Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Sic mund ta keni vene re zoti Agim, kete teme e shfrytezoj vetem per pjeseza te vogla qe me vijne si inspirim i momentit, prandaj edhe postimet me njeri-tjetrin nuk kane nje rrjedhe llogjike dhe te percaktuar.

Ju falenderoj sepse jeni i vetmi deri tani qe me keni bere shoqeri ne mendimet qe hedh ketu !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    Citim prej Thom Yorke : Nuk asnje gje te keqe me kompjuterat. Ne fund te fundit ata gjithmone mund ti thyesh thjesht me nje cekic. Problemi eshte se duhen ca me shume njerez qe te jene te gatshem te mbajne nje cekic afer !

OK Computer, une te them ok ty. Skam asnje problem me ty, por me mire ti sqarojme nja dy gjera si burri-burrit.
    Pike se pari mos u frikeso prej njerezve qe te perdhunojne gjithe diten dhe pastaj te shajne, eshte fobi e shekullit kjo, vjen dhe iken vete.
    Se dyti po ta bej shume te qarte : nese mendimet qe hedh tek ty i ndan me shoke te tjere pa lejen time...heh...je i vdekur computer...je thjesht i vdekur
    Shiko se kam dhe dicka tjeter. Une te them ok ty sepse ti vetem me degjon, une urrej te me flasesh, prandaj nese te shkrep ne koke te me flasesh ndonje dite...ti e di...une e kam cekicin afer !
    OK Computer ? ( kompjuteri spergjigjet
    )
    hahahahahahahhahhha

komplimente prato, me pelqeu shume kjo... eshte kaq aktuale per lirine e fjales se lire ketu ne Shqiperi... pse jo... aktuale edhe per xhunglat virtuale....

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Degjome mire ti bukurosh :
    Ti mund ta marresh ciften, veri dhe nja dy fisheke dhe dil per gjueti arinjsh polar. Kujdes te mire-mberthehesh, ngri kapucin dhe merr shenje !
    Ti nuk ke faj. Ti je gjuetar. Ti do buke. Se c'dreqin ke qe e kerkon buken te arinjte polar une nuk e di por kjo eshte pune per ty, ti do buke.
    Une nuk shqetesohem. Arinjte nuk shfarrosen nga nje gjuetar i rendomte.
    Por nese hap deren e shtepise nje dite dhe cdo gje e shoh te permbytur ne uje, dhe shtepine time nje ish kub hermetik tashme i prishur nga hapja e deres ne mes te detit, kjo do te thote qe ti sdo kesh me se cfare te gjuash. Mua kjo me shqeteson !

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Ooh, c'thumb i forte, Pratolini! Me mire po mar llastiqet per gjueti dhe ca guricka qe dhe lepurin gudulisin!!! Vrasjen e ariut polar po ja le kohes se shkrirjes se akullnajave!!!

----------------------------------------------
    Nėse kthimi prapa vėrtet ėshtė njė budallallėk, mos duhet qė ecja pėrpara tė jetė njė ēmenduri?!(E.SH)

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Profesori me gjyslyke te thyera filloi te nxjerre peshtyme prej gojes.
    Bla bla blaaaaa bla blu bli blaaaa- bertiste ky
    E mbeshteti nje djalosh me floket me vije anash, model 59
    Blu bli blooo bla bla bla bloooo - tha dhe ky
    Duartrokitje ne salle. Ekstaze. Dikush u perlot. Nje tjeter i perplaste duart ne menyre te tille qe zhurma te ishte sa me e madhe, dukej sikur kishte kater duar. E filloi nje standing-ovation pastaj, e pa na i cuan ca buqeta me lule ktij profesorit qe lere lere, gjithe ngjyra ishin. Kryetari akdemise ishte i papermbajtur, hidhej e perdridhej si ndonje djalosh ne pubertet. Filluan ti brohorasin emrin. Salla oshetinte.
    Kur ja...del nje djalosh me fytyre te merzitur, nga ata te pakenaqurit e kudondodhur ( sepse gjithmone del nje i tille, edhe hollywoodi e ka kuptuar kete ). E pra ky merr mikrofonin, i hedh nje veshtrim salles dhe thote qete qete :

Mire mo profesor, ju bukur folet per modernizmin. Po a nuk ju duket se keto brockulla nuk na vlejne me ?? Jetojme ne kibernetik !

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Sot me shume se kurre ndihem grek i lindur ne Serbi. Gjyshen kam deshire ta kem kineze dhe gjyshin rus. Ndoshta eshte thjesht patetizem prej nje arketipi te pare qe me trashegohet, kete nuk e di. Por mjaftohem te them qe kryqezimi i venave me bashkon leng te kuq dhe blu prej lekure te bardhe apo te zeze dhe deshira per ta shfaqur ndoshta permban ne vetvete rrezikun per te mbajtur mbi supe goditje cekicesh. E ndersa duke skermitur dhembet prej 1000 kamxhikeve te burgjeve dostojevskiane, une do bertas : Kulti eshte i individit, jo i shtetit or budallenj !

Ej zoteri, mua nuk me therret njeri shqiptar. Une jam Pratolini !

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Pratolini,

Me pelqyen shkrimet. Permbajne kujtime te nxjerra prej arkivave te egos njerezore me te gjitha nen-ndarjet e saj. Urime.

Pershendetje,
    R.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    -...
    -pra ti e di c'fshihet pas terrorizmit ne bombei?
    -...
    -dhe kush ishte shkaku i luftes ne irak?
    -...
    -ti pretendon se lufterat boterore te shekullit te kaluar mund te ishin shmangur fare lehtesisht?
    -...
    -ajnshtajni e shekspiri ishin sharlatane?
    -...
    -xhordano bruno, galilei, kolombi, da vinci po ashtu?
    -...
    -njelloj si muhamedi, jezusi e buda?
    -...
    -helena nuk ishte shkaku i vertete i luftes se trojes?
    -...
    -ezopi ishte pijanec dhe gjithcka e lene nga brezat para nesh vec nje perralle e vobekte nga e kaluara?
    -...
    -po Zoti, Zoti e di se c'eshte?
    -...
    -por nuk do te na e thuash se do ishte fundi i tmerrshem i gjithckaje?
    -...
    -e c'mund te vrasesh ti or truthare, ti i vdekur ke dale nga barku i sateme. ik tani se nuk kam me kohe per ty e kam nje qerre me vrasje per te hetuar.
    -...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Agim Metbala Lexo Postimin
    Me respekt, ia ke qėlluar milimetrikisht - prapė mendoj pėr ata qė vijnė, shohin e largohen nė heshtje!

Agim METBALA
    Prej nga je ti z. Metbala?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    realiteti eshte i hidhur?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •