Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Po mire se kam harruar te pyes, eshte ndonjeri nga keto sistemet e fundit "region free"? Sa mire do ishte t'i linin njerezit te blinin c'te donin, dmth lojera qe s'dilnin ne kontinentin e tyre.

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Wii me aq sa di un nuk eshte "region free" kurse PS3 eshte (te pakten sistemi, ne fund te fundit varet tek "publisher" i lojes).

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Cool Pčrshčndetje

Citim Postuar mė parė nga Harakiri Lexo Postimin
    Po mire se kam harruar te pyes, eshte ndonjeri nga keto sistemet e fundit "region free"? Sa mire do ishte t'i linin njerezit te blinin c'te donin, dmth lojera qe s'dilnin ne kontinentin e tyre.
    vetčm Game boy advance(edhe versioni SP apo mini), Nintendo DS, dhe PSP janč region free ( meqč janč portatile ) pra mund tč blesh njč lojč nč Japan e luash pa problem nč GBA, DS, apo PSP qč ke blerč nč Evropč.

Citim Postuar mė parė nga lojaxhiu Lexo Postimin
    Wii me aq sa di un nuk eshte "region free" kurse PS3 eshte (te pakten sistemi, ne fund te fundit varet tek "publisher" i lojes).
    mč duket se ngatčrron PS3 me PSP sepse nuk ka mundčsi ?!...

po tč ishte ashtu siē thua ti shumč veta kčtu ( disa shok qč kam ) do ta kishin blerč versionin Japonez sepse lexon mč shumč lojra tč PS2 kurse ky version i shitur kčtu nuk čshtč kompatibile me lojrat e PS2 ( shumč pak nč krahasimin e versionit Japonez)

PS. čshtč nč interes tč prodhusve qč kur bčjnč "Console" ( pčr shtčpi jo portatile) nuk i bčjnč region free qč tč shiten lojrat (CD-tč) edhe nč evropč apo Australi, kčshtu qč kanč mč shumč fitime.

PS. Pčrshčndetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RedDardan : 23-04-2008 mė 07:19

Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Ky artikull thote qe PS3 eshte region free. S'ma ha mendja te mos jete sepse e kam degjuar disa here te permendet se eshte region free.

Per lojrat per PS2, ka mundesi te gjesh versionin 60GB akoma ne Europe qe te luaj lojrat per PS2. Ose versionin 80GB ne Amerike. Ke nje tabele tek ky artikull. Sidoqofte, s'i dihet mbase nxjerrin firmware update per versionin 40GB edhe pastaj luan lojrat PS2 me ate.

Per publikuset s'eshte e thene qe i intereson gjithmon te jete region free. Varet ne shume gjera. Ashtu sic e bejne edhe me filmat ne DVD/Blue Ray (Me qe ra fjala PS3 nuk eshte region free per filma).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lojaxhiu : 23-04-2008 mė 12:18

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Asnjehere s'e kam marr vesh perse i vene keto kufizime. Dakort, e di qe ca lojera Japoneze nuk do mirepriteshin ne ShBA, nga media dhe politikanet e kam fjalen, nga subjekti i lojes qe shume here perfshin seks, dhune ose ngjarje qe u afrohen atyre qe kane ndodhur ne te vertete keshtu qe prodhuesit duan te kene shperndarjen e lojes nen kontroll. Sidoqofte s'ma ha mendja te jete kjo arsyeja.

Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Nuk e kuptoj as vete.

Ma ha mendja ka te beje me shume me anen ligjore sic thua dhe ti, por prap se prap ke kompani qe mendojne qe do fitojne me shume duke e kufuizuar lojen dhe duke e nxjerre ne data te ndryshme ne vende te ndryshme. Ma ha mendja per arsye lokalizimi etj, duan me shume kohe.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Shqiperia ne NATO - Kosova nuk feston fare!
    Nga DeuS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 16-04-2009, 18:41
  2. bienale e tiranes 3
    Nga daydreamer nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-09-2005, 10:18
  3. Real Time with Bill Maher on HBO
    Nga niku-nyc nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-09-2005, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •