Por ne i takojm edhe atij brezit qe brodhem evropen edhe ketej kemi ngelur akoma. Jemi edhe brezi qe pam Flamurtarin duke rrahur Barcelonen
Por ne i takojm edhe atij brezit qe brodhem evropen edhe ketej kemi ngelur akoma. Jemi edhe brezi qe pam Flamurtarin duke rrahur Barcelonen
Miss, I may be drunk now, however in the morning i'll be sober and you still be ugly
pula ncuqqqq asnjehere, po kavanoza me recel ne konservim kam vjedh nja dy here... po dy here ma ka fut nje komshije me thoshte do i them mamit qe je ba goce e keqe dhe une si goce me seder ia jepja kavanozat me recel asaj :S kaperceja gjithe ate mur dhe ia baja gati kavanozat komshijes hahahaha.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Sa rrace e poshter qe ishim mbajm mend edhe buken me gjalp e sheqer me kan rrembyer nga dora
Miss, I may be drunk now, however in the morning i'll be sober and you still be ugly
me kujtohet si sot ne moshen 9 vj , vendosem te krijojm nje banke , dhe gjetem nje vend sekret afer nje shtepie te vjeter , ku nuk banonte askush dhe si te vegjel qe ishim , sa here qe kishim noi leke neper duar i fshihnim te vendi sekret , ky ishte sekreti jone i pare qe kishim dhe mbureshim , dhe me kalimin e muajve rritej dhe shuma e lekeve qe mbase per te riturit nuk ishte dhe aq shume me vlere por per ne ishte goxha , mirpo gjithe ai gezim femijeror qe kishim ne lidhje me sekretin tone nje dite u zhduk kur nuk gjetem me leket tona aty , dhe kurre nuk e morem vesh se kush i mori ...![]()
mu kujtu dhe nji gje kam qen ne klas te par me duket dhe nga shkolla nuk kam shku ne shpi une.....ne terezi e kisha shkova me nji vend (se ketu ne gjermani e meson bicikleten ne shkolle)ku mesohet bicikleta dhe gjithditen atje une kur u errsu nji te shku ne shpi ato te shpis gati tu vdek se nuk kisha ardh bobobo ishin bo te gjith me zemer......hajd mo kur je kalamo i bo keto gjona..........
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
T`isha un babi jot do te kisha rrahur per kete veprim, oj tironce 150 karatce.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt