Si tha mantenxheri i nasit tek portokallia, "Po nuk e ndjeve nuk quhet e futur!"
e mira eshte qe ēdo prej jush te tregoje se sa fiton nga Adsense keshtu qe kemi dhe nje menyre per te krahasuar. Une e vendosa ne fillim ne sitin tim dhe te them drejten nuk isha i kenaqur pasi reklamat ishin psh per hormone rritjeje etj gje qe nuk me pelqeu dhe qe atehere e kam hequr.
Pra do te isha i interesuar per te ardhurat qe secili ka dhe per strategjine e e krijimit te adsense. Kush mund te na beje nje permbledhje te shkurter do ti isha mirenjohes.
faleminderit
Love And You'll Be Loved
Per reklamat ato zakonisht kane lidhje gjithmone me permabjtjen e faqes. Do kete pasur fjale ne faqe qe kane qene te perbashketa me fjalet e atyre faqeve per hormone rritjeje.
Se si llogaritet pagesa per cdo klikim dhe per cdo search qe behet, nuk dihet tamam me sa di une dhe Google nuk jep asnjehere cmim fiks. Por kam idene se nese e njeta reklame klikohet shume here fillon dhe bie pagesa per cdo klikim.
Une ka mundesi fitoj $10-20 ne muaj nga rreth 200 klikime unike ne dite. Ka raste dhe me pak. Por nuk kam vene shume raklama ne faqe.
shiko, n.q.se nuk ke nje sit apo nje trafic te mire aty ku e ke vendosur nuk nxjer shume. ka dhe menyra ilegale por Google ta bllokon llogarine po te kapi. Nje shoku im ne kanada hapi nje llogari muajin e kaluar. por po e klikonte vet duke ndryshuar IP iu ben reth 1,200 dollar. diten qe do i merte leket, google ia bllokoi llogarine dhe ia konfiskoi leket. Ia shpjeguan arsyen! Nuk kishte se cfare te thoshte. pra duhet kujdes jo me menyra ilegale se te kap "polici".
Kur e fillon per here te pare fillon me nga 10-20 dollar ne muaj. Me kalimin e kohes ritet por jo shume. mund te veje deri ne 50. N.q.se ke web me shume trafik...kercet leku pastaj. Eshte nje web-site qe reklamon vello nusesh, trafiku reth 3000-4000 veta ne dite. ai po ben lek. sepse jo vetem qe clikojne por blejne edhe vello, te cilat jane shume te shtrenjta.
duhet te kuptoni qe leket megjithese ti paguan google ty me te vertete ti jep shitesi i produkteve qe ty reklamon. ai ka nje lloagari te vecante dhe shikon aty se cfare fitimi i sjell ty atij. Ne rastin e atij shokut tim ai sperfitoi asgje, si mund ti paguante shqipos 1,200 dollar kur ky e kishte ganjyer? google do kete investiguar dhe e ka gjetur.
ne rastin e kanadezit qe shet vello ka fitim kolosal keshtu qe i rit edhe klikun, ndoshtra 40 cent. plus qe i jep edhe perqindje nga shitja. Kanadezi nuk del pa nje 30,000 ne muaj, te pakten.
Keshtu qe shqipe duhet te gjesh menyren qe reklama edhe te shese qe te filloje dollari te bie...![]()
Krijoni Kontakt