[/COLOR]por per qudi kam mbiemrin Islami
Ku eshte cudia ketu?
Nese je i krishtere, genjen, nese je musliman je i pabese nese je "sportist" ja vlen.
Harram i qofte atij qe nderroi mbiemrin e emrit qe ai mbante(gjyshi)!
Hallall i qofte atij qe te dha emrin Arben!
Kosova ka burra qe dine fare mire se ku perkasin, packa se ku besojne .
Mos e ndyrni emrin e atij vendi!
Nese je prej Shqiperie(me e mundeshme), shko, njihi nga afer dhe pastaj "pendohu" Islamin kosovar dhe katolicizmin ne ringjallje. Si u bene ata njerez te tille(kete shenoje dhe mundohu ta kuptosh ndryshe e ke humbur luften me rigjetjen e rrenjes ,dege ose gjethe e se ciles je, ose prano opsionin qe je nje bastard(ne kuptimin emire te fjales, jo si sharje dmth)
Po te kisha para djalosh, vetem nje gje do te thosha,
Jeta eshte e bukur, kur di se ku perket.
Do te ishte kenaqesi nese do te shihja nga afer reagimin pas kesaj.
Pac fat!
Shqiperia, i ka krahet e hapur per te gjithe ata qe i jane besnike.
Asgje para asaj nuk do te vdese kurre, Shqiptarise!
Kjo eshte "gjuha e paqes" dhe me sa thone, e vjeter.
Nese jeton ne Tirane dhe je krishter Prizren pres te reagosh, duket sikur ke shitur vendlindjen dhe jo per shkak te patriotizmit natyrisht.
Zgjidh e merr :
- Ose Arben Shqiptari
-Ose Kristiano Islamovic Kristidhis El Nastradin Abdullah Adam.
Sill nje copy te passport kur te besh nderrimin.
Feja e shiptarit
asht shqiptaria.
- Ata pra, Allahu , Bozhe, Hristos dhe Dio na kane vjedhur parate dhe i mbyllen ne Zvicer
Me ato para tallin by.... tani dhe ja c'del nga kjo tallje......!
__________________________________________________ ______
Une, nuk besoj se njeriu qe shket nga vatha do dru.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DAJO : 07-04-2008 mė 06:12
E di sa gallate eshte kur lexoj shkrime te tilla, si kjo qe ke shkruajtur ti, une e di mire qe nuk te gjykojne jashte nese je musliman, e kam provuar dhe vete kur isha i deklaruar, madje e kam mbrojt islamin perpara te njohurve te mi italian pa problem, por kjo nuk heq faktin qe ndan te njejten fe me njerezit me te neveritshem dhe te urryer qe mban kjo toke. Une fete i njoh shume here me mire se sa mund ti njohesh ti, pikerisht sepse i njoh ca si teper me sjellin neveri.
Me beson kur te them qe dhe une kam lexuar? Si do qe te ta provoje? Ti dukesh dhe nga nickame qe ke zgjedhur, "amir" blah blah blah, nuk kuptoj pse nuk emigron ne ndonje shtet te arabistanit se do ishe nje arab ne te gjitha efektet.
Ce paska tall mire bycen me te gjithe forumin Ky Ben Hajdari. Arriti deri atje sa po debatohet tashme mes forumisteve!
Lereni ket intrigant mos u merrni fare me postimet e tij. Nuk u duket koincidence qe nje me mbiemrin Islami (perkatesisht emri i fese) na dalka i krishtere dhe ku pa ne Prizren? Na u paska shkollu dhe ne medresen e Tirones dhe na nderroi fene.
Nga ana tjeter o tregu i squt ky intrignati se po ve ne loje akoma disa forumista si keta siper meje qe arrijne te fyejne njeri-tjetrin.
FLANGO MA NON FLECTO
Pse ty te duket e pabesueshme qe nje me mbiemer islami qe ka bere medresene te nderroje fe? Mos kane gje brire ne Prizren qe nuk mund te jene te krishtere?
Pastaj, nuk ka rendesi fare nese ky personi po genjen apo po thote te verteten, emrat arab e turq ta shpifin, kjo te pakten eshte e vertete. Shpresojme qe brezi i ri mos te vere me emra arab, mire se mbiemri i ka ngel peshqesh.
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt