A keni vjedh naiher pula ju grupi shurupi?
A keni vjedh naiher pula ju grupi shurupi?
Kush ka mbajt pllumba ktu?
O drague, mos na kujto pulat, se per nje pule qe i vrava kemben me gur, mka rraf komshija mka tund. E lash qe athere ate lloj sporti un.
Po noi grup a ka pas ndonjeri ktu. Ca emri ka pas grupi? Mos me thoni qe e keni shkrujt dhe neper mure me sprajt.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Si i ke pas komlesh apo balli?Ca grupi mer plak?
UNE E KAM PAS SHPINE KE PAZARI PLLUMAVE.
Un nje jave vura ca pllumba mi vodhen, su mora me.
Grup re ne qytet. Grupi Bad Boys p.sh. Grup cunash qe rrine bashke...jo grup muzikor jo, se vec me muziken qe se kishim ne athere.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Cfar mbani mend nga Femiria qe keni kaluar kur keni
qen te vegjel Kush ka deshir ler te postoi
Po e filloi una i pari Aventurat qe kam kaluar una
Kur Kam Qen Femi
Luanim me top me cunat e lagjes
Villnim kumblla ne shpin e nje plakut
dhe ai na gjuante gjithmon me llastiqe
Apo kur gjuanim me llastiqe thyhenim dhe xhamet
Dhe na mallkonin ato plakat se i thyhenim xhamat e dritareve
Kur luanim me sylla mbylla kemi ber shum gjera te bukura
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Une mbaj mend qe ne klase te pare nuk kisha qejf hic te shkoja ne shkolle madje sa me conin, dilja nga dera tjeter e rikthehesha ne shtepi, pothuajse gjate gjithe vitit, edhe se me pas ndryshova e shume madje sidomos pasi me detyruan te ndryshoje shkolle qe te me kishin me afer per te me vene re me kollaj prinderit e qe te mos perdorja me praktiken marinuese
Sa per ate edhe une si bimi, vidhja portokalla tek nje komshi, e kumbulla tek tjetri, por zakonisht naten se diten s'ma mbante.
Deri ne klase te 8-te luaja me shoqet lloj lloj lojerash: Topa luftash ishte e preferuara ime, pastaj vollejboll, futboll deri ne nje fare moshe (te vogel kuptohet).
Gjithmone ne femijeri me ka pelqyer muzika e kam marr pjese ne grupet artistike si ne shkolle ashtu edhe ne kishe, por edhe ne ato qe organizonim vete me shoqet ne lagje.
Gjeja e keqe e femijerise ka qene se isha si tip kapo-banda e rrifja cunat e Botes qe kishin moshen time, deri sa u rriten ama se pastaj beja gjoja sikur nuk i njihja
Shkurt si permbledhje: Jashte syrit te prinderve kam qene femi shembullor, por sa nuk kishin mendjen nje sekonde isha harrakate e madhe, por fatmiresisht ne shumicen e rasteve prinderit nuk e vinin re e kshu ia hidhja perhere qortimeve))
La vita è bella...
PuPuPuPu Paske qen arakate ti moj
ti qenke nisur per cun paske dal cup moj![]()
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
aq shum gjera kam kaluar po nese do filloj ti shkruaj nuk do i nxinte forumi dhe do ngeleshin te tjeret pa shkruajtur....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
^BIM BUM BAM^ s'dua ta prish lezetin e temes,por ka disa tema te ngjashme si kjo qe ke hap ti.Gjithmone nqs eshte ne konteksin e asaj qe ke postuar ti dhe anetaret me siper.
![]()
Elegance is an attitude.
kur kam qen e vogel kam hy me nji dyqon dhe kam vjell cokollata lash nom me kapi policia dhe me coj ne shpi me makin policije(shpin e kisha 5 minuta ne kemb)....bobo sa jam trem athere se kalamo esapi
...qy ateher nuk kam vjell me ne jeten time
ka dhe te tjera po kjo mu kujtu per momentin
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt