Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    studio ehste e madhe..mua me pelqen pikerisht per kete..qe eshte bere si emisionet quiz te huaja me shume konkurnete, ku nuk te duhet per hir te dekorit njedhome e kushine te jene vetem 2 konkurente
    Faktikisht studioja ėshtė sa njė kuzhinė, publiku ėshtė shumė afėr konkurentėve dhe sugjerimet nga salla nuk mungojnė, pavarėsisht se ne nga shtėpia nuk dėgjomė gjė. Ėshtė e vėrtetė qė edhe italianėt kanė publik sė sallė, po ata kanė alamet salle, si fushė futbolli (publiku ndodhet larg konkurrentėve), ndėrsa Vizioni + ka "sallėn" sa dhoma ime. Nėse duan tė bėjnė diēka tė bukur, ta bėjnė seriozisht duke marrė parasysh ēdo shpenzim. Emisionet dinjitoze ngelin nė kujtesėn e publikut .

Ndėrsa sistemi me katėr konkurentė ėshtė i panevojshėm, pėr 10 minuta njė konkurent lė garėn, dhe kjo nuk ėshtė dinjitoze pėr tė (shumė veta nuk shkojnė nė emision ngaqė kanė frikė nga njė eleminim "tupėrues" i shpejtė - njė set pyetjesh si ai i fazės sė parė nuk mund tė pėrcaktojė zgjuarsinė e njė personi). E mira ėshtė qė konkurrentėt tė pėrzgjidhen nga njė minikonkurs para programit dhe qė tė mos shfaqet nė ekran.

Ndėrsa shpėrblimet duhet tė jenė me para (sado pak), por jo shpėrblim katunaresk me web-kamer e lavatriēe. Askund se kam parė kėtė metodė. Ajo vėrtitja e rrotullės ngjan shumė keq.
    kam pershtypjen se butoni nuk eshte vendosur per te treguar kush eshte me i zgjuar, por kush eshte me i shkathet, me instikte me te mira. Eshte gare..dhe fiton ai qe ka cilesite me te mira, jo vetem njohurite.
    Shoku sa i shkathėt je, tregohet kur ndodhesh nė shpinė tėnde, dhe jo kur je para tre kamerave. Emocionet televizive nuk tė lėnė tė tregosh shkathtėsinė tėnde.
    Nje miku im ka qene konkurent( ne puntaten e dyte) dhe me siguroi, qe hidhet short midis konkurenteve per te vendosur kush do te jete ku ?
    Ai miku jot ja paska fut kot. "Kampioni" fuqi ka nja 7 herė qė ulet nė tė njėjtin pozicion, dhe pėr ēudi i bien pyetje mė tė lehta se tė tė tjerėve.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    31
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Faktikisht studioja ėshtė sa njė kuzhinė, publiku ėshtė shumė afėr konkurentėve dhe sugjerimet nga salla nuk mungojnė, pavarėsisht se ne nga shtėpia nuk dėgjomė gjė. Ėshtė e vėrtetė qė edhe italianėt kanė publik sė sallė, po ata kanė alamet salle, si fushė futbolli (publiku ndodhet larg konkurrentėve), ndėrsa Vizioni + ka "sallėn" sa dhoma ime. Nėse duan tė bėjnė diēka tė bukur, ta bėjnė seriozisht duke marrė parasysh ēdo shpenzim. Emisionet dinjitoze ngelin nė kujtesėn e publikut
    Me riskun qe te dukem i bezdisur, me duhet te te pyes edhe nje here "shoku"( meqe kete paske menyre te lehte komunikimi), nga i di permasat e asaj studioje.Jir bej jkrahasimin em studiot ne cilindo tv shqipetar, them me bindje qe pershtypja qe te krijohet eshte se studio e eurekes eshte nder me te medhate.Nese dhoma jote ka keto permasa...komplimentet e mia( po imagjinoj nderkohe c'permasa duhet te kene dhoma e gjumit dhe banjua)

Ndėrsa sistemi me katėr konkurentė ėshtė i panevojshėm, pėr 10 minuta njė konkurent lė garėn, dhe kjo nuk ėshtė dinjitoze pėr tė (shumė veta nuk shkojnė nė emision ngaqė kanė frikė nga njė eleminim "tupėrues" i shpejtė - njė set pyetjesh si ai i fazės sė parė nuk mund tė pėrcaktojė zgjuarsinė e njė personi).

A eshte dinjitoze? C'hyn dinjiteti ketu? Ajo eshte gare dhe ne gare nuk ka rendesi nese humbe se te rreshkiti dora nga butoni, apo tu zhveshen kepucet nga mesi i vrapit.Eshte xhungel... dhe ne xhungel mbijeton me i miri, me i forti, me i zgjuari me i shkathti. Ajo qe kam kuptuar une nga ky emision , eshte qe nuk mjafton te kesh shume dije, te jesh me i zgjuari per te fituar. Duhet nje kompleks elementesh qe te arrish me te miren.

E mira ėshtė qė konkurrentėt tė pėrzgjidhen nga njė minikonkurs para programit dhe qė tė mos shfaqet nė ekran.

hahah...po ku e dini ju qe nuk behet nje gje e tille? Mos punoni gje ne vizion plus dhe nuk po doni te na e thoni?? Miku im qe mori pjese ju nenshtrua nje testimi, paraprak, ( me c'me tha nja 20 pyetje nga fusha te ndryshme), qe e kaloi me sukses

Ndėrsa shpėrblimet duhet tė jenė me para (sado pak), por jo shpėrblim katunaresk me web-kamer e lavatriēe. Askund se kam parė kėtė metodė. Ajo vėrtitja e rrotullės ngjan shumė keq.

Jeni i sigurt qe nese luani ne ate emisioni dhe ne fund te tij nese keni fituar shkoni ne shtepi me nje frigorifer, nje lavatrice dhe mp3 player...nuk jeni me i lumtur se sa te merrni 100-200 euro ne fund( kurre nuk ka patur me shume cmime ne emisione te tilla ne shqiperi) Nuk e keni pare kete metode thoni? Atehere bindjen e pak me parshme se jeni njohes i mire i televizionit, e paskam patur te gabuar. ju siguroj se jane shume emisionet e huaja qe e kane perdorur kete metode.. qe nga rai ( qe i vendoste edhe fizikisht ne studio lavatricet e frigoriferet , mbaj mend nje Magali rrumbullak) e deri ne mediaset...etj .

Shoku sa i shkathėt je, tregohet kur ndodhesh nė shpinė tėnde, dhe jo kur je para tre kamerave. Emocionet televizive nuk tė lėnė tė tregosh shkathtėsinė tėnde.

Gara eshte per me te fortet. Shkathtesine ne shtepi mund ta tregosh kur dhe si te duash, por nese te pelqejne sfidat duhet te provosh se si reagon nen presion, nen emocionin e kamerave dhe te cmimeve qe te presin.Nese emocionet nuk te lene te tregosh shkathtesine..atehere nuk ben per kete lloj emisioni, por ky eshte problemi yt, jo i formatit te lojes.

Ai miku jot ja paska fut kot. "Kampioni" fuqi ka nja 7 herė qė ulet nė tė njėjtin pozicion, dhe pėr ēudi i bien pyetje mė tė lehta se tė tė tjerėve.
    E kam degjuar shpesh prezantuesen qe te thoje se vendi i kampionit eshte gjithmone ne krye, nderkohe qe te tjeret e hedhin me short ku do te vendosen..kete e di mire ..

miqesisht
    Terrano
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga terranovesca : 09-04-2008 mė 09:19
    terranovesca

Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga terranovesca Lexo Postimin
    Me riskun qe te dukem i bezdisur, me duhet te te pyes edhe nje here "shoku"( meqe kete paske menyre te lehte komunikimi), nga i di permasat e asaj studioje.Jir bej jkrahasimin em studiot ne cilindo tv shqipetar, them me bindje qe pershtypja qe te krijohet eshte se studio e eurekes eshte nder me te medhate.Nese dhoma jote ka keto permasa...komplimentet e mia( po imagjinoj nderkohe c'permasa duhet te kene dhoma e gjumit dhe banjua)
    Shoku (dukesh qe je i ri ne virtualitet shoku) madhėsia e eurekės duket nga ekrani, fatkeqėsisht s'kam se me ē'farė emisioni ta krahasoj, pasi ky ėshtė i vetmi i kėtij lloji, po eurekės do t'i bėnte punė njė studio sa e "Kutisė sė fundit", me njė publik larg konkurrenrėve (ketė pikė se preke). Ka plot raste kur konkurenti kthen kokėn prapa, ose ngul sytė nga publiku, ku mund tė ndodhet shokėt e tyre ose tė afėrmit. Pėr njė garė tė ndershme kjo gjė s'duhet tė ndodh.

Nėse salla e eurekės tė duket e madhe, atėherė paske probleme tė mėdha me pėrmasimin e hapėsirave nga ekrani . Po qe se ke qenė ndonjėherė te Vizion Plus, do ta kesh venė re qe i njėjti mjedis pėrdoret pėr realizimin e katėr emisioneve tė ndryshme, vetėm sa ndryshojnė dekorin, i cili qėndron nė pritje i mbėshtetur pas murit. Kėtė pėrshtypje me la mua tė paktėn para nja 4-5 muajsh, kur ēova nipēen te ai emisioni pėr fėmijė.

A eshte dinjitoze? C'hyn dinjiteti ketu? Ajo eshte gare dhe ne gare nuk ka rendesi nese humbe se te rreshkiti dora nga butoni, apo tu zhveshen kepucet nga mesi i vrapit.Eshte xhungel... dhe ne xhungel mbijeton me i miri, me i forti, me i zgjuari me i shkathti. Ajo qe kam kuptuar une nga ky emision , eshte qe nuk mjafton te kesh shume dije, te jesh me i zgjuari per te fituar. Duhet nje kompleks elementesh qe te arrish me te miren.
    Epo atėherė nuk qenka njė emision zgjuarsie (unė kėshtu kisha menduar nė fillim) po njė emision xhungėl, me shumė prova e kapėrcime baltore pėrpara. Body build-erat mund t'ia dalin mė sė miri nė kėtė lloj xhungle.

Ti nuk mė paske kuptuar mirė, nė kėtė lojė ka shumė ndikim fati, dhe pikėrisht kjo gjė duhet shmangur. Nuk ėshtė lojė me xhola, po lojė ku vihen nė pah zgjuarsitė, sa njohuri kanė konkurrentėt. Kush shtyp i pari zilen ėshtė fat, dikush ia doli dikush jo. Fare mirė mund ta cingrojė njė konkurrent "budalla" qė s'bėn gjė tjetėr vetėm sa i djeg pyetjen atij qė e dinte. Kjo metodė i pėrket tė kaluarės sė kuizeve, mė parė ėshtė pėrdorur nė botė, po tash nuk i pėrdor kush, sepse vareshin shumė nga elementi fat. Pyetjet duhet tė jenė pėrgjithėsisht individuale, dhe pa zile e tringėllima.

Si do tė vinte ty tė shkoje atje dhe tė eleminoheshe pėr 10 minuta si pasojė e fatit? Mos harro se tė sheh njė publik i tėrė, shokė e mikesha, tė afėrm etj...Ky pra ėshtė dinjiteti, qė ti nuk e dike, dhe qė pyet se "ē'hyn dinjiteti kėtu". Ai person qė vendos tė hyjė nė garė nuk ėshtė njė person rrugėsh, po njė person qė ia merr mendja tė hyjė, qė ka njohuri.

hahah...po ku e dini ju qe nuk behet nje gje e tille? Mos punoni gje ne vizion plus dhe nuk po doni te na e thoni?? Miku im qe mori pjese ju nenshtrua nje testimi, paraprak, ( me c'me tha nja 20 pyetje nga fusha te ndryshme), qe e kaloi me sukses
    Kėtė nuk e dija nė fakt, te Quiz Plus qė ka qenė diku,r bėhej ky paratesti por kanė pas qenė dy lojtarė, tani qė u bėnė katėr thash se mos ėshtė hequr.

Ai miku jot ku mundėsi qė tė jeni vetė ju . Ose je punonjės i kėtij emisioni dhe ke ardhur vėresh feedback-un e publikut. Lol. Unė jam vetėm nga pozita e shikuesit, as e ish pjesėmarrėsit e as nga pozita e tė brendshmit.

Me katėr konkurrent sa ėshtė emisioni, druaj se shumė shpejt do tė ngel pa lojtarė.
    Jeni i sigurt qe nese luani ne ate emisioni dhe ne fund te tij nese keni fituar shkoni ne shtepi me nje frigorifer, nje lavatrice dhe mp3 player...nuk jeni me i lumtur se sa te merrni 100-200 euro ne fund( kurre nuk ka patur me shume cmime ne emisione te tilla ne shqiperi) Nuk e keni pare kete metode thoni? Atehere bindjen e pak me parshme se jeni njohes i mire i televizionit, e paskam patur te gabuar. ju siguroj se jane shume emisionet e huaja qe e kane perdorur kete metode.. qe nga rai ( qe i vendoste edhe fizikisht ne studio lavatricet e frigoriferet , mbaj mend nje Magali rrumbullak) e deri ne mediaset...etj .
    Me thuaj cilėt emisione qė jepen aktualisht pėrdor kėtė mėnyrė shpėrblimi? Psh emisionet kuiz qė janė afėrsisht tė kėsaj forme e qė jepen te Rai, Mediaset, TV5 (kanal francez), dhe te njė TV amerikan pėrdorin shpėrblim me para. E ke pyetur se pse nuk japin mė lavatriēe e frigorifer? Sepse ka dalė demode, dhe siē e thash ngjan katunareske (sė bashku me rrotullimin e rrotullės). Fare mirė ēdo pikė mund tė konvertohet nė njė sasi parash. Mgjth kjo varet se si e sheh, unė mendoj kėshtu, qė ngjan shėmtuar.
    Gara eshte per me te fortet. Shkathtesine ne shtepi mund ta tregosh kur dhe si te duash, por nese te pelqejne sfidat duhet te provosh se si reagon nen presion, nen emocionin e kamerave dhe te cmimeve qe te presin.Nese emocionet nuk te lene te tregosh shkathtesine..atehere nuk ben per kete lloj emisioni, por ky eshte problemi yt, jo i formatit te lojes.
    95% e pjesėmarrėsve tė kėtyre lojrave kanė emocione, dhe sipas teje 95 % nuk janė tė pėrshtatshėm pėr kėtė tip loje? Psh "kampioni" e shtyp i pari zilen pėrherė, pse? Sepse ka nja 7 herė aty dhe ėshtė ambjentuar, ndėrsa kėta tė tjerėt rrinė si huta ngaqė kanė emocione dhe e kanė pėr herė tė parė. Pyetjet qė nė shpi u duken tė lehta, nė studion duken sikur ēar janė. Pėr kėtė arsye duhet shmangur zilja.

Emisionet me kuiz nė tė gjithė botėn bėhen pėr zgjuarsi e njohuri, dhe jo pėr shkathtėsinė fizike. Pa pėrjashtim pėr emisionet e kėtij formati.
    E kam degjuar shpesh prezantuesen qe te thoje se vendi i kampionit eshte gjithmone ne krye, nderkohe qe te tjeret e hedhin me short ku do te vendosen..kete e di mire ..
    Epo ta ndėrrojnė, edhe ai tė hyjė nė short. Ai qė bėn pyetjet mund t'ia bėj tė lehta ose tė vėshtira kastile, dhe kjo s'ėshtė e ndershme. Psh mua pyetjet e karriges nr.1 mė dukesh pėrherė mė tė lehta se tė tė tjerėve.

Tung.
    J.W.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 09-04-2008 mė 13:30

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    31
    Shoku (dukesh qe je i ri ne virtualitet shoku)
    ne fakt jo --- por kam patur kete etikete ne te komunikuar qe 8-10 vite me pare kur u njoha rishtazi me internetin dhe boten virtuale( fakti qe nuk te bej quote me paragrafe..konsideroje zgjedhje ..

madhėsia e eurekės duket nga ekrani, fatkeqėsisht s'kam se me ē'farė emisioni ta krahasoj, pasi ky ėshtė i vetmi i kėtij lloji, po eurekės do t'i bėnte punė njė studio sa e "Kutisė sė fundit", me njė publik larg konkurrenrėve (ketė pikė se preke). Ka plot raste kur konkurenti kthen kokėn prapa, ose ngul sytė nga publiku, ku mund tė ndodhet shokėt e tyre ose tė afėrmit. Pėr njė garė tė ndershme kjo gjė s'duhet tė ndodh.

As ju dhe as une nuk kemi pare live ndonjeren rpej studiove, por ti ke mendjemadhesine ( me fal per termin por nuk gjej me te pershtatshem) te mendosh qe njeri eshte me shume se tjetri.Une jo ! Une i shikoj te dy nga shtepia( kutine ralle tashme...) dhe dalloj hapesire shume te madhe tek te dy..hapesire qe me ne fund e paten tv shqipetare.

Nėse salla e eurekės tė duket e madhe, atėherė paske probleme tė mėdha me pėrmasimin e hapėsirave nga ekrani . Po qe se ke qenė ndonjėherė te Vizion Plus, do ta kesh venė re qe i njėjti mjedis pėrdoret pėr realizimin e katėr emisioneve tė ndryshme, vetėm sa ndryshojnė dekorin, i cili qėndron nė pritje i mbėshtetur pas murit. Kėtė pėrshtypje me la mua tė paktėn para nja 4-5 muajsh, kur ēova nipēen te ai emisioni pėr fėmijė.

C'lidhje ka c'ben vizion plus me dekoret e ti.Fakti qe beka gjithe emisionet aty, e ben me te vogel????? me ndihmo te kap llogjiken e ketij afirmimi ???

Epo atėherė nuk qenka njė emision zgjuarsie (unė kėshtu kisha menduar nė fillim) po njė emision xhungėl, me shumė prova e kapėrcime baltore pėrpara. Body build-erat mund t'ia dalin mė sė miri nė kėtė lloj xhungle.

Eshte jo vetem zgjuarsie!!! me riskun qe te dukem i bezdisur, e te bie ne persertije po e rithem kete.Per mua ai eshte emision-sfide, ku nuk mjafton nje komponent per te patur sukses.

Ti nuk mė paske kuptuar mirė, nė kėtė lojė ka shumė ndikim fati, dhe pikėrisht kjo gjė duhet shmangur. Nuk ėshtė lojė me xhola, po lojė ku vihen nė pah zgjuarsitė, sa njohuri kanė konkurrentėt. Kush shtyp i pari zilen ėshtė fat, dikush ia doli dikush jo. Fare mirė mund ta cingrojė njė konkurrent "budalla" qė s'bėn gjė tjetėr vetėm sa i djeg pyetjen atij qė e dinte. Kjo metodė i pėrket tė kaluarės sė kuizeve, mė parė ėshtė pėrdorur nė botė, po tash nuk i pėrdor kush, sepse vareshin shumė nga elementi fat. Pyetjet duhet tė jenė pėrgjithėsisht individuale, dhe pa zile e tringėllima.

Qe ne momentin qe flisni per loje, duhet automatikisht te beni tarduksionin ne mendjen tuaj per perberesit: zotesia, shkaththesia, FATI...domosdoshmerisht. Ndaj ju lutem mos me thoni qe nuk keni pare lojera te kesaj natyre, ky fati te jete thelbesor.

Si do tė vinte ty tė shkoje atje dhe tė eleminoheshe pėr 10 minuta si pasojė e fatit? Mos harro se tė sheh njė publik i tėrė, shokė e mikesha, tė afėrm etj...Ky pra ėshtė dinjiteti, qė ti nuk e dike, dhe qė pyet se "ē'hyn dinjiteti kėtu". Ai person qė vendos tė hyjė nė garė nuk ėshtė njė person rrugėsh, po njė person qė ia merr mendja tė hyjė, qė ka njohuri.

Une me beso nuk shkoj jo per paaftesi, jo per kete kompleksin e largimit ne fazen e pare, se kam kaq kulture sa te kuptoj qe nje loje 10 minuteshe nuk me ul vlerat para as kujt, sidomos para te panjohurve( te njohurit, miqte e mi e dijne e njohin kapacitetin cilido qofte ai).Nuk shkoj per nje arsye te thjeshte, qe une jam njeri emotiv, qe emocioni me ben te ndihem keq, ndaj ne jete , ne perjgithesi perpiqem tia kursej vetes emocionet e forta.Por keshtu jam une.Ka , fatmiresisht nder guximtaret( dhe guximtaret gjithmone fitojne), qe nuk i veshin vetes komplekse te tilla, por kapin cdo rast qe ne ajer.

Ai miku jot ku mundėsi qė tė jeni vetė ju . Ose je punonjės i kėtij emisioni dhe ke ardhur vėresh feedback-un e publikut. Lol. Unė jam vetėm nga pozita e shikuesit, as e ish pjesėmarrėsit e as nga pozita e tė brendshmit.

I fshehur pas nje nick name sic jam , nuk do ta kisha problem te thoja qe kam qene une ne ate emision dhe jo miku im, por ja qe jo, per arsyet qe te spjegova me lart.Nese ti je nga pozita e shikuesit....une jam nga pozita e nje adhuruesi te ketyre formateve te emisioneve, quiz, e qe i shoh sa here qe me jepet rasti ne cdo televizion qofshin.

Me thuaj cilėt emisione qė jepen aktualisht pėrdor kėtė mėnyrė shpėrblimi? Psh emisionet kuiz qė janė afėrsisht tė kėsaj forme e qė jepen te Rai, Mediaset, TV5 (kanal francez), dhe te njė TV amerikan pėrdorin shpėrblim me para. E ke pyetur se pse nuk japin mė lavatriēe e frigorifer? Sepse ka dalė demode, dhe siē e thash ngjan katunareske (sė bashku me rrotullimin e rrotullės). Fare mirė ēdo pikė mund tė konvertohet nė njė sasi parash. Mgjth kjo varet se si e sheh, unė mendoj kėshtu, qė ngjan shėmtuar.

Ju e keni pyetur ndonejhere veten pse ne tv shqipetare ende sot e kesaj dite behen nje numer i konsiderueshem emisionesh , ne formatet e konsumuara para shume vitesh ne tv te huaja?? Sepse ne fatkeqesisht nuk i kemi konsumuar akoma keto faza.Na u desh te kapercejme nga "Hit parade" e silvana braces, tek "Kutia e fundit " ( meqe te pelqen) , e keshtu nuk mundem te eksperimentojme, nese tregu yne eshte gati per kete hap. ne pergjgijen e meparshme ju permenda shembujsh emisionesh qe vazhdojne te operojne me kete forme te rrote ( la ruota della fortuna, ok-il prezzo e giusto etc etc, si dhe te cmimeve ne antyre-pergjithesisht RAI.

95% e pjesėmarrėsve tė kėtyre lojrave kanė emocione, dhe sipas teje 95 % nuk janė tė pėrshtatshėm pėr kėtė tip loje? Psh "kampioni" e shtyp i pari zilen pėrherė, pse? Sepse ka nja 7 herė aty dhe ėshtė ambjentuar, ndėrsa kėta tė tjerėt rrinė si huta ngaqė kanė emocione dhe e kanė pėr herė tė parė. Pyetjet qė nė shpi u duken tė lehta, nė studion duken sikur ēar janė. Pėr kėtė arsye duhet shmangur zilja.

Emisionet me kuiz nė tė gjithė botėn bėhen pėr zgjuarsi e njohuri, dhe jo pėr shkathtėsinė fizike. Pa pėrjashtim pėr emisionet e kėtij formati.

Emisionet quiz behen per tu argetuar njerezit duke luajtur, dhe loja ka nevoje dhe per shkathtesi( fizike thoni ju...po une nuk e cilesoj dot te tille, reagimin e shpejte qe duhet te beje truri per te urdheruar gishtin qe te shtype butonin :-)))

Epo ta ndėrrojnė, edhe ai tė hyjė nė short. Ai qė bėn pyetjet mund t'ia bėj tė lehta ose tė vėshtira kastile, dhe kjo s'ėshtė e ndershme. Psh mua pyetjet e karriges nr.1 mė dukesh pėrherė mė tė lehta se tė tė tjerėve.

Gjithmone e me shume po bindem qe pavaresisht morise se verjtjeve, nuk ju paska shpetuar emision pa pare.. kur te mos ndjek ndonje di ku te drejtohem per te pyetur si vajti loja...

Tung.
    J.W.[/QUOTE]
    terranovesca

Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Shoku, ēfarė kisha pėr tė thėnė e thashė, tė gjitha mendimet dhe sugjerimet qė kam pėr kėtė kuiz t'i tregova, tash tė takon ty tė kuptosh feedback-un. Nuk do tė vazhdoj mė tė tė citoj (komanda quote ), se do tė pėrsėris vetveten, dhe nuk pėlqen t'i shkruaj nga dy tre herė gjėrat. Edhe kapje personale me ty nuk dua tė bėj, kėshtu qė mirė u lexofshim ndonjė herė tjetėr. Nuk mund tė jenė mendimet e tua mė tė kėqija se tė miat, ose anasjelltas, pėrndryshe do t'i quanim me njė term tjetėr e jo "mendime". Pyetja qė ke shtruar ėshtė mbi "opinionet", dhe ato besoj se ti kam dhėnė me bollėk.

Kalofsh bukur

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-03-2007, 12:11
  3. FIKS FARE - Jo vetem nje emision televiziv!
    Nga DeuS nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 18-07-2004, 01:43
  4. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29
  5. Dhuna dhe seksi ne ekranin televiziv
    Nga Albo nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-02-2003, 17:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •