Edhe une e kam nje histori gallat.
Shpine e vjeter e kam pas ne Ali Dem ke pallati gjate perballe Ministrise se jashme ose si i thone ndryshe Bryli.Ne ato vite te femijerise time nuk ishte bere akoma urra qe lidh Brylin ose unazen.Makinat ishin te pakta Zizi i plehrave apo ndonje makine Pushtetari apo drejtori ne ate kohe.Po lozja me Karrocen me guzhunjeta qe e kisha bo vete ne mes te rruges e mbaja koken posht vetem kur degjoj nje pale frena dhe kercaj direkt nga karroca e shkoj mcifem mbas plepave qe ate kohe ishin anes lanes.Karroca u fut gjysem jashte gjysem brena parakolpit te makines.Ne kete Caste ne komshije ishte ne ballkon dhe bertiti Mondiiiiiiiiiiiiiiii Une po shikoja skenen dhe isha mcef mrapa Plepit.Kur del plaka ne ballkon pa karrocen qe ishte gjysem brenda makines dhe i ra te fiket pup ne ballkon, une me vrape ne shpi ne kate te 5 shkoj ne ballkon i hedh uje plakes ajo sa u cu u permend me pa mu i ra prape te fiket se kujtoj mos isha fantazem mu me vite me qesh po ne ato caste u ndjeva keq sepse i ra te fiket 2 here ne nje hak kohor te shkurter dhe u mundova ta qetesoja.
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Krijoni Kontakt