Faktikisht studioja ėshtė sa njė kuzhinė, publiku ėshtė shumė afėr konkurentėve dhe sugjerimet nga salla nuk mungojnė, pavarėsisht se ne nga shtėpia nuk dėgjomė gjė. Ėshtė e vėrtetė qė edhe italianėt kanė publik sė sallė, po ata kanė alamet salle, si fushė futbolli (publiku ndodhet larg konkurrentėve), ndėrsa Vizioni + ka "sallėn" sa dhoma ime. Nėse duan tė bėjnė diēka tė bukur, ta bėjnė seriozisht duke marrė parasysh ēdo shpenzim. Emisionet dinjitoze ngelin nė kujtesėn e publikut
Me riskun qe te dukem i bezdisur, me duhet te te pyes edhe nje here "shoku"( meqe kete paske menyre te lehte komunikimi), nga i di permasat e asaj studioje.Jir bej jkrahasimin em studiot ne cilindo tv shqipetar, them me bindje qe pershtypja qe te krijohet eshte se studio e eurekes eshte nder me te medhate.Nese dhoma jote ka keto permasa...komplimentet e mia( po imagjinoj nderkohe c'permasa duhet te kene dhoma e gjumit dhe banjua)
Ndėrsa sistemi me katėr konkurentė ėshtė i panevojshėm, pėr 10 minuta njė konkurent lė garėn, dhe kjo nuk ėshtė dinjitoze pėr tė (shumė veta nuk shkojnė nė emision ngaqė kanė frikė nga njė eleminim "tupėrues" i shpejtė - njė set pyetjesh si ai i fazės sė parė nuk mund tė pėrcaktojė zgjuarsinė e njė personi).
A eshte dinjitoze? C'hyn dinjiteti ketu? Ajo eshte gare dhe ne gare nuk ka rendesi nese humbe se te rreshkiti dora nga butoni, apo tu zhveshen kepucet nga mesi i vrapit.Eshte xhungel... dhe ne xhungel mbijeton me i miri, me i forti, me i zgjuari me i shkathti. Ajo qe kam kuptuar une nga ky emision , eshte qe nuk mjafton te kesh shume dije, te jesh me i zgjuari per te fituar. Duhet nje kompleks elementesh qe te arrish me te miren.
E mira ėshtė qė konkurrentėt tė pėrzgjidhen nga njė minikonkurs para programit dhe qė tė mos shfaqet nė ekran.
hahah...po ku e dini ju qe nuk behet nje gje e tille? Mos punoni gje ne vizion plus dhe nuk po doni te na e thoni?? Miku im qe mori pjese ju nenshtrua nje testimi, paraprak, ( me c'me tha nja 20 pyetje nga fusha te ndryshme), qe e kaloi me sukses
Ndėrsa shpėrblimet duhet tė jenė me para (sado pak), por jo shpėrblim katunaresk me web-kamer e lavatriēe. Askund se kam parė kėtė metodė. Ajo vėrtitja e rrotullės ngjan shumė keq.
Jeni i sigurt qe nese luani ne ate emisioni dhe ne fund te tij nese keni fituar shkoni ne shtepi me nje frigorifer, nje lavatrice dhe mp3 player...nuk jeni me i lumtur se sa te merrni 100-200 euro ne fund( kurre nuk ka patur me shume cmime ne emisione te tilla ne shqiperi) Nuk e keni pare kete metode thoni? Atehere bindjen e pak me parshme se jeni njohes i mire i televizionit, e paskam patur te gabuar. ju siguroj se jane shume emisionet e huaja qe e kane perdorur kete metode.. qe nga rai ( qe i vendoste edhe fizikisht ne studio lavatricet e frigoriferet , mbaj mend nje Magali rrumbullak) e deri ne mediaset...etj .
Shoku sa i shkathėt je, tregohet kur ndodhesh nė shpinė tėnde, dhe jo kur je para tre kamerave. Emocionet televizive nuk tė lėnė tė tregosh shkathtėsinė tėnde.
Gara eshte per me te fortet. Shkathtesine ne shtepi mund ta tregosh kur dhe si te duash, por nese te pelqejne sfidat duhet te provosh se si reagon nen presion, nen emocionin e kamerave dhe te cmimeve qe te presin.Nese emocionet nuk te lene te tregosh shkathtesine..atehere nuk ben per kete lloj emisioni, por ky eshte problemi yt, jo i formatit te lojes.
Ai miku jot ja paska fut kot. "Kampioni" fuqi ka nja 7 herė qė ulet nė tė njėjtin pozicion, dhe pėr ēudi i bien pyetje mė tė lehta se tė tė tjerėve.

Krijoni Kontakt