Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 66
    i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Pushtuesi largohet vetem më LUFTË(Forcë)

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    edhe ne Robëri mundë te fitohet DITURIA e cila na nevojitet per ta bërë Luftën per LIRI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Paqja do ta shkaterroj njerzimin

do vij dita qe do te shperblehet humbesi i gares dhe jo fituesi saj,

ai qe fiton vendin e pare ne garat e lojrave olimpike do denohet per racizem , kurse ai i vendit te fundit do duartrokitet e shperblehet me medaljen e davidit

i/e regjistruar Maska e tare bakiri
    Anëtarësuar
    21-08-2008
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Sa jetë e bukur ishte kah fillimi i shek. 20.

Gratë e kalonin kohën nëpër sallone të mëdha, duke lozur ballo, hanin gjellërat gjithë naze, mund të kesh parë dhe në Titanik çfarë jete ishte atëherë.

Dhe kur e pritën më së paku filloi Lufta e Parë Botërore.

po u kthye prap ajo dite alibaba do luftojme , por prape do ishte me mire kur te luftonim mos te kishim armiq vellezerit tane ( arvanitasit ) por ne krahun tone qe te jemi me te forte .
    gjithmone i zgjuari dhe gjakftohti fiton ne cdo aspekt , si ne lufte dhe ne politike .
    Lume Shqiperia qe na ka ....

Anëtarësuar
    21-08-2008
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga sabah08 Lexo Postimin
    Lufta eshte ajo qe mban lart moralin e nje kombi.Vini reo ben kaq kohe qe amerikanet po luftojne aq me teper ne vende te ndryshme te botes dhe morali i popullit amerikan eshte mjaft i larte.Sdiskutohet qe ka pas edhe viktima,por nga keto luftra amerikanet pervec perfitimeve ekonomike qe i kane dhene shtetit dhe bashkekombasve gezojne respekt dhe reputacion kudo ne bote.Tani te vijme tek deshira e te pareve tane:bashkimi i te gjithe shqiptareve ne nje shtet kombetar.Po kjo deshire nuk realizohet vetem me lutje ndaj zotit.Terioret shqiptare qe akoma ndodhen nen administrimin maqedon,malazes,serb edhe grek mos mendoni se mund te kthehen me kerkesa ne menyra paqsore.Shqiptaret qe jetojne ne keto troje duan nje ore e me pare ti bashkengjiten trungut te shtetit shqiptar po kush i len se.Pra ketu duhet menduar strategjia qe duhet ndjekur.Duhen zgjedhur format e presionit dhe aleatet per realizimin e ketyre hapave te bashkimit mbarekombetar.

po provojeni dhe merini me lufte atehere . te shikojme se si do i vij fundi ksaj ceshtje .
    sikur te ishim si Amerika !!??
    sikur te kishte halla k..oqe do i therisnin xhaxha.....

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Sa për Ballkan SHBSH( të bashkuar )jemi më te forte se SHBA
    Sidoqoft nuk lirohen trojet tona te okupuara më Paqë as me dialog e Kompromis etj

i/e regjistruar Maska e sabah08
    Anëtarësuar
    06-11-2008
    Postime
    196
    Citim Postuar më parë nga tare bakiri Lexo Postimin
    po provojeni dhe merini me lufte atehere . te shikojme se si do i vij fundi ksaj ceshtje .
    sikur te kishte halla k..oqe do i therisnin xhaxha.....
    Edhe asaj pune do ti vije rradha,por se pari do te zhdukim nga rrenjet internacionalizmin proletar qe eshte ngulur thelle ne mendjen e disave si dhe kozmopolitizmin e pushtetareve kuklla qe jane kthyer ne servile te diplomacise evropiane.Dihet se sa e do evropa shqiperine(bukur e ka shkruar i madhi At Gjergj Fishta tek Lahuta e Malcis).Do te bindim politiken shqiptare qe si kudo edhe ajo ne themel te saj te kete paresore zgjidhjen e ceshtjen kombetare shqiptare.Koha tani po punon per shqiptaret,po qe se nuk do te shfrytezojme konjekturat e krijuara,femijet tane ,brezat qe do te vijne do te na urrejne dhe do te na akuzojne per tradheti kombetare.Ne nuk kerkojme asgje me teper se ajo qe kemi pas trasheguar nga te paret tane,pra asgje me teper se trojet shqiptare.Kush nuk kerkon bashkim te trojeve shqiptare ne nje shtet kombetar shqiptar mallkuar qofte.
    Me shume dua shqiperine.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Po mirë bre, po ça po shkruj unë qe tri faqe. A s't'paska hi n'tru hiç a?

Po sikur t'ë ishim si Amerika pra, por çka? E sikur Amerika nuk e pjell nana kurrkan, se Amerika si e tillë është kriju nga dora e njerzve e atyre njerëzve që nuk përngjajnë aspak me ty. Njerëzve që nuk frigohen, nuk demoralizohen, nuk ka frikë luftën. Kaubojët e krijuan Amerikën. E kauboj dmth njeri me pushkë në dorë. Heqja pushkën dhe kauboji kthehet në një pussyboy të ditëve të sotme.

A pra të jesh shtet i fortë, i pasur, i madh, nuk është privilegj i fatit, por është mundimi shekullor i gjeneratë pas gjenerate të shqiptarëve që do të sjell krijimin e Perandorisë së Madhe Pellazgjike.

Anëtarësuar
    21-08-2008
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Po mirë bre, po ça po shkruj unë qe tri faqe. A s't'paska hi n'tru hiç a?

Po sikur t'ë ishim si Amerika pra, por çka? E sikur Amerika nuk e pjell nana kurrkan, se Amerika si e tillë është kriju nga dora e njerzve e atyre njerëzve që nuk përngjajnë aspak me ty. Njerëzve që nuk frigohen, nuk demoralizohen, nuk ka frikë luftën. Kaubojët e krijuan Amerikën. E kauboj dmth njeri me pushkë në dorë. Heqja pushkën dhe kauboji kthehet në një pussyboy të ditëve të sotme.

A pra të jesh shtet i fortë, i pasur, i madh, nuk është privilegj i fatit, por është mundimi shekullor i gjeneratë pas gjenerate të shqiptarëve që do të sjell krijimin e Perandorisë së Madhe Pellazgjike.

ku me njef ti mu alibabe qe thu se nuk perngjasin ???
    pastaj mos shiko shume filma me kauboj se po ta marrim ashtu ne jemi me te forte , ne kemi pas filma me lufte plot .
    me Kanan Tafilin, Cerciz Topullin shume e shume te tjere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga tare bakiri : 02-05-2009 më 11:06

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ku me njef ti mu alibabe qe thu se nuk perngjasin ???
    Ngaqë po i frikësohesh "fundit".

po te jete me fol prralla bejme nje teme per prrallat .
    u bot cuba ktu ju ??
    Kjo është temë, si e tilëë është për të shkruar. Është hapur në forumin shqiptar, andaj shkruhet në forumin shqiptar. Lufta nuk është vetëm trimëri, është edhe mjeshtëri. Andaj ia vlen që jo vetëm ne por edhe ti të sjellësh ndonjë info, dituri luftarake, përvojë etj.

Tema është, PSE të luftojmë? Cila është arsyeja (kombi apo feja, apo femnat, apo buka etj)
    Tema është kur të luftojmë? (Në cilat situata politike preferohet lufta)
    Tema është SI të luftojmë? (gueril, frontal, etj)

Poqese ke diçka për temën urdhëro, në të kundërtën mos shkruj kot. Deri tash nuk kontribove asgjë në temë. Veç sa je duke mbushur me spam. Gjykoje nga vetja, të vij tash unë të flliç temat tua???

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Organizim për pastrimin e ambientit në Youtube
    Nga alibaba në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 23-07-2009, 07:48
  2. Gjendja jonë e dhimbshme?
    Nga LOGIC në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2009, 05:14
  3. Menyra se si duhet ne ta kuptojme fene tone
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  4. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39
  5. A ekziston lufta kundër Islamit?
    Nga Kryeplaku në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 26-08-2006, 15:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •