Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga BlerinaL Lexo Postimin
    realiteti eshte i hidhur?
    Une do thoja qe e hidhura inspiron me shume, prandaj ndoshta shpeshhere krijimtaria te jep pershtypjen e nje realiteti pak me te deformuar se sa realisht eshte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378

mos i merr leket e gjetur pertoke
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    dhe mbi te gjitha thuaji JO "perdhunimit" te kafsheve duke ju prere thonjte !

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Prej nga je ti z. Metbala?
    Pėrshėlndetje z. Baptista, e keni nė profilin tim, mbi tė gjitha, jam, nga Rahoveci, Kosovė...

Pėrshėndetje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2009
    Postime
    20
    bariu i mire e le kopene per te gjetur delen e humbur.
    :D:D:D:D:D

e lumtur, mbase.... Maska e _bliss_
    Anėtarėsuar
    08-05-2007
    Vendndodhja
    neverland
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    Citim prej Thom Yorke : Nuk asnje gje te keqe me kompjuterat. Ne fund te fundit ata gjithmone mund ti thyesh thjesht me nje cekic. Problemi eshte se duhen ca me shume njerez qe te jene te gatshem te mbajne nje cekic afer !

OK Computer, une te them ok ty. Skam asnje problem me ty, por me mire ti sqarojme nja dy gjera si burri-burrit.
    Pike se pari mos u frikeso prej njerezve qe te perdhunojne gjithe diten dhe pastaj te shajne, eshte fobi e shekullit kjo, vjen dhe iken vete.
    Se dyti po ta bej shume te qarte : nese mendimet qe hedh tek ty i ndan me shoke te tjere pa lejen time...heh...je i vdekur computer...je thjesht i vdekur
    Shiko se kam dhe dicka tjeter. Une te them ok ty sepse ti vetem me degjon, une urrej te me flasesh, prandaj nese te shkrep ne koke te me flasesh ndonje dite...ti e di...une e kam cekicin afer !
    OK Computer ? ( kompjuteri spergjigjet )

Po ne rast se kompiuteri fillon te flase nepermjet teje, ē'ndodh? Ironikja eshte se nuk do dihet se kujt do ti bjere ēekiēi: kompiuterit, ty, atij tjetrit apo atij tjetrit?
    Live as you were to die tomorrow and learn as you were to live forever...!

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga _bliss_ Lexo Postimin
    Po ne rast se kompiuteri fillon te flase nepermjet teje, ē'ndodh? Ironikja eshte se nuk do dihet se kujt do ti bjere ēekiēi: kompiuterit, ty, atij tjetrit apo atij tjetrit?
    Une qelloj me cekic, pra cekici nuk qellon dot pa mua.
    Ne kontekstin e bisedes : une kam cekic, pra une ekzistoj !

Anėtarėsuar
    08-05-2007
    Vendndodhja
    neverland
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    Une qelloj me cekic, pra cekici nuk qellon dot pa mua.
    Ne kontekstin e bisedes : une kam cekic, pra une ekzistoj !

Pra, kur ti thua mua dhe une nenkupton veten tende fizike? Nuk e di ne po te kuptoj qarte... Po, fizikisht ti ke nje ēekiē dhe po, ti egziston po fizikisht por une po i referohesha veteve te tua qe nuk jane fizike por vetem sa perdorin trupin tend per te vepruar. Ne kete kontekst une po hidhja fjalen per rastin kur edhe nje nga vetet e tua kompjuterizohet dhe vepron po nepermjet trupit tend me ēekiē ne dore. Ke do godase valle kjo vete?

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Po neqoftese une te them se keto "vetet" e tjera te mia ( duke e marre te mireqene se kam ) , kane pafund mundesi per tu ndjere te plotesuara ( sipas specifikave te seciles )
    Psh nje "vet" eshte kur degjon muzike, nje tjeter kur shkruan, takon djalin e halles se xhaxhait nga fshati qe te puth 4 here, masturbon, dashuron, peshtyn, udheton, pastaj e takon serish djalin e halles se xhaxhait, i pret koken nje gjeli per vit te ri, pi kafe te lagja, pi vere te meduza , flet ne derrase te zeze, e ben derrasen te bardhe....

Pra nese keto "vetet" kane kaq shume mundesi ku te shprehen dhe te plotesohen ( edhe binomi kompjuter-cekic mund te jete nje prej rasteve ), ty pse te shqeteson pikerisht ky i fundit ?

Anėtarėsuar
    08-05-2007
    Vendndodhja
    neverland
    Postime
    19
    Po si te ta them une ty... u kapa pikerisht me ate vete meqe ti nuk the ne fillim se ne rast se gjeli fillon FLET, bertet, rebelohet, kalon krize nervore kur ti po behesh gati ti presesh koken, ti do ta godisje me ēekiē (ne kete rast do qe dhe nje vdekje me e lhte per gjelin besoj, me e menjehershme se prerja e dhimbshme e qafes )

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •