Edhet e futbollit evropian përsëri kaplojnë miliona tifozë nëpër botë, të këtij sporti magjik të quajtur FUTBOLL. Futbollistët pas pushimeve të merituara nëpër plazhet më piktoreske të rruzullit, zbresin përsëri nëpër terrenet e blerta të arenave gladiatoreske, ku të gjithë pretendojnë në një gjë: TË SHPALLEN MË TË MIRË. Vera e nxehtë nuk ka kaluar edhe pa lëvizjen e futbollistëve nga njëri kamp në kampin tjetër. Janë harxhuar miliona e miliona dollarë për blerje të emrave të rinj, me shpresë për t’u ngjitur sa më lartë nëpër tabelat e klasifikimeve si në rang kombëtar, por edhe ndërkombëtar. Por, kampionët e sezonit 2006/07, deri në fund të sezonit, kur shpallen kampionët e rinj 2007/08, do të mbajnë epitetin ‘KAMPION NË FUQI’.
Tifozë të nderuar, për këtë problematikë ne kemi hapur një sondazh, ku anëtarët do të kenë mundësi të votojnë të gjitha ato ekipet që mendojnë se do ta mbrojnë titullin e fituar një sezon më parë. Vota do të jetë publike dhe anëtarë kanë mundësi të votojnë më shume se një opsion, dmth mund t’i klikojnë të gjitha ato ekipe që mendojnë se do të rishpallen kampion dhe në fund të dërgojnë votat/votën e tyre duke shtypur butonin VOTO!
Krijoni Kontakt