Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    38
    Citim Postuar më parë nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Nga pergjigjet e tua lumee, kuptoj se kjo vajze eshte burgosur brenda ndjenjave te saja.
    Pafuqia e saj per te thene "JO" ne forme te prere dhe definitive, i ka lene te kuptoj djalit se tashme si do qe te ndodh ajo eshte nen kthetrat e tij dhe ai ka mundesi t'a manipuloj ate lehtesisht.

Pyetjes time; nese ne keto 2 vite prinderit jane ne dijeni, ti nuk i ke dhene akoma pergjigje.

Lumee, te keshilloj hapur.

Eshte mjaft e rendesishme qe motra apo shoqja juaj te marre mbeshtetjen e te rriturve.
    Lenia ne hije dhe mbyllja ne vetvete, e paperkrahur nga njerezit e afert e te dashur, mund t'a rrezikoj seriozisht shendetin dhe jeten e saj.
    Pozicioni yt ne kete histori eshte gjithashtu shume i rendesishem. Ti mund te jesh nje "ure lidhese" e saja me te tjeret.
    Une mendoj se ajo ka frike te shpreh historine e saj, ndoshta sepse mendon se kjo mund te gjykohet.

Nese kjo vajze ne rrethin familjar ka nje "njeri te rritur" te cilin e vlereson dhe i beson me shume se te tjeret, une mendoj se duhet ti shprehet pikerisht atij.
    Nese nuk ekziston, te takon ty te shprehesh ne emer te saj me nje person te familjes te cilit i beson.
    problemi eshte se ajo nuk deshiron te bisedoi me askend per lidhjen e saj me ate djal. para nje kohe te gjate ajo dhe une kemi qene shoqe shume te mira per qdo gje ajo me tregonte por me jo tani ajo ka ndryshuar.
    herene kaluar qfar kam mundur te verej ka qene se kur ajo eshte ndar nga i dashuri ajo nuk ka qene ne gjendje ta kontrolloi vetveten dhe une qellova aty me motrene saj me te vogel. motra e saj u mundua qe ta qetesonte por ajo nuk donte ta degjonte dhe e largoi nga dhoma, me shkoi mendja mua qe te shkoi tek ajo por thash se mos po sillet edhe me mua ashtu ndoshta edhe me keq se me motren e saj, por jo ishte krejt e kunnderta qendroia me te ne nje dhom dhe flisnim dhe ajo me degjonte me vemendje por nuk die nuk i kishin lene pershtypje fjalet e mia pastaj, tani jan prap bashk nuk po die....

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    nëse vërtet e ke shoqe... prezantoi noi mashkull si me koincidencë, që ti japi dhe interes

të nesërmen thuaj që ai djali më kërkoj të kontaktoj me ty... e studio reagimin

ajo mendon se pa kët palloshin... jeta do jet shum e vështirë,

tipike e femrave n'përgjithsi n'fakt...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    38
    Citim Postuar më parë nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Nga pergjigjet e tua lumee, kuptoj se kjo vajze eshte burgosur brenda ndjenjave te saja.
    Pafuqia e saj per te thene "JO" ne forme te prere dhe definitive, i ka lene te kuptoj djalit se tashme si do qe te ndodh ajo eshte nen kthetrat e tij dhe ai ka mundesi t'a manipuloj ate lehtesisht.

Pyetjes time; nese ne keto 2 vite prinderit jane ne dijeni, ti nuk i ke dhene akoma pergjigje.

Lumee, te keshilloj hapur.

Eshte mjaft e rendesishme qe motra apo shoqja juaj te marre mbeshtetjen e te rriturve.
    Lenia ne hije dhe mbyllja ne vetvete, e paperkrahur nga njerezit e afert e te dashur, mund t'a rrezikoj seriozisht shendetin dhe jeten e saj.
    Pozicioni yt ne kete histori eshte gjithashtu shume i rendesishem. Ti mund te jesh nje "ure lidhese" e saja me te tjeret.
    Une mendoj se ajo ka frike te shpreh historine e saj, ndoshta sepse mendon se kjo mund te gjykohet.

Nese kjo vajze ne rrethin familjar ka nje "njeri te rritur" te cilin e vlereson dhe i beson me shume se te tjeret, une mendoj se duhet ti shprehet pikerisht atij.
    Nese nuk ekziston, te takon ty te shprehesh ne emer te saj me nje person te familjes te cilit i beson.
    pershendetje
    sa per pyetjen se a jan ne dijeni prinderit, babai i saj e din vetem se keta dy jan duke kaluar dhe ai eshte kunder kesaj lidhjejese pse nuk eshte i familjes se mire ai djali kurse nena e saj e din rastin e saj si dhe e ka gjetur ne ato raste kur ka tentuar te bej vetvrasje, e merzitur eshte tej mase por nuk po ka qka te bej sepse ajo vajz nuke degjonaskend se pse ajo vetem thot "une e die se qka po bej".
    Ajo nuk flet me askend lidhur me rastin e saj sepse ai djali ja ka mbush mendjen qe per te te ekzistoi vetem ai e askush tjeter.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga lumee Lexo Postimin
    pershendetje
    sa per pyetjen se a jan ne dijeni prinderit, babai i saj e din vetem se keta dy jan duke kaluar dhe ai eshte kunder kesaj lidhjejese pse nuk eshte i familjes se mire ai djali kurse nena e saj e din rastin e saj si dhe e ka gjetur ne ato raste kur ka tentuar te bej vetvrasje, e merzitur eshte tej mase por nuk po ka qka te bej sepse ajo vajz nuke degjonaskend se pse ajo vetem thot "une e die se qka po bej".
    Ajo nuk flet me askend lidhur me rastin e saj sepse ai djali ja ka mbush mendjen qe per te te ekzistoi vetem ai e askush tjeter.
    Ajo paska nevoje per nje dush te ftohte me duket. Me ato qe thua ti lumee ajo po me duket nje femer shume egoiste.Mendon vetem per veten e saj dhe nuk do t'ja dije se sa po vuajne njerezit qe e duan .Cfare kujton ajo,se vetem ajo po dashuron dhe e dashurojne apo vuan nga dashuria.E keqja eshte se ajo nuk pranonka as ndihme.Ajo ka nevoje te shoh se rreth e perqark ka plot njerez qe e duan dhe e respektojne njeri-tjetrin dhe ajo s'po ben gje tjeter vecse po humbet periudhen me te bukur te jetes se saj .E di cfare ,s'po me vjen me keq per te .Kur ajo nuk do dhe respekton veten e saj pse duhet ta bej i dashuri?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2009
    Postime
    10

Smile tung

Citim Postuar më parë nga lumee Lexo Postimin
    ju pershendes te gjithve.
    kam nevoi per ndihm jo per vete po per shoqen time. Kam nje shoqe e cila eshte ne lidhje me nje djal qe dy vite, por problemi eshte se mbrenda ketyre dy viteve keta kan pasur probleme te shumta si dhe ndarje te shumta. Sa jan ndar e sa jan bashkuar. Ne te gjith i kemi thene qe ti jep kesaj lidhjeje fund e mos ti kthehet më sepse ai djal nuk e don ate , ai e kerkon ate vetem per interes sahere qe ndahen kjo ju lutet qe ai ti kthet asaj, e ai vetm luan em te here ashtu e here keshtu. Por me e keqja eshte se sahere qe eshte ndar ajo nga ai e ai i ka thene se nuk ka em kthim kjo ka tentuar t ebej vetvrasje . ne te gjith i flasim e sidomos qe te ndahet por ajo nuk don te degjoi.

nuk dim me se qka te bejm , prandaj po ju lus juve (psikolog) si dhe anetaret e ketij forumi qe te me ndihmoni lidhur me ekte rast se ajo ka ndryshuar plotesisht nuk eshte me ajo qe ka qene. Per te ekziston vetem ai edhe pse ai nuk e don e ne te tjeret jo.
    prandaj ju lus qe te me ndihmoni qka te bejme????

me gjith respekt: lumee
    spari te pershendes
    lume une te kisha propozu qe mos ti thuash shum her se edhe asja ju behet kompleks por qeshe edhe mundoju gjithnje te ja lagosh me lloj lloj supozimesh
    dhe tek e mramja nuk qena e re qe ta mesosh dhe qe ti rrish aq shum afer ne te ben qka te doj por vetem se jet me te nuk ka se ai nuk e dashka e as nuk
    paska kurfar rrespekti dashuria eshte dashuri gjdo dit me fjal te bukura e me fjal te embela dhe prap po kemi ndonje her probleme e leje ma veq me te keqija
    te pershendes e besoj se do te largohet shum shpejt tung tung

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  2. Kërkoj shoqen time nga Tirana
    Nga EltonNY në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-11-2006, 03:01
  3. Lutje për Muslimanët
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59
  4. Kerkoj ndihme ne emrin e nje aktoreje..
    Nga shkodrane82 në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 05-05-2005, 01:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •