s'ka nevoje me fole ma shume, une repin i kam dhane![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Me thjesht per ta kuptuar populli,kete injorance apo zgjuarsi qe kemi e kemi dhurate nga menyra e funksionimit te shtetit tone gjate 65 viteve mos ju duket cudi eshte nje shkoll kaq e keqe edukimi qe na eshte imponuar saqe hedh posht edhe fam.dhe qe do te duhet koh te sherohemi nga kjo semundje unike .Duhet te mundohemi te gjith ta luftojm kete semundje jo vetem me kritika apo tallje.p.sh.nje njeri qe eshte injorant se kupton kurre ne vetvete qe eshte i till edhe kur i thua qe ti je injorant thell ne vetvete ai se pranon kurre dhe ne publik e mbron me dhune, te till kan qen ,jan dhe shpresoj te mos jen ato qe na kan udhehequr,dhe pikerisht e keqa ne vendin ton svjen nga shtresa e varfer analfabete por nga opozita e saj.me thoni zoterinj nje deputet i gjuan me grusht apo shqelm,albitrit apo lojtarit, te njejtin veprim ben edhe nje karrocier kali qe e ka vendosur televizorin mbi thesin e miellit me 4 vjet shkoll ju bej pyetjen kush eshte me injorant ?Nje minister qe kerkon te behet bilioner ne 4 vjet duke shpenzuar me se shumten e kohes duke luajtur bilardo,per nje jet te degjenuar apo nje popull qe punon per nje 5 mije leksh ne dit qe te ushqeje femijet ? Nje trume njerezish qe mblidhen ne shesh per te protestuar pikerisht 2 dit mbas dites me te madhe ne Shqiperi qe mbas 91,apo lideri opozitar qe e organizoi dhe i fliste me flet te pergatitur perpara,me thoni zoterinj kush jane me injorant , ai femija qe slahet se ska me cte ngrohi ujin apo ato qe kane uje te ngrohte por qe bejne pis koken me xhel.Pikerisht prandaj vazhdojm te jetojm dhe dot jetojm ne injoranc sepse njerezit qe jane te till jan shum te shendoshe dhe si leviz dot nga vendi,sepse si i thone nje fjale engjelli rri lart ne qiell se ka frik te zbresi poshte nga djalli qe na eshte ulur kembekryq afer Skenderbeuthe qe i themi te gjith mirmengjes se bashku me hir apo pa hir.
Nuk ke pse ta fokusosh gjithe vemendjen te shteti i dashur shiu. Jo per gje po ai eshte nje produkt i vete shoqerise. Pastaj ne ate qe une kam dashur te shpreh kane pak rendesi fajtoret dhe arsyet. Eshte shume me i rendesishem fenomeni. Arsyet e injorances sone justifikohen edhe me faktore te jashtem, por gjithmone permbajne ne vetvete nje doze te madhe qe na perket si faktor i joni. Psikoze e vjeter mendjemadhesie dhe pertacie.
Te pranosh problemin eshte hapi i pare, te japesh zgjidhje eshte i dyti. Per te gjetur arsyet dhe per ti vene gishtin fajtoreve ka kohe me vone.
Lol me ke shkaterruar me ato dy rreshtat rreth arrestimit te stafit BBF
Une them,mos te arrestojne vetem stafin por edhe pseudo-kengetaret qe kane
lene lopet ne fshat dhe dalin pa pik turpi dhe me kendojne aty!!!
Nejse,thelbi i postimit, dhe menyra e te shprehurit-- te goditura![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Per mendimin tim, kanali BBF duhej te ishte mbyllur ketu e 10vjet me pare, per paaftesi te pergjithshme. (Po nga ana tjeter do mbeteshin fshataret pa pare televizion)
Do te thuash se i bie te jem qesharakja une ketu?
Krijoni Kontakt