku , mos mendo per Interin sepse Kampjonati u fitua nga skuadra e Interit.

Shiko ekipin e Liverpool sepse iku

Dhe une nuk ironizoj askend , me njef e di mire qe nuk ironizoj

Gjithsesi Urime :P
    O duhet tė jem unė krenar pėr ekipin tim o nuk duhet tė ket njeri. Njė ekip qė ka vetėm 3 emra dhe ėshtė ekipi mė o frikshėm nė Europ. Unė nuk mėrzitem aspak, pėr humbjen, ta gėzojnė, po mė vjen keq kur fitohet pa u merituar. Unė jam ky qė po flas kėshtu dhe unė jam dhe ai qė kam folur ndryshe, shikojė temat, e tjera pėrballjet ku ka humbur LFC dhe ē'farė kam thėnė, qė e merituan dhe hallall. Po sot nuk pajtohem, mund tė thoni ē'farė tė doni.

I urojė Chelsea ta fitojė U.CH.L se e ka pėr herė tė parė. Dhe ishalla njė ndeshje e bukur finalja nė Moscow.

Kalofshi mirė.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

superman Maska e rolling
    Anėtarėsuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    rrokulli
    Postime
    132

Unhappy

pak referi, pak fati, pak vete liverpooli, dhe chelsea eshte ne finale

per mendimin tik kjo duhet te jete nje BYE BYE per benitezin se vertete i doet eshte

superman Maska e rolling
    Anėtarėsuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    rrokulli
    Postime
    132

Unhappy

pak referi, pak fati, pak vete liverpooli, dhe chelsea eshte ne finale

per mendimin tik kjo duhet te jete nje BYE BYE per benitezin se vertete i doet eshte, nuk eshte krrfar strategu.

une do ta doja david moyes(trajnerin e evertonit) ne anfield

megjithate liverpooli eshte liverpool. dhe kurr nuk dorezohet

you'll never walk alone

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Nje shoku im anglez ketu ne US eshte nga Liverpool. Tip me te merzitshem nuk ka. Keshtu qe me gjithe keqardhjen per tifozat shqiptare te Liverpool-it, m'u be shume qejfi sot.
    Plus qe s'kisha nga t'ia mbaja ne fakt, edhe po te mos ishte per Markun (anglezin lol.) Ballack-Chelsea?! No choice .

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar mė parė nga Gerrard Lexo Postimin
    O duhet tė jem unė krenar pėr ekipin tim o nuk duhet tė ket njeri. Njė ekip qė ka vetėm 3 emra dhe ėshtė ekipi mė o frikshėm nė Europ. Unė nuk mėrzitem aspak, pėr humbjen, ta gėzojnė, po mė vjen keq kur fitohet pa u merituar. Unė jam ky qė po flas kėshtu dhe unė jam dhe ai qė kam folur ndryshe, shikojė temat, e tjera pėrballjet ku ka humbur LFC dhe ē'farė kam thėnė, qė e merituan dhe hallall. Po sot nuk pajtohem, mund tė thoni ē'farė tė doni.

I urojė Chelsea ta fitojė U.CH.L se e ka pėr herė tė parė. Dhe ishalla njė ndeshje e bukur finalja nė Moscow.

Kalofshi mirė.
    Endro e drejta jote te gjykosh si te duash por chelsa e meritoi fitoren.As sjam tifoz i liverpul as i chelsa po flas mbi ate qe pash ne ndeshje.Ato prektje me dore qe thua ti vetem ata gjygjtaret kolopuca qe duan ta bastardojne ndeshjen i japin,sepse ajo prekja e makeleles ishte e paqellimte.

Mos harro se ju anulu nje gol i paster chelsit pa pas lidhje fare me ofside,Essien goditi drejt ne porte nuk kishte devijim te topit nga askush pamarparasysh qe njeri nga lojtaret e chelsit ishte ofside por nuk pati kontakt me topin.

Ajo me mbrotjtesin hypia skishte lidhje me penalltin,tek ajo ndaj Babell dyshoj pak nqs ishte apo jo penallti.

Chelsi kishte shume me shume raste sulmoi tere kohes ky eshte mendimi im.

Pam nje ndeshje te bukur dhe plot emocione.
    M&M

Citim Postuar mė parė nga JaCk_DaniELs Lexo Postimin
    Mundohu sa te dush lal per te nxjerr gjera te tjera.

Interi iku , mos mendo per Interin sepse Kampjonati u fitua nga skuadra e Interit.

Shiko ekipin e Liverpool sepse iku

Dhe une nuk ironizoj askend , me njef e di mire qe nuk ironizoj

Gjithsesi Urime :P
    Ke shume te drejte qe ti nuk ironizon dhe aty eshte e keqja kur ca si ty qe nuk e kane idene se cfare eshte ironia bejne si te mbaruar ne ate fushe.

Eshte shume interesante se nuk para e kam degjuar emrin e Interit si skuader kampione ne Evrope. Oh, po harrova, fituan ne 1963-64 dhe 1964-65, qe nqs e bej mbledhjen tamam del 2 here, kurse skuadra e Liverpoolit ka qene 5 here kampion i Evropes. Kur ju tifozet e Interit te dini se cdo te thote te jesh kampion Evrope 5 here dhe te keni nje resume si ajo e Liverpoolit, atehere ejani ketu dhe na flisni gjithe ironi.

Deri atehere beni mire te mesoni nga ata qe i kane aktualisht

Gjithe te mirat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Gerrard Lexo Postimin

Kalofshi mirė.
    Endro mos e vrit mendjen lal, se fati nuk ishe me ne kete vit. Prandaj shkuan ne finale keto deshtaket... Si njera dhe tjetra.
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e Lukather
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Postime
    239
    Sonte kishim mundesi te shohim nje futboll te bukur dhe me gola. Me vjen teper keq per Liverpoolin qe nuk arriti te kualifikohet per ne finale, por nga ana tjeter te jem i sinqerte sot kam bere tifo per Chelsea, nje skauder qe vitet e fundit dhuron spektakel jo vetem ne futbollin anglez, por edhe ne Champions League. Mendoj qe kjo skauder mertion finalen ne kete kompetcicion. Shpresoj dhe uroj edhe titullin e pare ne Champions League. Nese gjykojme te dy ndeshjet, kuptohet duke mos harruar autogolin e Riises,(i dha ndeshjes se dyte kahje tjeter) them qe kesaj radhe CFC ka patur me teper fat ne kete takim, megjithate ndeshjen ne "S. Bridge" i takoj skaudres vendase, normalisht edhe rezultati i takimit te pare i dhuroj siguri lojtareve te CFC. Pas barazimit te rezultatit pame nje ndeshje pak sa te zbehte ku asnjera nga skaudrat nuk ndermorri iniciativen per te rrezikuar porten kundershtare...skuadrat kerkuan vazhdimet. Pikerisht ne kete pjese te lojes, CFC deshmoi qe kerkoi me teper finalen duke luftuarme shume, gje qe edhe u shperblye me 2 golat e dhene ne kohen shtese. Pastaj ky rezultat per Liverpool ishte i paarritshem, megjithese goli i Babel qe erdhi shume vone ringjalli emocionet qe nuk zgjaten shume.

Urime fansave te Chealses dhe shume fat dhe sukses ne finale ,ndersa atyre te Liverpool kompliment per arritjen e kesaj skuadre ne Champions League dhe per futbollin e bukur qe na dhuroi gjate ketij sezoni ne CL.

Gjithe te mirat
    Time is the enemy of a young man's dreams

Ne keto raste eshte me mire te lexosh ata qe nuk bejne tifzeri me asnje nga keto skuadra. Gerrard (anetari) sikur e prishi pak punen tani ne fund qe po ja hedh fajin arbitrit, po flet pak me tifozllek. Nuk e shikon ndeshjen nga te dyja anet, po vetem nga ajo e Liverpoolit. Do vecoja shkrimin e anetarit sLimShady me lart qe e ka thene mindimin sic mund ta thonin shumica e njerezve qe nuk jan tifoz me asnje skuader.

Me vjen pak gjynah per Liverpoolin sepse ajo ishte shansi i vetem qe mund te fitonte ndo nje trofe kete vit se ne Premier League i shikon skuadrat e tjera me dylbi. Po prap po te shkonte ne finale nuk do ta quaja favorit se e kemi pare ca mund te beje kunder Manchesterit.
    Welt Meister 2014

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Urime tifozeve te Chelsea per fitoren dhe pse te them te drejten te kjo ndeshje isha me Liverpulin dhe me erdhi inat qe humbi. Ndeshja ishte fantastike, goli i dyte i Liverpoolit cool fare, do kishte qene nje finale me e bukur Manchester - Liverpool per mendimin tim. Gjithsesi Chelsea suksese ne finale.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Genjeshtra me e madhe ne historine Shqipe
    Nga gladiator nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 219
    Postimi i Fundit: 06-01-2012, 14:55
  2. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  3. Inter - Manchester United
    Nga strong_07 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 362
    Postimi i Fundit: 12-03-2009, 05:23
  4. BAYERN MUNCHEN kualifikohet
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 164
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 18:41
  5. Ekipi me i dobet i Champions League?
    Nga Eros nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 03-10-2004, 16:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •