Kjo ėshtė "pėrrallė me mbret". Nuk ka kurrėfarė dokumenti pėr kėtė, madje edhe po tė ketė kjo bie nė kundėrshtim tė thellė, me tė gjitha faktet tjera nė lidhje me familjen e Argeadėve.Olimpia aq e dashunume n'Fylip makedoncin qysh u ba pra me pas marrdhanje seksuale per te gjalle te dashnise dhe burrit te saj legjitim me nji "te huaj" qe as nuk e dashuronte paskajsehem si Fyllipin e as nuk kishte kunor me ta?
Filipi e ka dashtė Aleksandrin edhe u shoqnue me to, bile kur e ka kalėru Aleksandri Bukefalin atėherė Filipi i thotė:Qysh pra athere vet Fylipi kurre nuk e ka dashte pernjime Aleksandrin e vet, as Olimpia kurre nuk e ka lane me ushoqnu me bab t'vet?
"Biri im, tė kėrkosh njė mbretėri tė denjė se Maqedonia nuk tė nxė".
Kjo osht bullshit. Aleksandri asnjėherė nuk e ka urrejtė Filipin. Nuk ka asnjė fakt.Pse pra Aleksandri kurre nuk e ka dashte Filipin bile edhe e ka urrjejte?
Nuk shkruhet historia me andrrat qi i sheh n'gjum.Asht baba profet i Aleksandrit ai qe e ka shkollu deri kur ky e vret sipas profecise kur e shtyne ne nji humnere edhe para se me dhane shpirte i thote me pas kane ti profet e kishe dite qi kam me t'shty. E ai i gjegjet se Profecia u plotesua se une asht me kanu me vdek prej djalit t'em. (Si krejt mbretnit e riteve t'ngjajshme)
A i thash un a i the ti, lexoji pak shkrimet tua.E ti ali lej pallavrat o mos i thuej olimpise kurve se jane do sene qi nuk i din e me i gjykua simbas parimeve te sotme morale asht pune fort joserioze e qesharake muj me thane. Me pa kane Aleksandri kopil nuk ish shpall mbret legjitim i Egjiptit kurre, hiq kurre...
Standardet e atėhershme morale jan kan sikur kėto tė sotit. Kanun.
Krijoni Kontakt