Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2008
    Postime
    224
    Koicidence e habitshme. Megjithate e kam nje pergjigje me arsye te forta. Do merrja gruan e moshuar. Veprimi im ne kete rast nuk do ishte egoist por me perfitim nga dikush qe ka nevoj pra dicka humanitare. Mikut te vjeter i kerkon falje dhe i thua qe do ta telefonosh mbasdite. Kurse partneri perfekt fitohet me zotesine tende dhe shkathtesine qe ke per keto pune. Nuk te del papritur ne rruge e u kuptoka qe kjo eshte per ty. Mund te dale nje kokerr ...
    Nejse kjo ishte ideja.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Interesante kjo fantazia,gjithsesi do shpetoja nje jete(gruan e moshuar) per dy personat e tjere"10 kunguj ne nje sqetull nuk mbahen".

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    i jap makinen mikut dhe i them gruas te moshuar te hy ne makin, dhe eci nen shi me partnerin perfekt
    Po sikur miku nuk di ta drejtoj makinen?????????

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Kete lojen e kane shpikur dinozaoret. Kam pershtypjen se Rexhina nuk ka nguruar te jap direkt pergjigjen e vertetet ne menyre qe te terminoj menjehere vazhdimin e lojes, tip 'shut up already'.

p.s. miremengjes, sot eshte dite me diell.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Mendo jashte kornizes? Ok? Ja nja 2 te tjera :

1. Nqs do ti duheshin 8 burrave 10 ore per te ndertuar nje mur, sa kohe do tu duhej 5 burrave per te ndertuar te njejtin mur?

2. Si mund te ngrihet nje elefant me vetem nje dore?

3. Si mund te hedhesh nje veze mbi nje dysheme betoni pa e thyer?

4. Cfare nuk mund te hash kurre per mengjes?

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Mendo jashte kornizes? Ok? Ja nja 2 te tjera :
    1. Nqs do ti duheshin 8 burrave 10 ore per te ndertuar nje mur, sa kohe do tu duhej 5 burrave per te ndertuar te njejtin mur?
    Nuk jam shquar ne lendet ekzakte, gjithsesi ne kete rast kam pershtypjen se rregulli i treshit del jashte loje.
    Atehere, Nqs 8 burra -> 10 ore - kjo do te thote se 1 burre -> 1.25 ore per ndertimin e nje muri. Rjedhimisht 5 burrave do i duhet 13.75 ore per ndertimin e nje muri.

Me rregull treshi del ndryshe.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-12-2007
    Postime
    119
    Megjithate un po e marr seriozisht si gjith te tjeret,sepse ate fjalen , i vetem, e ke vene brenda dy presjeve prandaj te dhashe ate pergjigje,mendimi im eshte qe padyshim gruan e vjeter do marresh sepse miku yt per kete veprim do te te respektonte me shum ngaqe eshte mik qe te ka shpetuar jeten , ndersa per patneren e jetes padyshim qe ajo do te te donte me shum dhe sdo ta humbisje pas ketij veprimi.
    Forc per te paren te eshte pergj. Duglas , per te dyten n.q.se ne doren tjeter mban nje peshe te barabart me elefantin , e 4 ta sallata ,e 3 ta e lidhe mbas tollumbacit !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    shume thone qe pergjigjja e dhene nga Rexhina eshte e sakta.e po une nuk e besoj.sepse per mua,te mendosh jashte kornizes,nuk do te thote te pranosh vetem nje pergjigje si te sakte.ok.e zeme se eshte e sakte.me mbush mendjen.who said so???????

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    PO pse nuk shfrytzohet teknollogja e shek 21 ? une per plaken e thiri ambulancen me mobilin tim, shokut ja paguj nji taxi e une marr personin e endrres time se me duhet jeta e lumtur
    Keshtu te gjith te lumtur !....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    se ke keq ti Dori... edhe un të isha ti, ashtu si ti do mendoja

nejse,

kur thotë Kinezi mirmëngjes...?

apo s'ësht kshu tema...

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. UNIONI Shqiperi-Kosove
    Nga besi84 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 11:49
  2. Sa nga ju keni lindur jashte trojeve shqiptare?
    Nga iliria e para në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-07-2010, 05:00
  3. De Lolis
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-10-2004, 12:22
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-02-2004, 04:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •