Deshira ime eshte te fitojn kusherinjet,u duhen pike po edhe mendoj se do te fitojn kusherinjt.
Juventusi eshte kot fare.
Forcaaa Inter.
Deshira ime eshte te fitojn kusherinjet,u duhen pike po edhe mendoj se do te fitojn kusherinjt.
Juventusi eshte kot fare.
Forcaaa Inter.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Normale qe ndeshja do fitohet nga Juventus, vetem po ja lane vete qe te kene ndonje mundesi per Ch/L
. Forza Juventus.......
Nese Jeta s'te jep nje loje qe ja vlen ta luash, krijoje vete nje te tille!
Ndeshje qe anon me shume nga x-si. Por qe un shpresoj qe ta fitoje Juventusi.
FORCA JUVE.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Ndeshje e forte, po si gjithmone deshiroj qe ta fitoje Juventus.
Dihet fiton MILANI... FORZA MILAN... MILAN CHAMPIONE
Uroj te fitoje Milan dhe te humbe Fiorentina.Champions 2008-09 pa Milan nuk do te ishte njesoj terheqes.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
milani e ka mar rrugen per ne uefa cup ska ca i duhet pik mohahahahaahahaahaha
do e shkelim si dhi do e shkelim , do marem hak edhe per palermon
shifet edhe nga statistikat se kush oshte ma i miri edhe do e fitojm ndeshjen si cdo her qe e kemi fitu
FORZAAAAA JUVEEEE
FORZAAAAA Del Piero
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Vecchia signora je gjithmone e re...
Ariol meqe nuk me paske kuptuar, ja po ta shpjegoj une
E para, dua te fitoj Milani sepse jam tifoze e Milanit dhe si cdo tifoz dua te fitoj skuadra ime.
E dyta, edhe pse Milani ka pasur ca ndeshje te dobeta, perseri eshte Milan dhe me vjen keq te te them (edhe pse nuk me vjen hic) po Juventusi nuk mund te krahasohet KURRE me Milanin. Mos harroni kush eshte Kampion i Evropes, Klubi me i mire ne bote, klubi me lojtaret qe fitojne tope te arte sikur i kane topa pingpongu....lol etj etj etj
E treta, kur te mesoj Juventusi te fitoj ndeshje pa korruptuar ndonje gjyqtar, atehere ec e fol me mua per Juventusin te fitoj.
A mund te dali barazim, edhe mundet, ashtu sic edhe shpresoj te jete nje ndeshje shume e forte, por ama Milani e di shume mire qe duhet te fitoj dhe nqs eshte ai Milan qe ne tifozet e dime qe eshte, Milani ka per te fituar.
GOOOOOOOOOOOOOOO MILANNNNNNNNNNNNNNNNN!
Krijoni Kontakt