Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 127
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    E pse duhet ne te meremi me ceshtjen tende personale apo s'eshte personale ndryshimi i mbiemrit?

Secili ka mendimin e vet reth vetes se vet, dikush mund edhe te tallet me ty tash, po skemi c'te bejme vet e ke kerkuar nje ndihme te tille.

Gjithe te mirat!

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Po pėr shembull mund ta vesh Hundozi

Arben Hundozi

i/e regjistruar Maska e elen
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    po mire rexhina edhe gruen e kam kristiane por edhe ajo ka mbiemer islamik " Hafezi "

edhe une kam menduar si mesia4ever se emri e mbiemri nuk kan rendesi por te prezentimi im shum me kan thene se duhet me ndryshu mbiemrin edhe e hapa kete teme
    hahahahhaha qenke cope cope nga te dyja anet dmth...

Shih po qe se mbiemri nuk te pelqen, thjesht ndryshohe...
    Po do idera ...mund ta vesh ..Arbana...( shqiptar, as katolik as kaur)..
    Vec ji i sigurt qe nuk do kesh probleme pasurie, gjykatash, vitesh pune etj.etj. se eshte bela me burokratet shqiptare..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Bravo, me pelqen shume guximi jot per te ndrruar dhe shfarosur emrat qe na ka lene turku.
    Zgjidh nje mbiemer shqiptar, me kuptim. Dhe ta gezosh mbiemrin e ri. .

Dhe vari K**** atyre qe thone se nuk ben ta nderrosh mbiemrin, meqene ta nderronin te gjithe ata qe nuk ndihen as turq e as arab ne emra te paster shqiptar.
    Kot keshtu per kuriozitet qe i shan emrat arab, si e ke emrin ti Xhuliano?!! Rudolf ?!! Robert ?!!
    Emra shqiptar te duken ty keto a ?!!
    Nese do themi Vari K**** per emrat arab athere te themi vari k**** edhe per kto emrat kristijan ( ose sic para keni qe fjuve ti quani emra europian )!!!

GV_USA

P.S." Idioti vetem qe nuk ka brinja"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kot keshtu per kuriozitet qe i shan emrat arab, si e ke emrin ti Xhuliano?!! Rudolf ?!! Robert ?!!
    Nese do themi Vari K**** per emrat arab athere te themi vari k**** edhe per kto emrat kristijan ( ose sic para keni qe fjuve ti quani emra europian )!!!
    Une jam teper dakord.
    Nese je ti dakord me kete - une kam qene dhe jam prej kohesh, -gezohem qe te kam bashkmendimtar.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin

GV_USA

P.S." Idioti vetem qe nuk ka brinja"
    o majmun gostivari ai e ka emrin ERMAL EMER SHQIPTAR mer.........................................

Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    stergjyshi im e kishte Emrin Islam kur eshte bere regjistrimi gjyshi im e vuri mbiemrin Islami ne baze te babait te tij
    E keta gjysherit se vrisnin shume mendjen,edhe une e kam nje "problem" te tille,kam si mbiemer emrin e stergjyshit te babait,pra jo emrin e fisit tim.Prandaj do te keshilloja ta ndrroje kete mbiemer me emrin e vertete te fisit,qe s'eshte cudi te mos jete fetar fare.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Pershendetje !!

Kjo teme qe e hapi,krishterprizreni ,s'imbas mendimit time po i perngjane nje proverbe qe thone : Nje budallai e hudh nje gurre ne uje, dhe nje qinde njeres te mencur mundohen t'a nxjerrin gurrin nga uji.

Shqipetaret e tokave etnike, ne pergjithesi nuk mban mende me shume se gjashte gjenerata te kaluara,duke filluare nga vetevetja. Ndoshta gaboje kurre shprehem ne kete menyre , se gjithemone s'i komb jemi treguare me "imun" te dobet dhe asnje "grame" nacionalizem kombetare ne shpirtin tone.

Disa shembuj per shqipetaret me emra italian apo evropiane ::

Po qe se e viziton Berlinin, apo disa monopole tjera ,ne restorantet ku jane pronaret shqipetare , kamarieret dhe pronari i restorantit sillen s'ikur jane italian,apo spanjoll. Ne raste se kamariereve dhe pronarit ju behet nje veshtrim ne fytyre , ecjen,levizjen, dhe kepucet e tyre , nenkupton nga vete pamja se ata jane shqipetare nga Pollogu,/iLIRIDE ose viseve tjera nga tokat etnike shqipetare. Keto fanatik mendojne se klientet gjermane jane pa imunitet ,qe paskan deshire me shume te ju flasesh italishte se s'a ne gjuhen e tyre gjermane . S'a cudi !!!!!!!!!!!....Nje kamarier i ri qe s'a kishte filluare punen ,kishte haruare se s'i e kishte emrin kolegu i tije (pseudonimin italian) , dhe kurre haronte i shkreti ju afronte ne gjuhen shqipe ngadale , dhe i bente pyetje se s'i ishte emri yte italishte ???? Ai kamarieri me kepucet qe i kishte te veshura te djath'ten ne te majten ju pergjigje : Mua gjithemone te me thirish ne emer Pavaroti, dhe mos haro ne te ardhmen !! Pseudonimi ,Pavaroti , Italiane,,,,,,,,,, qe i ngrehe valixhet (kuferin ) zhag neper rruge stacionet.

Pse nje pjese te shqipetareve ju mungon imuni ???

S'imbas mendimit time nuk eshte e rastesishme qe ne tokat etnike shqipetare aktualishte gjinden shume lloj lloj religjionesh ,ndoshta kemi diku edhe hindus qe ende s'jane paraqitur. Historikishte dhe realishte cdo okupator qe ka nje here na e ka ""ngrehur veshin"" kemi konvertuare s'a me vete deshire aqe edhe me dhune . Me vete deshire , duke ju larguare tatimeve .,kurse me dhune duke u larguare ne male dhe jashte vendit Disa shtete arabe kohen e fundit e kuptuane qe disa shqipetare s'i prioritet me shume kane pasurine e gadshme (pa djerse)se s'a imunitetin e plote kombetare, duke filluare me investimet e tyre, qe nje mashkull shqipetare te vishet me fustan, dimija , me mjeker te pa pastruare dhe te ushqehen me gishterije s'i para 2000,vjeteve e jo s'i njeri i civilizuare.

Pse nje pjese e shqipetareve nuk kane asnje grame nacionalizem ne shpirtin e tyre ????

Mbas vitit 1991 nje pjese e madhe e shqipetareve nga Shqiperia, qe emigruane ne Greqi ,apo Itali, per shkaqe ekonomike me vete deshire ishin deklaruare s'i greke apo italiane . Jo jetesa ,pore mby jetesa (luksuzi pa pune ) qe e kerkojne disa shqipetare te detyrojne qe prej asaj pasurise, nje te marresh dhe gjitha t'i humbish.

Krishterprizreni !!! Une me se shumti ne kete teme u orientova globalishte per problemet e shqipetareve , me qellim ju dhashe disa shembuj,se bota po zvoglohet dhe ne cdo 50, apo 100 ,vite ka ndryshime ne sisteme te reja dhe ndryshim i srtukturave te popullsise boterore. S'ikur mos te punojme dhe te civilizohemi zhvillohemi ,kombetarishte, ekonomikishte, dhe gjeografikishte, per fate te keqe munde te ndodhe qe mbas50 apo 100,vjeteve gjeneratat tona te ardheshme edhe ata te kerkojne ndryshimin e emrave apo mbiemrave.

Une personalishte do te kisha propozuare se cka duhet te bejme ne shqipetaret ne pergjithesi qe te zhvillohemi ekonomikishte, qe mos te jemi bare e dikuj tjeter,sepse kurre mbete bare e dikujt tjeter kolektivishte ,ekonomia e dobet dhe lakmia e luksuzit te bene qe te ndryshojshe Emrin ,Mbiemrin, dhe me ne funde edhe te asimilohesh.

Krishterprizreni !! Eshte e drejta juaj personale te vendosni per mbiemrin tuaj!! Mbiemri nuk te jepe krenari dhe lumturi ne kete jete, dhe ase ne jeten tjeter (boten tjeter ),ne raste se ju apo te gjithe ne nuk pregaditemi separi per rregullimin e kesaj jete.

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga imodhjom Lexo Postimin
    E keta gjysherit se vrisnin shume mendjen,edhe une e kam nje "problem" te tille,kam si mbiemer emrin e stergjyshit te babait,pra jo emrin e fisit tim.Prandaj do te keshilloja ta ndrroje kete mbiemer me emrin e vertete te fisit,qe s'eshte cudi te mos jete fetar fare.

me fis jam Berisha por kur e shof at Sali Berish ne tv o kuku
    Zoti ėshtė dashuri

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Shif filloi Jago KrishtPrizreni e kthehu ne intrige politike. Gjasme e paska mbiemrin Berisha....
    Qenke kokrre mashtrusit, mbiemrat e tu jane kontestues dhe te debatueshem
    FLANGO MA NON FLECTO

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mbiemrin Tuaj Apo Tė Burrit!?
    Nga shefqeti11 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:32
  2. Kam mundėsi tė ndryshoj emrin tim tė regjistrimit?
    Nga ClaY_MorE nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 22:28
  3. VB - Si te ndryshoj ngjyren e shkrimit te butonave
    Nga tigri2001 nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 13:47
  4. Ēfare doni te ndryshoj ne kete forum?
    Nga Hyllien nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-01-2004, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •