Close
Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 182
    ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Cfar mbani mend nga Femiria qe keni kaluar kur keni
    qen te vegjel Kush ka deshir ler te postoi

Po e filloi una i pari Aventurat qe kam kaluar una
    Kur Kam Qen Femi

Luanim me top me cunat e lagjes
    Villnim kumblla ne shpin e nje plakut
    dhe ai na gjuante gjithmon me llastiqe
    Apo kur gjuanim me llastiqe thyhenim dhe xhamet

Dhe na mallkonin ato plakat se i thyhenim xhamat e dritareve
    Kur luanim me sylla mbylla kemi ber shum gjera te bukura
    pahhhh sa inat i kam pasur keta qe thyenin xhamat. na plevitosnin neper shkolla keta palo djem
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

vallaj, billaj sapo pash postim nga donna, si kujtim femijerie mu duk

hi donna

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    o 5o-ja qenka puq me donnen

prit kur te vije ener 04-tra

ku jeni mi femna ku jeni, se jeni bo si voji i ullirit

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

of diamonds... Maska e dust
    Anëtarësuar
    13-10-2008
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    67
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    o 5o-ja qenka puq me donnen

prit kur te vije ener 04-tra

ku jeni mi femna ku jeni, se jeni bo si voji i ullirit

lol
    extra vergine o no?????????????????????

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga ooooo Lexo Postimin
    vallaj, billaj sapo pash postim nga donna, si kujtim femijerie mu duk

hi donna
    hahahahah te qafsha...ku je ti moj Varenne di razza purissima.
    xhuxhù ciao masculo
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Kujtim Nga Femiria Juaj

hahahahha merdh direkt ndermend kur jam shkatarru duke qesh i vogel nga frika :Ppp

ja ta tregoj dhe un historin e femirise (:

Rreth moshes 12 - 13 vjec , un bashk me tre shoke gjithmon dilshim nga bacet e fshatarve afer lagjes {BANESA} nesje ikshim per her tek i burr plak atje, se ai gjithmon vinte von tek bacja ti e kishte larg, dhe ne e dishim se e shifshim orarin kur vjen ne bace kur ikte-
    ora ishte 2 e drekes, dhe ja bajm ne shoket ajde shkojme atje tek bacja atit plakut marim shalqi, bastan e ca tkishte ne kopesht {kalamaj tshpif dhe hajduta tmerrshem kemi qen }
    nesje un si ma trru ekstrremi po mendoja po tmar pincat apo nai kacavid ca te marr se plaku e kishte ba me der bacen me zinxhir
    kshu i thash shokve cuna un po iki shpi tmar pincat ju tjeret merni nai gja tjeter si persh.. nai cop hekuri nai kacavid ca tju gjinet ne shpi, mir mir ja bajn keto ikim marim ne shpi veglat {hajduta te kompletum} dhe nisemi per tek bacja plakut,harrijme atje mbas 1 ore rrug e morem avash ne shifshim sa ane kte kush na shef {se fuksa plot perreth} dhe me ne funde shkojme afer baces, provo per te hap deren e baces me zor te tre sa ishim e hapem e sheqyr tham u futem me shpejtsi dhe mer shalqi budalliqe , kur papritur ngjojme zhurem qe bertisnin o cuna ca bani aty ju mer fmi te ndyr ajduta, {shif ne kush po bertet kshu} sa dal un tek dera baces shif une po vinte katunari baces, sa e pash vent tja baja o cuna po vjen katunari oooooooooooo cuna vrap ikim se po vjen kanari, kte frik mos na kapte ai kte qesh nga ajo qe thash

PS: si ajo dit qe kam kalu e maj men shkrihem duke qesh se kte frik mos na kapte i zoti baces kte qeshnim sa tkishim ne koke (:
    Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 24-10-2008 më 17:43
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

of diamonds... Maska e dust
    Anëtarësuar
    13-10-2008
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    67
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    hahahahha merdh direkt ndermend kur jam shkatarru duke qesh i vogel nga frika :Ppp

ja ta tregoj dhe un historin e femirise (:

Rreth moshes 12 - 13 vjec , un bashk me tre kater shoke gjithmon dilshim nga bacet e fshatarve afer lagjes {BANESA} nesje ikshim per her tek i burr plak atje, se ai gjithmon vinte von tek bacja ti e kishte larg, dhe ne e dishim se e shifshim orarin kur vjen ne bace kur ikte-
    ora ishte 2 e drekes, dhe ja bajm ne shoket ajde shkojme atje tek bacja atit plakut marim shalqi, bastan e ca tkishte ne kopesht {kalamaj tshpif dhe hajduta tmerrshem kemi qen }
    nesje un si ma trru ekstrremi po mendoja po tmar pincat apo nai kacavid ca te marr se plaku e kishte ba me der bacen me zinxhir
    kshu i thash shokve cuna un po iki shpi tmar pincat ju tjeret merni nai gja tjeter si persh.. nai cop hekuri nai kacavid ca tju gjinet ne shpi, mir mir ja bajn keto ikim marim ne shpi veglat {hajduta te kompletum} dhe nisemi per tek bacja plakut,harrijme atje mbas 1 ore rrug e morem avash ne shifshim sa ane kte kush na shef {se fuksa plot perreth} dhe me ne funde shkojme afer baces, provo per te hap deren e baces me zor te tre sa ishim e hapem e sheqyr tham u futem me shpejtsi dhe mer shalqi budalliqe , kur papritur ngjojme zhurem qe bertisnin o cuna ca bani aty ju mer fmi te ndyr ajduta, {shif ne kush po bertet kshu} sa dal un tek dera baces shif une po vinte katunari baces, sa e pash vent tja baja o cuna po vjen katunari oooooooooooo cuna vrap ikim se po vjen kanari, kte frik mos na kapte ai kte qesh nga ajo qe thash

PS: si ajo dit qe kam kalu e maj men shkrihem duke qesh se kte frik mos na kapte i zoti baces kte qeshnim sa tkishim ne koke (:
    Aman more!Ku e mendove ti gjithe kete?

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    dust : Aman more!Ku e mendove ti gjithe kete?

pse dust ?!

ca prisje ti nai prrall me arushen n'maji te malit ?!
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    E di cfare m'u kujtua tani kur lexova ato pulat e drague-s?
    Kur cunat e pallatit tim dhe pallateve perqark dilnin kapnin zhapa Nuk e di a keni ngrene,po ato kane nje mish shume te shijshem,ngjason pak me ate te pules!Ata qe ishin usta per ti pastruar e qeruar,pasi e benin kete,i fusnin ne shkop tej per tej,benim nje zjarr bubulak dhe i piqnim keshtu si ne hell.Mblidheshim te gjithe pastaj aty rreth zjarrit dhe tregonim histori me fantazma (kuptohet te shpikura,kush te genjente me shume).
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Hahahaahahaha kur kam qen e vogel kemi vjedh kumlla, hurma,dhe ke nje komshi njit me shpin time ka pas limona ..po se te jepte ndonje ehe...edhe hypshim ke muri dhe ja vidhnim
    mir qe nuk kemi ra nga muri hahahahah....lene se kur na bertiste ndonji plak(komshije)u mblidhshim kalamojt ne thonim tja thyjm xhomat ksaj.....lene se kam qen dhe kalamon i prapet i rrifsha gocat dhe cunat e lagjes dhe vec kur vinin prindrit e kalamojve ke shpia dhe u ankojshin
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Inva Mula
    Nga Brari në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 22-07-2022, 19:16
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Miftar KRYEZIU, Udhëkryqet e një maturanteje - roman
    Nga Agim Metbala në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 10-11-2008, 15:00
  4. Statusi i ardhshem i Kosovës!
    Nga tani_26 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 589
    Postimi i Fundit: 05-03-2008, 21:42
  5. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •