Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 127
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga amir_h Lexo Postimin
    Po se ketu ne Itali per shqiptaret kan shum simpati ...hec more futja nje gjiro rreth Shqiperis dhe ktheu prap ne shtallen tende...
    Po ti o derri i djersitur i arabise -sic te thash dhe sic e konfirmove vet, -nese te respekton dikush si njeri ne Itali, do te te respektoj vetem per faktin se mendon qe je shqiptar, e jo pse mje derr i arabise. Shyqyr e kuptove me ne fund.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    Pajtohem .....
    (me shume jam per Artemije)
    o zybe kom unė mėr ca mė tė mirė

Aaban

Aadil

Aafiya

Aahil

Aalam

Aalee

Abdul Aleem

Abdul Awwal

Khayyat

Khidash

Khuraymah

Liyaqat

Ma'mun

Mahmud

Rifa'ah

Riyad, Riyadh

Ruhi

Tani kush mė thotė nga ju vemjet aziatike mė thotė se nė ēa gjuhe janė kėta emra? krimba

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Jo, Peci se eshte shqip dhe i rri mire, Arben Peci.

Ose Luci, Arben Luci.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alko71 : 07-04-2008 mė 19:56
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Ca rendesie ka mbiemri ?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    po mire rexhina edhe gruen e kam kristiane por edhe ajo ka mbiemer islamik " Hafezi "

hahahaha qenke rast interesant, me te then te verteten une kisha nji nrikull ajo kishte emer islamik edhe burri i saj mikel sadrija e po kishte shum sukses se ishte si gjengji me dy nana
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    une jam nje i krishter por per qudi kam mbiemrin Islami qa me propozoni ju a duhet qe ta ndryshoj edhe qfar me propozoni ju si mbiemer
    sa do qe te nderrosh religion,emer apo mbiemer,te garantoj se po i njejti ke per te mbetur!nuk te ben njeri as nderrimi i religjionit ,as nderrimi i emrit apo mbiemrit!!
    qe te tregosh se je njeri, separi duhet te keshe respekt per vehten tende,mir por me veprimet e tua po e zhvlefteson vehten tende totalisht.
    nje burre qe kerkon ndihme ketu ne forum duke kerkuar nje emer dhe mbiemer sikur te kishe ardhur nga shtepia e jetimve te braktisur,
    ti duhet te kuptosh se propaganda qe ti mundohesh te besh,po demton me se shumti vehten tende,duke mohuar emrin dhe mbiemrin qe prinderi e tu te kan vene,sinqerisht te them se veprimi i jot ne nje fare menyre zhvlefteson dhe ata qe te sollen ne jete ty!
    nuk kam asnje kundershtim ne se ti apo dikush nderron religjion,por e keqja eshte ne se kerkon te humbasesh emrin apo mbiemrin e familjes!!
    une di plot te krishtere me mbiemer Hasani,yseni etj etj,sic ka dhe mysliman me mbiemrin NIKA KOLA etj etj!!!
    megjithate une e kuptoj se ti realisht ke qene dhe vazdin te jeshe nje i qe nuk e praktikon me shpirt,por thjesht ben nje propagande qe ne fakt nuk i hyn ne pune askujt pervec teje!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 07-04-2008 mė 20:56

i/e regjistruar Maska e bela70
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    812
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Pse ty te duket e pabesueshme qe nje me mbiemer islami qe ka bere medresene te nderroje fe? Mos kane gje brire ne Prizren qe nuk mund te jene te krishtere?
    Pastaj, nuk ka rendesi fare nese ky personi po genjen apo po thote te verteten, emrat arab e turq ta shpifin, kjo te pakten eshte e vertete. Shpresojme qe brezi i ri mos te vere me emra arab, mire se mbiemri i ka ngel peshqesh.
    Jo nė Prizren ka tė krishter edhe tė devotshėm bilese,ama jo si puna e kėtij kėtu qė na shtiret kinse ėshtė konvertuar dhe tashi i penguaka mbiemri i vet.
    Ndėrsa pėrsa i pėrket emrave arab pajtohem me ty se nuk jan emra pėr fėmijėt ton se jan tė huaj,ame ke haruar tė shtosh se dhe emrat e krishter jan tė huaj nuk jan nė shqip,pra emirasėmires do ishte tiu vėm emra tė thjesht shqip pa ngarkesa fetare muslimane katolike apo ortodokse.
    Me tė mira Bela.
    Duajeni njėri tjetrin.

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Une se shof si pengese mbiemrin tend per arsyen qe ti tani je kristian.
    Ka shume qe jane si ty dhe kane mbiemer mysliman apo anasjelltas.
    Ti nese do te nderrosh mbiemrin nderroje per arsyen qe do nje mbiemer shqiptar jo se tani i perket nje feje tjeter.
    Mbiemri eshte dicka e rendesishme dhe se shikoj te arsyeshme qe te japin mendim forumistat cfare mbiemrin te vendosesh ti.
    Gjithsesi une te sygjeroj nje emer qe te jete 100% shqiptar qe nuk ka lidhje fare me fene.Ti je konvertuar ne krisjan,kjo nuk ka asgje te keqe eshte deshira jote por ashtu sic vendose vete qe te nderrosh fe ashtu duhet te vendosesh vete edhe per mbiemrin.
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Nje postim me eshte fshir thjesht ku kam dhene mendimin tim per antarin qe e ka hapur temen,se ky eshte duke u tallur e asgje tjeter nuk i intereson,dhe moderator te nderuar nuk duhet tash te fshihet postimi im per kete gje,eshte e vertet se tallet ne kete tem.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Edhe nje gje eshte interesant, sepse ketu siq e pash kishte pasur jashtezakonisht lexime shume... s'ka lidhje me rendesi eshte tema, pa e personifikuar ne te...
    UNE JAM PRO ndrrimit te emrave e mbiemrave , turq e arab etj etj,...
    se jan mbiemra e emra palidhjeeeeeeeeeeee

se a ren ky tipi a snuk rren aspak spo me inetereson, a e ka ndruar fen, a ben propagand a skjo spo me inetereseon.. edhe pse aludimet jane te kesaj et dytes, por keshtu po ndodhe tani ne krejt boten... f.u.c.. k.i t

se e zgjata e mos te bej bajat edhe une.... Te ndeeerohen erma e mbiemra te huaj, te vehen Shqiptare...

edhe dicka , gabon ai qe thot, se emri dhe mbiemri s;an shume rendesi, sepse kane rendesi shume shume te mahdeeeee.
    ,kshtu mendoj

shnet, ju shqiptaret e mi, me emra Arab e turq!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mbiemrin Tuaj Apo Tė Burrit!?
    Nga shefqeti11 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:32
  2. Kam mundėsi tė ndryshoj emrin tim tė regjistrimit?
    Nga ClaY_MorE nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 22:28
  3. VB - Si te ndryshoj ngjyren e shkrimit te butonave
    Nga tigri2001 nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 13:47
  4. Ēfare doni te ndryshoj ne kete forum?
    Nga Hyllien nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-01-2004, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •