Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151

Kam nje shqetsim shendetsor !

[B]Qe dy dit kam dhimbje ne anen e majt ne vendin e turpshem ne organet gjenitale po e perseris vetem ne anen e majt qe dy dit, qka me keshilloni ju.
    Flm per mirkuptim

Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    [B]Qe dy dit kam dhimbje ne anen e majt ne vendin e turpshem ne organet gjenitale po e perseris vetem ne anen e majt qe dy dit, qka me keshilloni ju.
    Flm per mirkuptim
    Urgjent te shkosh tek mjeku. Te kerkosh te beje palpimin e testikulave. Radiografine dhe ekografine e tyre. Theksoj ekografine sepse nganjehere radiografia nuk tregon gjithēka.

Ne kemi nje rast ne familje qe sapo ėshte operuar nga nje tumeur i testikules. Eshte 25 vjeēar. Askush nuk pati menduar apo paramenduar se nje gje e tille mund te arrinte, por ja qe ndodhka. Te kishim bere perkujdesje medikale te meparshme ndoshta do s'do kishte qene i nevojshem operacioni.

Ia vlen me mire ca analiza te teperta. Nese ka dicka serioze te zbulohet sa me shpejt. Nese jo, me mire nje shpirt i qete.

Mungesa e kontrollit mund te kete pasoja me te renda me pas. Nje kapje e shpejte e ēdo semundje sjelle shanse me te shumta sherimi.

Si dhe kerko materiale ne googel mbi dhimbjet ne organet gjenitale.

Ky eshte mendimi im.

Elna!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 06-04-2008 mė 17:50

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Flm per mirkuptim
    cfare keshill pret ti alruist
    shko shiko doktorin, the sooner the better
    dhe inshalla s'eshte dicka e keqe
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Flm per mirkuptim
    Altruist ka shume shkaqe qe mund te japin dhimbje.Mund te kesh testicular tortion(perdredhje e kordit spermatik )qe pengon furnizimin me gjak te testikulit dhe kjo kerkon nderhyrje te menjehershme dhe ka dhimbje po te tmerrshme ,
    mund te jete inflamim i epididimisit,qe poashtu shoqerohet me shume dhimbje,mund te jete mbledhje e nje sasie uji per reth testiculit(hydrocele) qe je dhimbje por jo shume te madhe,mund te jete tumor qe poashtu jep dhimbje por jo shume te madhe,mund te jete varicocele qe zakonisht ndodh ne anen e majte (aty ku ke ti ankese) sepse vena e majte testiculare nuk zbrazet direkt ne vena kava por ne renal vein.Pra sic e shikon ti duhet patjeter te vizitohesh.nje eko e testeve do te kryente shume pune.Gjithe te mirat dhe sherim sa me te shpejte.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Flm per mirkuptim

Vreji men anes djathte qe mos t'jesh pa gjo fare te pakten.

Feniks. Maska e niktironci
    Anėtarėsuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Mos bej pyetje neper forume, por mbathja drejt e ne URGJENCE.
    Pac fat.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •