Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Jo, Peci se eshte shqip dhe i rri mire, Arben Peci.
Ose Luci, Arben Luci.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alko71 : 07-04-2008 mė 19:56
Why do people with closed minds always open their mouths?
Ca rendesie ka mbiemri ?
Keyboard not found .... press any key to continue!
sa do qe te nderrosh religion,emer apo mbiemer,te garantoj se po i njejti ke per te mbetur!nuk te ben njeri as nderrimi i religjionit ,as nderrimi i emrit apo mbiemrit!!
qe te tregosh se je njeri, separi duhet te keshe respekt per vehten tende,mir por me veprimet e tua po e zhvlefteson vehten tende totalisht.
nje burre qe kerkon ndihme ketu ne forum duke kerkuar nje emer dhe mbiemer sikur te kishe ardhur nga shtepia e jetimve te braktisur,
ti duhet te kuptosh se propaganda qe ti mundohesh te besh,po demton me se shumti vehten tende,duke mohuar emrin dhe mbiemrin qe prinderi e tu te kan vene,sinqerisht te them se veprimi i jot ne nje fare menyre zhvlefteson dhe ata qe te sollen ne jete ty!
nuk kam asnje kundershtim ne se ti apo dikush nderron religjion,por e keqja eshte ne se kerkon te humbasesh emrin apo mbiemrin e familjes!!
une di plot te krishtere me mbiemer Hasani,yseni etj etj,sic ka dhe mysliman me mbiemrin NIKA KOLA etj etj!!!
megjithate une e kuptoj se ti realisht ke qene dhe vazdin te jeshe nje iqe nuk e praktikon me shpirt,por thjesht ben nje propagande qe ne fakt nuk i hyn ne pune askujt pervec teje!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 07-04-2008 mė 20:56
Jo nė Prizren ka tė krishter edhe tė devotshėm bilese,ama jo si puna e kėtij kėtu qė na shtiret kinse ėshtė konvertuar dhe tashi i penguaka mbiemri i vet.
Ndėrsa pėrsa i pėrket emrave arab pajtohem me ty se nuk jan emra pėr fėmijėt ton se jan tė huaj,ame ke haruar tė shtosh se dhe emrat e krishter jan tė huaj nuk jan nė shqip,pra emirasėmires do ishte tiu vėm emra tė thjesht shqip pa ngarkesa fetare muslimane katolike apo ortodokse.
Me tė mira Bela.
Duajeni njėri tjetrin.
Une se shof si pengese mbiemrin tend per arsyen qe ti tani je kristian.
Ka shume qe jane si ty dhe kane mbiemer mysliman apo anasjelltas.
Ti nese do te nderrosh mbiemrin nderroje per arsyen qe do nje mbiemer shqiptar jo se tani i perket nje feje tjeter.
Mbiemri eshte dicka e rendesishme dhe se shikoj te arsyeshme qe te japin mendim forumistat cfare mbiemrin te vendosesh ti.
Gjithsesi une te sygjeroj nje emer qe te jete 100% shqiptar qe nuk ka lidhje fare me fene.Ti je konvertuar ne krisjan,kjo nuk ka asgje te keqe eshte deshira jote por ashtu sic vendose vete qe te nderrosh fe ashtu duhet te vendosesh vete edhe per mbiemrin.
м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.
Nje postim me eshte fshir thjesht ku kam dhene mendimin tim per antarin qe e ka hapur temen,se ky eshte duke u tallur e asgje tjeter nuk i intereson,dhe moderator te nderuar nuk duhet tash te fshihet postimi im per kete gje,eshte e vertet se tallet ne kete tem.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Edhe nje gje eshte interesant, sepse ketu siq e pash kishte pasur jashtezakonisht lexime shume... s'ka lidhje me rendesi eshte tema, pa e personifikuar ne te...
UNE JAM PRO ndrrimit te emrave e mbiemrave , turq e arab etj etj,...
se jan mbiemra e emra palidhjeeeeeeeeeeee
se a ren ky tipi a snuk rren aspak spo me inetereson, a e ka ndruar fen, a ben propagand a skjo spo me inetereseon.. edhe pse aludimet jane te kesaj et dytes, por keshtu po ndodhe tani ne krejt boten... f.u.c.. k.i t
se e zgjata e mos te bej bajat edhe une.... Te ndeeerohen erma e mbiemra te huaj, te vehen Shqiptare...
edhe dicka , gabon ai qe thot, se emri dhe mbiemri s;an shume rendesi, sepse kane rendesi shume shume te mahdeeeee.
,kshtu mendoj
shnet, ju shqiptaret e mi, me emra Arab e turq!
![]()
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Krijoni Kontakt