po ne shqiptaret me kap gabimet dhe gafatjemi njesha .....kujdes ti se po bone ndonje gabim do ta shkul veshin
,se mos na felliqesh lol
me ty e kom skrapalio....hahaha
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
gafa jemi, njerez bejm tani....
ti kthehem temes, mu kujtu kur shkoja te gjyshja gjate veres me vllain dhe kushurinjte, banim makina me kutia shkrepse the per rrota i vinim tapa peniciline, pjesen e siperme (gabinen) e banim me leter alumini(kur ishte dite rrogash na blinin noj cokollat dhe i runim letren) dhe e ngjisnim te kutija shkrepses me ziftin qe pikonte nga taraca se shkrihej nga djelli
po karrocat me tel qe baheshin me kutite e bojes se kepucve kush i man mend???
Ndryshuar për herë të fundit nga white_snake : 15-10-2008 më 07:58
tani mu kujtua loja "atauta" te pakten keshtu quhej andej nga ne.
benim edhe lojra lagje lagje me harqe me shigjeta ne periudhen e pranveres me duket ka qene, dhe fillonte "lufta pastaj".
Loja qe benim neper paralele (loja me ne hekura i thoshim)
ishte dhe nje loje qe beje nje si kerrabe me nje tel dhe pastaj mbaje nje rreth hekuri (nga te makinerive kane qene, nga ato me dhembeza nga pjesa e brendshme e rrethit) dhe kush vraponte me shume duke mbajt rrethin ne kembe duke vrapuar.
Edhe karrocat me guzhunjeta ishin te papara, pastaj filluam benim edhe bicikleta me guzhunjeta
ehhh sa lojra qe ka pas atehere...
tani te gjithe mbyllen ne shtepi dhe fillojne me playstation, xbox e ca jane ca te tjera. eshte per te ardhur keq sepse nuk do e njohin dot shoqerine e vertete pa hile.
pergezime per temen se u kenaqem duke menduar femijerine
100% ky brez jam edhe une
eeeeh, kohra te bukura![]()
Eshte vertet nje pershkrim breslenes. Duhet lexuar tema.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt