Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    Do shtoja se e ben me te zgjidhshme cdo situate (se gjen perkrajen dhe mbeshtetjen ke partneri).por jo cdo situat e veshtire e jetes evitohet nga bashkimi i dy zemrave moj PERLA,,,,,,,,jeta ka aq shume te tatpjeta sa dhe dashuria mes dy personave nuk eviton rjedhojat e saj.
    Jam dakort hon , por pyete njehere veten ... A nuk do ndiheshe me e forte nqs do kishe mbeshtjetjen e nje tjeter zemre , asnjehere s'do te ishe vetem, do kishe dike qe do te flisje si me veten tende. Nuk po them qe dashuria eshte magjia kunder te keqiave, edhe nqs humb e ke njeriun qe do prane , kjo do te thote qe s'ke humbur asgje, pasi ke gjithe boten.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    dakort me gjysmen e postimit !!!
    varet nga deshira qe kane keto dy zemra qe ti evitojne edhe ato situata qe u duken te pashpresa ne dukje !!! por njeriu eshte shume lepur ne disa raste kshu qe me mire preferon ti thote partnerit kaq ishte se sa te provojne ti kalojne keto situata te pashpresa !!! aty ku dashuria eshte e shendoshe edhe baza ose mundesi per ti kaluar edhe ato situata eshte e shendoshe !!!
    SaS po flisja per zemra dhe mendje njerzish jo per te lepurave
    Ne jete ka aq shume halle dhe probleme sa nuk do ta dij halli je i dashuruar ti apo jo,,,,, e ne kete pike te hallit nuk ndryshon gje dashuria ,,,apo jo?
    Mos e lidh kuptimin e temes vetem me nje kohe te shkurter te dashurise ne ate fillestaren,sepse kur flasim per bashkim zemrash me shume mendohet jeta ne cifte se ajo e lidhjeve kohore ose fillestare.
    Dy zemra kuptohen me mire e japin nje zgjidhje me te sakte te problemit te lindur ne cift(familje) por jo gjithmon vlen vetem kjo,,,,dashuria zbute inate ul tensione jep shone apo varjante me te arsyshme per qellimin e perbashket ,por jo cdo here eshte zgjidhja e problemit te lindur mes 2 zemrave,,,Ka probleme te tilla sado te duash nje person me ate veprim qe ai ka bere eshte i papranushem llogjikisht per te qendruar bashk,prandaj nuk duhet pare kaq ngushte qendrimi i 2 zemrave ndaj problemit hallit apo fatkeqesis,tragjedise qe ndodh ne cifte ,,,ndonjehere ndjenja eshte pake per te zgjidhur problemin.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    SaS po flisja per zemra dhe mendje njerzish jo per te lepurave
    Ne jete ka aq shume halle dhe probleme sa nuk do ta dij halli je i dashuruar ti apo jo,,,,, e ne kete pike te hallit nuk ndryshon gje dashuria ,,,apo jo?
    Mos e lidh kuptimin e temes vetem me nje kohe te shkurter te dashurise ne ate fillestaren,sepse kur flasim per bashkim zemrash me shume mendohet jeta ne cifte se ajo e lidhjeve kohore ose fillestare.
    Dy zemra kuptohen me mire e japin nje zgjidhje me te sakte te problemit te lindur ne cift(familje) por jo gjithmon vlen vetem kjo,,,,dashuria zbute inate ul tensione jep shone apo varjante me te arsyshme per qellimin e perbashket ,por jo cdo here eshte zgjidhja e problemit te lindur mes 2 zemrave,,,Ka probleme te tilla sado te duash nje person me ate veprim qe ai ka bere eshte i papranushem llogjikisht per te qendruar bashk,prandaj nuk duhet pare kaq ngushte qendrimi i 2 zemrave ndaj problemit hallit apo fatkeqesis,tragjedise qe ndodh ne cifte ,,,ndonjehere ndjenja eshte pake per te zgjidhur problemin.
    patjeter patjeter qe jam dakort me ty ne kete pike !!! vecse do shtoja se nuk ke kapur thelbin qe kam shkruajtur une !!! ne asnje rresht te atij citimi qe me ke bere nuk kam permendur bashkimin e zemrave si zgjidhje !!! vetem kete ske kapur qe eshte thelbi !!! gjithsesi jam dakort ne teresi me postimin tend !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Dy zemra tė bashkuara janė si 2 shufrat e Skėnderbeut: mundin turqit.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Te bashkuara dy zemra s'tremben, gjithe te keqiat i largojne !

Dashuria eshte burimi i forces per ēdo shpirt , ēdo qenie te gjalle, eshte ajo per te cilen hap syte ēdo mengjes, eshte deshira,lumturia,kenaqesia,qetesia e shpirtit qe kerkon te gjeje fole ne ēerdhen e kesaj ndjenje.

Dikush, dikur ka thene : Te duash do te thote te vuash ... pasi asgje ne jete nuk fitohet me lehtesi dhe rendesia e saj kuptohet ne ditet me te veshtira.

Po a eshte e vertete valle ? Mund te jene aq te forta dy zemra sa gjithcka qe iu kanoset te mundet ta perballojne ne emer te dashurise ?

Eshte e bukur kur e degjon , por a eshte e mundur ?
    Pooooooooooooooooooooooooooooooooooo,
    vetem se duhet te kete dashuri, sinqeritet dhe vullnet te mire nga te DYJA PALET.

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Te bashkuara dy zemra s'tremben, gjithe te keqiat i largojne !

Dashuria eshte burimi i forces per ēdo shpirt , ēdo qenie te gjalle, eshte ajo per te cilen hap syte ēdo mengjes, eshte deshira,lumturia,kenaqesia,qetesia e shpirtit qe kerkon te gjeje fole ne ēerdhen e kesaj ndjenje.

Dikush, dikur ka thene : Te duash do te thote te vuash ... pasi asgje ne jete nuk fitohet me lehtesi dhe rendesia e saj kuptohet ne ditet me te veshtira.

Po a eshte e vertete valle ? Mund te jene aq te forta dy zemra sa gjithcka qe iu kanoset te mundet ta perballojne ne emer te dashurise ?

Eshte e bukur kur e degjon , por a eshte e mundur ?
    Po, vetem nese kto dy zemra ndjejn njejt per njera-tjetren. Ndryshe, s'ka gjasa qe kto dy zemra te mos tremben dhe te munden ta perballojn cdo te keqe, mbase dashuria esht e brisht "fragile", me nje fjal te vetme e afron dhe e largon.

Pra, nese zemrat ndjejn njejt s'mundet askush t'i ndaj, vec Nje Zot.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    patjeter patjeter qe jam dakort me ty ne kete pike !!! vecse do shtoja se nuk ke kapur thelbin qe kam shkruajtur une !!! ne asnje rresht te atij citimi qe me ke bere nuk kam permendur bashkimin e zemrave si zgjidhje !!! vetem kete ske kapur qe eshte thelbi !!! gjithsesi jam dakort ne teresi me postimin tend !!!
    Andi me kenaqe hon sa kam qesh
    Ja paske mare doren tani se si i thuhet goces qe ne fakt s'je dakord: Jam dakord, ne fakt s'jam dakord hic, dua s'dua jam dakord. (j/k)

Dy zemra te bashkuara te japin shume force dhe lumturi, dhe mund te arrish shume gjera. POR nuk jane vetem ato zemra qe te bejne te arrish gjithcka, ka shume me teper ne ate mes. Ka shume njerez qe nuk e kane gjetur ate zemer tjeter dhe perseri ju bejne balle dhe arrijne shume ne jete.

Dikush tha se dashuria te ben te vuash, por shume njerez mendojne se nje dashuri tamam nuk duhet te shkaktoje dhimbje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 01-07-2008 mė 20:34

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Andi me kenaqe hon sa kam qesh
    Ja paske mare doren tani se si i thuhet goces qe ne fakt s'je dakord: Jam dakord, ne fakt s'jam dakord hic, dua s'dua jam dakord. (j/k)

Dy zemra te bashkuara te japin shume force dhe lumturi, dhe mund te arrish shume gjera. POR nuk jane vetem ato zemra qe te bejne te arrish gjithcka, ka shume me teper ne ate mes. Ka shume njerez qe nuk e kane gjetur ate zemer tjeter dhe perseri ju bejne balle dhe arrijne shume ne jete.

Dikush tha se dashuria te ben te vuash, por shume njerez mendojne se nje dashuri tamam nuk duhet te shkaktoje dhimbje.
    Une mendoj se ata njerez qe nuk jane te dashuruar apo martuar e qe nuk kane as familje ata pustojne boten. Mos qeshni mos qeshni se kam nje rast konkret per kete. Adolf Hitler. Mos fol se ske ca te flasesh jo per gje.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Prodigious Lexo Postimin
    Une mendoj se ata njerez qe nuk jane te dashuruar apo martuar e qe nuk kane as familje ata pustojne boten. Mos qeshni mos qeshni se kam nje rast konkret per kete. Adolf Hitler. Mos fol se ske ca te flasesh jo per gje.
    Hitleri ka pas dashnoren e vet Eva Braun qe e ka pas dashur shume dhe nuk e nderronte me asnje megjithese kishte mundesi ta bente....
    Per dijenine tende u martua me Even nje dite perpara se te vdiste...
    Keshtu mos fol ti se nuk ke ca flet....
    Hahahahahahhahahah

Po deshe te mesosh me shume per te me thuaj te te nis Mein Kampf qe te kuptosh ca e bente me te vertete hero kete njeri...

PAS CDO BURRI TE MADH FSHIHET NJE GRUA E MADHE....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 02-07-2008 mė 14:56

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Prodigious Lexo Postimin
    injorance nuk eshte mos dish prodigy, injorance esht mos pyesesh per ate qe qe nuk di !!!sic ka thene edhe force-i me ashper pak me lart informohu edhe pastaj shprehu tejk ker men !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kushtetuta dhe kombi Amerikan
    Nga ILovePejaa nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 05:11
  2. Kryeministri belg pėr krijimin e Shteteve tė Bashkura tė Evropės
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 16:41
  3. "Buldozeri" i Pavarėsisė sė Kosovės : Shtetet e Bashkuara tė Amerikės
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 09:19
  4. Kreu i OKB: Pushtimi i Irakut i paligjshėm
    Nga bunny nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 10:03
  5. "Dyshimi i Madh" nga Oriana Fallaci
    Nga Brari nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 07-04-2003, 13:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •