Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 107 prej 107
    ..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Sa keq qe i ka hubur forumi xhevahir te tille lol
    Po ti se ke pare te forten kur ky berberi mbushi c do faqe te forumit me spam lol.
    Sa per Bashkimin ai Conquistador duhet ta kete shume perzemer
    Po i doli perpara Bashkimi atij me firmen qe ka ai,Bjeri rrotull sa te dush, po me i ven del,dihet se ku do perplaset.Besoj se ke zgjidhja numer 2 e Bashkimit se nena e Conquistadorit nuk para qan shume
    Ktheni Tur_Berberin berberin se luan edhe roline flores edhe te faunes ne forum

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Hë more barazi gjinore po i vie era kesaj se ankohen grate :D
    Ju pershendes
    KOSOVA E MADHE

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    SHBA, burri shtatzënë, sërish shtatzënë

NEW YORK- Të bëhesh mama për herë të parë është bukur. Por të bëhesh për herë të dytë është akoma më bukur. Tomas Beti, 34 vjecari nga Oregon, i SHBA i bërë i fashmëm në histori, si “burri i parë shtatzënë” riprovon sërish. Pasi ka lindur trashëgimtaren e parë, Susan Juliete, më 29 qershor të këtij viti, Beti është në pritje të fëmijës së dytë. Edhe këtë herë shtatzania është kryer nëpërmjet farëzimit artificial dhe dhuruesi, si herën e parë është gjetur në internet.
    Lajmin e bëri publik vetë 34 vjecari në një intervistë të dhënë së bashku me bashkëshorten e tij 46 vjecare, Nancy për gazetaren e njohur Barbara Ëalters të ABC News.
    ”Jam në muajin e tretë të shtatzanisë” deklaron Tomas, duke shpjeguar “se ka ndërprerë mjekimin me bazë testosteroneve, pas lindjes së vogëlushes Suzan, pikërisht për të pasur një tjetër fëmijë. “Ndihem shumë mirë” siguron ai “Kam bërë kontroll dhe gjithçka procedon për më mirë. Fëmija duhet të lindë qershorin tjetër”.

Gjatë intervistës burri tregon për momentet e lindjes së vajzës së saj të parë. “Kam pasur 40 orë dhimbje paralindjeje, por nuk pranova që të kryeja operacion cezarian. Më pas Nenci preu kordonin e vogëlushes".

E lindur grua, Tomas iu nënshtrua një operacioni kirurgjikal për të bërë të mundur heqjen e gjirit, dhe prej vitesh merr hormone për të pasur një pamje fizike mashkullore. Por zgjedhja e saj për tu bërë trans- mama nuk ka qenë e lehtë.
    “Jam shokuar nga mënyra sesi lajmi bëri xhiron e botës në pak orë” shpjegon për gazetaren e ABC NEËS- duke përfunduar në të gjithë ëebsitet nga Kina në Rumania dhe nga Rusia në Brazil. Nga ajo ditë jam vënë në qendër të talljeve të paparazëve dhe skandaleve.

“Kam marrë mijëra fyerje anonime nëpërmjet internetit dhe shumë kërcënime për vdekje. Në realitet Nancy e Tomas e konsiderojnë veten një familje tradicionale. “Jemi një burrë, një grua dhe një fëmijë” shpjegojnë ato “pra një familje si shumë të tjera”

Marrë nga Balkanweb
    Jeta ime, mban emrin e saj..

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    “pra një familje si shumë të tjera”
    Sa grotesk ky pohimi
    Elegance is an attitude.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Ca fenomeni anti natyror.C fare faune e shemtuar.C fare shtaze,c fare mutacioni.Zyklon B per keshtu lloj fenomenesh kafsherore.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Po mirë mo burr i dheut, ky burri grua nga e nxori këtë kalamaun njëherë?
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    prej vrimes

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Tema të Ngjashme

1. Komunizmi triumfoi sërish
    Nga Maars në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 15-02-2009, 09:53
  2. Pershendetje dhe mire se ju gjeta serish !!!
    Nga -ZeroCooL- në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 09-03-2005, 07:01
  3. Miss Glob" do te zhvillohet serish ne Shqiperi !!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 28-02-2005, 20:13
  4. Vret veten dhe gruan shtatzene
    Nga Arlind në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-02-2004, 19:56
  5. Moda e re, te martohesh shtatzene
    Nga Beqari002 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 04:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •