Close
Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 182
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2005
    Vendndodhja
    Dirtyyy London
    Postime
    73
    Por ne i takojm edhe atij brezit qe brodhem evropen edhe ketej kemi ngelur akoma. Jemi edhe brezi qe pam Flamurtarin duke rrahur Barcelonen
    Miss, I may be drunk now, however in the morning i'll be sober and you still be ugly

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    i paskeni bo orgji, cumcakizit

po noj gjo tjeter e kalonit dore me dore
    hahahahaha sa kom qesh po ku te shkon menja mor xhuxhu
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga Flamurtari Lexo Postimin
    Por ne i takojm edhe atij brezit qe brodhem evropen edhe ketej kemi ngelur akoma. Jemi edhe brezi qe pam Flamurtarin duke rrahur Barcelonen
    Forca flamurtari.

Kjo vlen per ju.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    A keni vjedh naiher pula ju grupi shurupi?
    pula ncuqqqq asnjehere, po kavanoza me recel ne konservim kam vjedh nja dy here... po dy here ma ka fut nje komshije me thoshte do i them mamit qe je ba goce e keqe dhe une si goce me seder ia jepja kavanozat me recel asaj :S kaperceja gjithe ate mur dhe ia baja gati kavanozat komshijes hahahaha.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2005
    Vendndodhja
    Dirtyyy London
    Postime
    73
    Sa rrace e poshter qe ishim mbajm mend edhe buken me gjalp e sheqer me kan rrembyer nga dora
    Miss, I may be drunk now, however in the morning i'll be sober and you still be ugly

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    hahahahha merdh direkt ndermend kur jam shkatarru duke qesh i vogel nga frika :Ppp

ja ta tregoj dhe un historin e femirise (:

Rreth moshes 12 - 13 vjec , un bashk me tre shoke gjithmon dilshim nga bacet e fshatarve afer lagjes {BANESA} nesje ikshim per her tek i burr plak atje, se ai gjithmon vinte von tek bacja ti e kishte larg, dhe ne e dishim se e shifshim orarin kur vjen ne bace kur ikte-
    ora ishte 2 e drekes, dhe ja bajm ne shoket ajde shkojme atje tek bacja atit plakut marim shalqi, bastan e ca tkishte ne kopesht {kalamaj tshpif dhe hajduta tmerrshem kemi qen }
    nesje un si ma trru ekstrremi po mendoja po tmar pincat apo nai kacavid ca te marr se plaku e kishte ba me der bacen me zinxhir
    kshu i thash shokve cuna un po iki shpi tmar pincat ju tjeret merni nai gja tjeter si persh.. nai cop hekuri nai kacavid ca tju gjinet ne shpi, mir mir ja bajn keto ikim marim ne shpi veglat {hajduta te kompletum} dhe nisemi per tek bacja plakut,harrijme atje mbas 1 ore rrug e morem avash ne shifshim sa ane kte kush na shef {se fuksa plot perreth} dhe me ne funde shkojme afer baces, provo per te hap deren e baces me zor te tre sa ishim e hapem e sheqyr tham u futem me shpejtsi dhe mer shalqi budalliqe , kur papritur ngjojme zhurem qe bertisnin o cuna ca bani aty ju mer fmi te ndyr ajduta, {shif ne kush po bertet kshu} sa dal un tek dera baces shif une po vinte katunari baces, sa e pash vent tja baja o cuna po vjen katunari oooooooooooo cuna vrap ikim se po vjen kanari, kte frik mos na kapte ai kte qesh nga ajo qe thash

PS: si ajo dit qe kam kalu e maj men shkrihem duke qesh se kte frik mos na kapte i zoti baces kte qeshnim sa tkishim ne koke (:
    Babe hajduti o njeri me kultur ,se munuhet per progres per nje jete ma te mire.
    ha ha ha mire e ke bo sa portokalle e hurma kishte elbasani me hanger gjith shqipnia.

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    me kujtohet si sot ne moshen 9 vj , vendosem te krijojm nje banke , dhe gjetem nje vend sekret afer nje shtepie te vjeter , ku nuk banonte askush dhe si te vegjel qe ishim , sa here qe kishim noi leke neper duar i fshihnim te vendi sekret , ky ishte sekreti jone i pare qe kishim dhe mbureshim , dhe me kalimin e muajve rritej dhe shuma e lekeve qe mbase per te riturit nuk ishte dhe aq shume me vlere por per ne ishte goxha , mirpo gjithe ai gezim femijeror qe kishim ne lidhje me sekretin tone nje dite u zhduk kur nuk gjetem me leket tona aty , dhe kurre nuk e morem vesh se kush i mori ...

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    mu kujtu dhe nji gje kam qen ne klas te par me duket dhe nga shkolla nuk kam shku ne shpi une.....ne terezi e kisha shkova me nji vend (se ketu ne gjermani e meson bicikleten ne shkolle)ku mesohet bicikleta dhe gjithditen atje une kur u errsu nji te shku ne shpi ato te shpis gati tu vdek se nuk kisha ardh bobobo ishin bo te gjith me zemer......hajd mo kur je kalamo i bo keto gjona..........
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    T`isha un babi jot do te kisha rrahur per kete veprim, oj tironce 150 karatce.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    O Apollyon, Cufon paskam pare une hahaha!

Me frymen e partise jemi rritur te gjithe ndryshe do kishe qene i pjersekutuar(dmth i persekutuar)
    Me vinin gjyshi me gjyshen ne tavoline ne kopesht dhe une ia nisja leximit e ato te dy te kenaqur degjonin"lajmet e vulosura nga hiret e B_S" Dmth perdornin syte e mi te njome. Kur vajta ne klase te pare"yyyyyy, akoma s'dini ju te lexoni?" Ehh, kohe te bukura ato, pa strese.
    Te bukura pa strese sepse isha femije apo e kenaqur nga sistemi?

Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Inva Mula
    Nga Brari në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 22-07-2022, 19:16
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Miftar KRYEZIU, Udhëkryqet e një maturanteje - roman
    Nga Agim Metbala në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 10-11-2008, 15:00
  4. Statusi i ardhshem i Kosovës!
    Nga tani_26 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 589
    Postimi i Fundit: 05-03-2008, 21:42
  5. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •