Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Ndonje sugjerim per intervenim koronarografik ne Tirane

Pikerisht para 30 dite, babai im pati nje sulm ne zemer(Infarkt regjional).
    Pas intervenimeve te domosdoshme dhe analizave si: EKG, EHO dhe te tjerave me radhe, qe i beri ne Prishtine, ku ne te njejtin spital qendroi 14 dite, mjeket - kardiologet i preferuan gjithsesi qe ta bej KORNOGRAFINĖ.

Dhe pas shume sygjerimeve nga miqe , shoke etj , qe disa i thonin, qe at' ta beje ne Prishtine, Gjakove, apo edhe ne Shkup, Ai mori vendim qe KORNOGFRAFINE gjithsesi ta beje ne TIRANE, kjo per nje arsye te vetme, sepse Besimi i tij eshte pikerisht qe ta beje ne Tirane dhe pika tejter, qe eshte, etiko-morale dhe mund te themi edhe materiale, qe ato te holla pasiqe konsiderohet per nje shume relativisht te madhe per standardin tone prej 1000 ku aty rreth sillet shuma vetem per KORNOGRAFI, e ne rast intervenimi me stend, ajo shume mund te shkoj deri ne 4000 Euro..., pra then thjesht keto para t'i jepen doktoreve shqiptar.

Pa keqkuptime, fatekqesisht, ketu ne Kosove, mjekesia koronare eshte ne fazat e filimit te saj , ku mungon profesionalizmi dhe lindin dyshime te shumta... pastaj qe eshte edhe shume per te ardhur keq edhe eshte materializuar aq shume, sa qe: shume njerzeve iu ka humbur besimi dhe ne ket pike, humb etika morale mjekesore, sepse keta , nuk po e pergjithesoj, por vetem e vetem, per 'i marur leket dhe pastaj, nuk jep askush pergjegjesi..... eshte per tu habitur por eshte e veretet.....
    Per Shkup, ne ket rast nuk po diskutojme..

Me falni qe e zgjata dhe shume faleminderit per durimin.

vetem edhe ca fjale:

Problemi qendron ketu... po e shtrojme ne forme te pyetjes dhe ndihmes nga ju te nderuar anetar te ketij forumi...
    Sigurisht nga ju dikush, apo nga te afermit tuaj ka pasur problem te tille, IU lutem me gjith respektin qe kemi per ju, qe te na kshilloni, informoni, per cdo detaj dhe pasi qe tani babai eshte duke e pritur pasaporten ai, pritet qe edhe 7 dite me se shumti te niset per Tirane...
    IU lutem, per cdo keshille tuajen: te kush te drejtohemi, te cili KArdiolog ( fjala eshte per spitalin "Nene Tereza", pasi qe eshte me i lire, ashtu thuhet kendej se paku...

Me nje fjale, te nderuar anetar, me kshilloni per te gjitha qe dini....

IU LUTEM!

Gjitha te mirat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miki_al2001 : 10-04-2008 mė 04:45

Momderator te nderuar , a ka mudnesi qe kesaj teme, t'ia nderroni titullin, sepse po mendoj se lexuesit gjegjesisht debatuesit rreth kesaj teme dote mendojn se eshte fjala per ndihme materiale ndersa une nuk e kam pas mendimin tek ndihma ne para por une kam kerkuar ndihme morale dhe sygjerime rreth kesaj teme
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Absolute,

mesa di une, une tirane, eshte nje klinike turke per zemren e cila kryen nderhyrje te tilla, dhe ndodhet ne spitalin ushtarak, dhe duhet te jete shume me e mire se e pitalit civil te tiranes.

me duket se ka edhe nje site ne internet, po e gjeta do ta postoj ketu.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faleminderit shume Xhuxhumaku, cdo sygjeirm keshille eshte e mireseardhur.
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

O moderator te nderum, a kurrsesi nuk po mundeni me nderuar titullin e kesaj tema, sepse anetaret, sigurisht se po mednojne qe po kerkoj ndihme materiale dhe nuk po e lexojne fare..
    nese mundeni, bejeni keshtu:

Cfar me sygjeroni per intervenimin kornografik ne Spitalin e Tiranes?!

faleminderit

Tema tė Ngjashme

1. K. Frasheri: Ismail Kadare, i subvencionuari i diktaturės
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 16-10-2011, 08:32
  2. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  3. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  4. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  5. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •