Close
Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 182
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Krushqit ikin me marr nusen..

marre nga peshkupauje.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Orkestra e asokohe
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga Hero i Popullit Lexo Postimin
     Jemi dhe brezi i pare qe provuam Koka Kolen…shishja e pare mbijetoj gati 4 muaj …po e para fare ama!!…andej nga 89a! Vetem i merrnim ere dhe kenaqeshim, dikush e fuste ne vitrinen e bufese me e tregu me krenari…
    Ose benim koleksion shishet me forma te bukura, i mbushnim me uje me ngjyra dhe i vendosnim ne bufe. Me shume kishte shishe se gota dhe filxhana.

 Po aranxhata vapik? Vapikun nuk e pija por e haja ashtu pluhur, e shkulshim me dhom cepin e qeses dhe e thithnim si biberon…
    Po kur nuk kishim leke per aranxhata dhe per vapik... te kujtohet qe i luteshim atij xhaxhit qe i shiste te na jepte nje cope akull dhe lepiheshim gjithe mbasditen pas akullit ehhh

 Ve bast qe jemi te funit qe ziheshin kush bohej gjermoni dhe kush partizoni ne loje luftash Apo nuk e keni lujt
    Te kjo loja une isha gjithmone gjermane se gjithe kalamajt e lagjes donin te baheshin partizane... kisha inat njeren qe donte te ishte partizane i dilja gjithmone kundershtare t'i merrja sa me shume toka.
    Pastaj nga keto lojerat kaluam te kalaja dibrane... dhe aty ziheshim se te gjithe donin te ishin jasteku asnje s'donte dysheku se shqepeshim ne shqelma... jo se ishim te shendoshe po kishin te gjithe kocken e forte.
    .
     Kush s’i ka perdor nanjehere veprat e Enverit per leter higjenike te ngreje doren…Ishin ca te serta ato dreqi e mori, dynjane hajshim….
    Kshu s'i kam perdor veprat e xhaxhit, por me kujtohet se benim zbukurime ne forme fizarmonike...

 I mani men ato rreshkitset e tuneleve “strehimet“ (ka nji per lagje ku duhet tu futshim kur vite armiku) tu lujt me kalamojt
    Po ne i quanim trashe keto... luanim me te rreshkitme dhe shkonim ne shpi te çare nga xhamat... po kur hynim brenda ketyre tuneleve dhe ngaqe ishte erresire trembnim njeri - tjetrin duke thene se pame nje hije... nje plake kokemadhe hahahahahaha sa qesh me ato kujtime.

 Pse me harrut qe nga byreku me presh kena kalu ke pica, nga kacurreli ke HIVI (arancata).
    Ne kemi pas simite e bugaçe ose atehere me kujtohet qe i thonim "5 me 5" kur ishte e vogla dhe "10 me 10" asaj te madhes. Dhe tani i hame ndonjehere per te hequr mallin... por s'eshte si atehere... ka pasur me shume shije.
    Tani me kujtohet dhe kallami hahahahaha s'ka pasur lepirese... per ditelindje na dhuronin nje kallam dhe rrinim nje jave me ate, nje here ne jave e lepinim se mos na mbaronte hahahahahaha

 Ik o gjyshi..se ta shtriva nje me karate
    S'kishim faj se shifnim filma me Chuck Norris, me Lady Dragon normale qe do ishim te forte

 “Po ku i grrise pantallonat keshtu more gomar?” “Ne ferra usta! Usta u bene gati?!” (Arushi qe kerkonte babane)
    Ky ka qene filmi me i bukur per femije... nuk lodhesha asnjehere ta shikoja, as tani nuk lodhem, madje mund te them me ka marre malli

 Po celsi m’qafe me llastik
    Po sa here kemi perfundu dhe ne duke hyp te pemet e lagjes per te marre çelesin se kishte ngec pasi e kishim heq nga qafa dhe kishin tun zinxhirin... ashtu çelesin se zinxhira s'kishte atehere.

Me kujtohet se ka pas dhene nje film te bukur per femije atehere... nje çun qe luante futboll dhe filmi titullohej Mani. Ishte me floke te gjate si Maldini tani (: sa e kam pas ndjek... lija shkollen ta shihja.

Heroi_i_popullit flm qe na i kujtove... une jam nga 81 e tutje po shume i kam perjetuar nga keto momente dhe kujtimet jane ende te gjalla tek une.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Kape nje foto Apollyon:
    FLANGO MA NON FLECTO

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    c'eshte kjo foto more fotomontazh per te bere reklam 131it
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    c'eshte kjo foto more fotomontazh per te bere reklam 131it
    Cfare fotomontazhi mo.... Eshte foto e vertete sic jane dhe ato te Apolloyonit .............
    FLANGO MA NON FLECTO

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Kujt i kujtohen keto personazhe
    Ore, po pse si mbaj mend une keto? Une te vetmin film vizatimor ne shqip qe mbaj mend eshte nje arush i prape te cilit s'ja mbaj mend emrin. Pastaj mbaj mend l'ape Maya, Lady Oscar, Saylor Moon, Sabrina etj.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ore, po pse si mbaj mend une keto? Une te vetmin film vizatimor ne shqip qe mbaj mend eshte nje arush i prape te cilit s'ja mbaj mend emrin. Pastaj mbaj mend l'ape Maya, Lady Oscar, Saylor Moon, Sabrina etj.
    Ariu kolargol thu ti , apo Tao Tao lol

bohhh cfare kujtimesh , ne cdo fjale te ketyre tregimeve mu duk sikur kishte pershkruaj jeten time , te gjitha keto me kujtohen .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Blue, ky serial me kuklla perkon me kohen kur vetem tv tirana na e kapte xham.
    Te tjerat i shikonim me miza akoma.
    Ndryshuar për herë të fundit nga J@mes : 26-04-2008 më 11:47
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Jo,jo, Elsa, flas per ate ariun shqiptar qe merrte nje abetare ne dore edhe qortohej nga nje xhaxhi.

Citim Postuar më parë nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Blue, ky serial me kuklla perkon me kohen kur vetem tv tirana na e kapte xham.
    Te tjerat i shikonim me miza akoma.
    Po mire mo, shume me i vjeter se une s'qenke ti. Pse nuk i kam pare une?!! Do filloj te protestoj tek prinderit. Ah, harrova, mua ne ate moshe me pelqente me teper te lexoja. Ca tmerri, qe 4.5 vjeçe me ka pase mesuar gjyshi te lexoja gazeten Me pas me hyri delli i budalliqeve te bleteve, arusheve etj.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Inva Mula
    Nga Brari në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 22-07-2022, 19:16
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Miftar KRYEZIU, Udhëkryqet e një maturanteje - roman
    Nga Agim Metbala në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 10-11-2008, 15:00
  4. Statusi i ardhshem i Kosovës!
    Nga tani_26 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 589
    Postimi i Fundit: 05-03-2008, 21:42
  5. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •