Shqiperi eshte edhe Cameria
Pėrshėndetje renea. Vėrtet paske bėrė punė tė mirė. Me kėto foto mė ke kthyer disa vite prapa, gjegjėsisht nė kohėn kur kam shėrbyer si ushtar nė Ohėr dhe pastaj edhe nė Manastir. Kėto foto mė kthyen prapa sidomos nga mbishkrimet qė pashė: ende mbishkrime nė maqedonisht - me alfabetin cirilik, por s'di aso kohe kishte shumė "stokovna kuka" ( stokovna kuqa)! Tash nuk e pashė asnjė.
Po kėto fotografi pastaj m'i kthyen kujtimet kah Manastiri, pikėrisht m'i kujtoj castet kur nė orėt e lira lėshonin muzikė pėr ushtarėt dhe shpesh kėndohej njė kėngė pėr Manastirin nė maqedonisht, dhe pėr habi nuk i paskam harruar nja dy tri vargje tė kėngės:
Bitola, moj roden kraj
jas te sakam,
za tebe peam!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 22-04-2011 mė 19:59
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Faleminderit projekti21, stokovna kuqat tash kan marr tjera emra, Shkupi ka ndrru shum nese ske qen me gjat koh, ke edhe nje tem per Ohrin kam sjell disa foto , ne Manastir skam qen , ndoshta do te shkoj se shpejti te shof ckemi andej, ne qytet ke rreth 3-4 mij shqiptar.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Renea : 23-04-2011 mė 03:52
Te lumt Renea,20 orė nė dit i kaloj neper Ēarshi dhe Qender,mirpo kur i shof kėta fotografi me duket Shkupi ala ma i bukur,
Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.
Rena foto fantastike ,edhe sko faj getomental kur e shof ne fotografi duket edhe me i bukur bile
me i bukur se Parizi i xhenetit ;ahhahah shum arab keni ju atje xhenet,iasha para nje jave pariz
me duk si maroko erdha shum te huaj..........
Faleminderit kriko-38 dhe getomental , ja disa foto speciale per ju dhe per tjeret nga carshija e vjeter:
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Renea : 23-04-2011 mė 13:21
Renea flm, per ket foto te dyte e shof gazi baben ne paska mar malli ku edhe jam lind ne cat lagje, edhe tre muj kismet jemi shkup..........
Renea ma paske fotografu Shpijen nmaje tgazibabes,ahaaaaa.
Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.
sps kriko.
Pamje drejt Cairit, tek fotoja e dyte ne prapavi esht mali i Karadakut dhe fshatrat posht tij duken pak.
![]()
Krijoni Kontakt