Close
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 182
    E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Ti plako a ke pas naiher karroce me guzhunjeta?
    Lol kam pas une , i kam pas bo zbor
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anëtarësuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Xhuje, drague po "Raqi, raqi kikiko..sa gishta jane keto" ...keni pas lujt ju mo ?

Une per vete kisha qejf "topa luftash"...se ja nezsha kurrizin nanjonit me ato

topat gungs qe kena pas atehere
    The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    un kom pas lujt me kopaca ene topa luftash me gocat hahahahahahahahahaha
    ju majsha ene nai her litarin kur doja me gjujt nanjonen

po ma shum lujsha futboll shah ene bixhoz hahahahahahahahahahaha me i llaf pes katsh
    no glove no love

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anëtarësuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Tiko, ja u ke pas kput edhe ti kopsat palltove t'nones e babes mer ?

Vllai im ju bote zbor palltove ene pardesyve
    The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't

Cun Fantastik Maska e Tribal_heart
    Anëtarësuar
    23-08-2007
    Vendndodhja
    Anej dhe Knej
    Postime
    63
    ehhhhhhhh me LALE ca kohesh kane qon me ka more madhi me bo xhiro me karoce me guzhineta tre dhom thyva njehre kur rashe po pse kujton se e lija ate sport

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar më parë nga ani-d Lexo Postimin
    Tiko, ja u ke pas kput edhe ti kopsat palltove t'nones e babes mer ?

Vllai im ju bote zbor palltove ene pardesyve
    hahahahaha ene un isoj si vllai jot. ka pas baba i pallto tmodhe qe e qujshin gub ene njajo ka pas ca alamet kopsash ene nomin mka bo moma shriga qi e du fort hahahahahaha se baben e kom shpirt njeriu nuk thote gjo
    no glove no love

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    - Nga lojerat e femijerise sime me kujtohet kur shkonim tek shkolla qe kishim afer pallatit dhe me cunat e lagjes banim paralele, benim gara kush rrinte me shume maje paraleles, sa here jam rrezuar obobo po prape aty e kaloja gjithe diten.
    - Pastaj luanim syllambylla neper shkalle, duke u hedh nga kati i dyte e duke kapercy neper hekura.
    - Pastaj perveç koleksionit te makinave turbo, kishet koleksion zarash sipas madhesise, ishte hekuri apo qelqi, (mjere biçikletat e te afermeve tane, i mungonte gjithmone nga nje zar te zinxhiri), pastaj koleksionomim qese karamelesh, i hekurosnim (me nje hekur qe peshonte 20 kg), se po te ishin te reja qeset jepnim nje e merrnim tre.
    - Loja me te zhytme (me top, sa dru kemi ngrene, prandaj jemi kalitur ne brezi yne )
    - lojen me litar ku benim poezine me lokomotiven, hidheshim ne litar me nga 5 me lene litar, e pa lene litar... po kur beheshim ne rresht indian i fundit ne rresht bente te parin dhe ai qe ishte i pari gjasme do ia fuste tjetrit e turreshe i pari ne litar (kjo ishte pa lene litar, sa te dilte njeri nga litari duhet te hyje ti dhe ai qe nuk arrinte ne kohe kapte litarin)
    - Kishim lojen me karroca me kuzhineta, po ishte dhe loja me ato rrotat e hekurit, me nga nje tel te holle i turreshim rrotes nga mrapa.
    - Lojen me pushtime shtetesh, duke vizatu shtetet ne toke, hidhnim shkopin larg e thonim, Rusia i shpall lufte Amerikes... kush fitonte me shume toka.
    - loja topa-gropa
    - hapa dollapa (kjo loje dhe syllambylla kane qene te preferuarat e mia, sepse fatmiresisht ne lagje kemi qene nje kompani me kalamaj, nja 50 kalamaj ne dy pallate dhe luanim te gjithe bashke) cfare qejfi.
    - luanim futboll cuna goca, me topa llastiku
    - lojera te bukura kane qene edhe kur rreshqisnim neper trashe edhe ketu benim gara (afer stadiumit tek ne kane qene dy trashe afer e afer, ndaheshim ne dy grupe e benim gara kush grup mbaronte i pari se rreshkituri (duke rreshkit neper xhama e neper pislleqe)
    - me kujtohet se ne Elbasan kemi patur vetem nje kend lojerash ne fillim te viteve 90, ka qene afer stadiumit, hapej dy here ne jave te henen dhe te enjten, paradite dhe mbasdite dhe ne hynim nga hekurat (se s'kishim leke per biletat), kenaqeshim vetem duke pare kalamajt e tjere si benin xhiro te rosa, te kali, te pata, ndonjehere benim dhe ne xhiro, sepse mendohej kush ishte brenda kendit te lojerave e kishte paguar bileten dhe mund te shkonte ku te donte te bente xhiro, qe atehere kemi qene mashtrusa te medhenj nga halli

Ehhhh çfare kohesh kane qene ato.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151

Te lindurit e vitit 1984 !

Hapa kete tem per te par sa antar te forumit jan te kesaj moshe, ne nga kosova qe jemi te kesaj gjenerate kemi si karakteristik qe jemi gjenerata e par qe ne shkoll te mesme kemi shku ne shkoll e jo ne shpia private siq ju ka ndodh gjeneratave me te vjetra.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    i vitit 1984 jom dhe une po brezi im dhe brezi para meje dhe brezi i prinderve te mi kane shku neper shkolla dhe jo shpia private
    me qe ra llafi jom nga Durresi

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga Bledari Lexo Postimin
    i vitit 1984 jom dhe une po brezi im dhe brezi para meje dhe brezi i prinderve te mi kane shku neper shkolla dhe jo shpia private
    me qe ra llafi jom nga Durresi
    Ne kemi qen te privuar nga pushtuesi serb. Dhe kemi pas godinat shkollore vetem per arsimin fillor, ndersa ai i mesem dhe universiteti kan qen te perjashtuar nga godinat e veta dhe kan mesu neper shpia private gjithmon nen stresin dhe friken e perndjekjes se policis serbe.

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Inva Mula
    Nga Brari në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 22-07-2022, 19:16
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Miftar KRYEZIU, Udhëkryqet e një maturanteje - roman
    Nga Agim Metbala në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 10-11-2008, 15:00
  4. Statusi i ardhshem i Kosovës!
    Nga tani_26 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 589
    Postimi i Fundit: 05-03-2008, 21:42
  5. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •