Pushtuesi largohet vetem më LUFTË(Forcë)
edhe ne Robëri mundë te fitohet DITURIA e cila na nevojitet per ta bërë Luftën per LIRI
Paqja do ta shkaterroj njerzimin
do vij dita qe do te shperblehet humbesi i gares dhe jo fituesi saj,
ai qe fiton vendin e pare ne garat e lojrave olimpike do denohet per racizem , kurse ai i vendit te fundit do duartrokitet e shperblehet me medaljen e davidit
po u kthye prap ajo dite alibaba do luftojme , por prape do ishte me mire kur te luftonim mos te kishim armiq vellezerit tane ( arvanitasit ) por ne krahun tone qe te jemi me te forte .
gjithmone i zgjuari dhe gjakftohti fiton ne cdo aspekt , si ne lufte dhe ne politike .
Lume Shqiperia qe na ka ....
Sa për Ballkan SHBSH( të bashkuar )jemi më te forte se SHBA
Sidoqoft nuk lirohen trojet tona te okupuara më Paqë as me dialog e Kompromis etj
Edhe asaj pune do ti vije rradha,por se pari do te zhdukim nga rrenjet internacionalizmin proletar qe eshte ngulur thelle ne mendjen e disave si dhe kozmopolitizmin e pushtetareve kuklla qe jane kthyer ne servile te diplomacise evropiane.Dihet se sa e do evropa shqiperine(bukur e ka shkruar i madhi At Gjergj Fishta tek Lahuta e Malcis).Do te bindim politiken shqiptare qe si kudo edhe ajo ne themel te saj te kete paresore zgjidhjen e ceshtjen kombetare shqiptare.Koha tani po punon per shqiptaret,po qe se nuk do te shfrytezojme konjekturat e krijuara,femijet tane ,brezat qe do te vijne do te na urrejne dhe do te na akuzojne per tradheti kombetare.Ne nuk kerkojme asgje me teper se ajo qe kemi pas trasheguar nga te paret tane,pra asgje me teper se trojet shqiptare.Kush nuk kerkon bashkim te trojeve shqiptare ne nje shtet kombetar shqiptar mallkuar qofte.
Me shume dua shqiperine.
Po mirë bre, po ça po shkruj unë qe tri faqe. A s't'paska hi n'tru hiç a?sikur te ishim si Amerika !!??
Po sikur t'ë ishim si Amerika pra, por çka? E sikur Amerika nuk e pjell nana kurrkan, se Amerika si e tillë është kriju nga dora e njerzve e atyre njerëzve që nuk përngjajnë aspak me ty. Njerëzve që nuk frigohen, nuk demoralizohen, nuk ka frikë luftën. Kaubojët e krijuan Amerikën. E kauboj dmth njeri me pushkë në dorë. Heqja pushkën dhe kauboji kthehet në një pussyboy të ditëve të sotme.
A pra të jesh shtet i fortë, i pasur, i madh, nuk është privilegj i fatit, por është mundimi shekullor i gjeneratë pas gjenerate të shqiptarëve që do të sjell krijimin e Perandorisë së Madhe Pellazgjike.
Ndryshuar për herë të fundit nga tare bakiri : 02-05-2009 më 11:06
Lume Shqiperia qe na ka ....
Ngaqë po i frikësohesh "fundit".ku me njef ti mu alibabe qe thu se nuk perngjasin ???
Kjo është temë, si e tilëë është për të shkruar. Është hapur në forumin shqiptar, andaj shkruhet në forumin shqiptar. Lufta nuk është vetëm trimëri, është edhe mjeshtëri. Andaj ia vlen që jo vetëm ne por edhe ti të sjellësh ndonjë info, dituri luftarake, përvojë etj.po te jete me fol prralla bejme nje teme per prrallat .
u bot cuba ktu ju ??
Tema është, PSE të luftojmë? Cila është arsyeja (kombi apo feja, apo femnat, apo buka etj)
Tema është kur të luftojmë? (Në cilat situata politike preferohet lufta)
Tema është SI të luftojmë? (gueril, frontal, etj)
Poqese ke diçka për temën urdhëro, në të kundërtën mos shkruj kot. Deri tash nuk kontribove asgjë në temë. Veç sa je duke mbushur me spam. Gjykoje nga vetja, të vij tash unë të flliç temat tua???
Krijoni Kontakt